15/02/2021

Η συνδρομητική υπηρεσία HBO Max έρχεται στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, όχι όμως στην Ελλάδα

Εκτός των ΗΠΑ θα διατεθεί τον Ιούνιο το HBO Max, με την streaming υπηρεσία να κάνει το ντεμπούτο της αρχικά στην Λατινική Αμερική και στην Καραϊβική. Η διάθεση στη Λ. Αμερική θα είναι μόλις η πρώτη φάση παγκόσμιας διάθεσης για την υπηρεσία, καθώς η εταιρεία υπόσχεται πως αργότερα μέσα στο έτος θα γίνει διαθέσιμη και στην Ευρώπη...
Εκτός των ΗΠΑ θα διατεθεί τον Ιούνιο το HBO Max, με την streaming υπηρεσία να κάνει το ντεμπούτο της αρχικά στην Λατινική Αμερική και στην Καραϊβική. Η διάθεση στη Λ. Αμερική θα είναι μόλις η πρώτη φάση παγκόσμιας διάθεσης για την υπηρεσία, καθώς η εταιρεία υπόσχεται πως αργότερα μέσα στο έτος θα γίνει διαθέσιμη και στην Ευρώπη (πιο συγκεκριμένα στις Σκανδιναβικές χώρες, Ισπανία, Κεντρική Ευρώπη και Πορτογαλία).

Για την ώρα, τον Ιούνιο το HBO Max θα προωθηθεί σε 39 επιπλέον χώρες και περιοχές της Λ. Αμερικής. Όπως και με την αρχική διάθεση στις ΗΠΑ, η WarnerMedia θα εξαλείψει σταδιακά τη διαθεσιμότητα του HBO Go app όπως και την σχετική υπηρεσία, με στόχο να τα αντικαταστήσει με τη νέα HBO Max εφαρμογή που θα είναι ίδια με την έκδοση των ΗΠΑ.

Οι υπάρχoντες πελάτες που πληρώνουν την HBO Go συνδρομή τους απευθείας στη WarnerMedia (ή τους επίσημους συνεργάτες της), θα λάβουν αυτόματη αναβάθμιση της συνδρομής τους σε HBO Max, με στόχο η μετάβαση να γίνει όσο πιο εύκολα και γρήγορα μπορεί. Τέλος, η WarnerMedia υποσχέθηκε πως στο μέλλον θα αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σταδιακή διάθεση σε Λ. Αμερική και Ευρώπη, όπως προσφορές σε συνδρομές.

Πηγή: insomnia.gr

(Κώστας Παπαζαχαρίου, αναδημοσίευση 15/2/2021)
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.