07/06/2021

Ξεκινά αύριο η ANGA COM DIGITAL με 180 ομιλητές και 80 συνεργάτες

Αύριο, Τρίτη 8 Ιουνίου, ξεκινά το πρόγραμμα των συνεδρίων της ANGA COM DIGITAL, μιας νέας μορφής εικονικής εκδήλωσης της ANGA COM. Η ψηφιακή πλατφόρμα με διαδραστικούς εκθεσιακούς χώρους, διαδικτυακά σεμινάρια και διαλέξεις από περισσότερες από 80 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των ευρυζωνικών επικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης είναι ήδη ανοιχτή.

Αύριο, Τρίτη 8 Ιουνίου, ξεκινά το πρόγραμμα των συνεδρίων της ANGA COM DIGITAL, μιας νέας μορφής εικονικής εκδήλωσης της ANGA COM. Η ψηφιακή πλατφόρμα με διαδραστικούς εκθεσιακούς χώρους, διαδικτυακά σεμινάρια και διαλέξεις από περισσότερες από 80 κορυφαίες εταιρείες του κλάδου των ευρυζωνικών επικοινωνιών και των μέσων ενημέρωσης είναι ήδη ανοιχτή. Η συμμετοχή είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή μετά τη δωρεάν εγγραφή.

Η πλατφόρμα που λειτουργεί με τεχνολογία AI είναι πλήρως ανταποκρινόμενη. Όλες οι λειτουργίες, οι εκθεσιακοί χώροι καθώς και το πρόγραμμα συνεδρίων, η λίστα προϊόντων και η On Demand Βιβλιοθήκη μπορούν να χρησιμοποιηθούν με οποιαδήποτε κινητή συσκευή. Η πλατφόρμα είναι ήδη ανοιχτή και θα παραμείνει online έως τα τέλη Ιουνίου.

Το επίσημο πρόγραμμα των συνεδρίων περιλαμβάνει 45 πάνελ με συνολικά 180 ομιλητές, εκ των οποίων 20 πάνελ επικεντρώνονται στις οπτικές ίνες και 15 σε θέματα μίντια. Το διεθνές πρόγραμμα παρέχει 23 πάνελ στα Αγγλικά, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων πάνελ συνεργασίας με τις CableLabs και SCTE.

Στο τεχνολογικό πρόγραμμα, οι ψηφιακοί εταίροι της ANGA COM DIGITAL θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις, ειδικά σε HFC, FTTX, Streaming και OTT. Μεταξύ των ομιλητών είναι οι συνεργάτες Ocilion IPTV Technologies και Vodafone, καθώς και οι Appear, AVM, AXING, braun teleCom, Cisco, CommScope, gabo Systemtechnik, Harmonic, HUBER+SUHNER, Teleste και Zattoo.

b335af40 333f be04 8b73 77696758c9e6

Ο κατάλογος των ομιλητών περιλαμβάνει επίσης έναν τεράστιο αριθμό κορυφαίων φορέων εκμετάλλευσης δικτύων οπτικών ινών και καλωδιακών δικτύων στην Ευρώπη: Vodafone, Deutsche Telekom, Virgin Media, 1&1, Tele Columbus, TDC, EWE TEL, Deutsche Glasfaser, NetCologne, M-net, wilhelm.tel , GASLine, Deutsche GigaNetz και πολλούς άλλους.

Η παρουσία του κλάδου των μέσων ενημέρωσης περιλαμβάνεις τις Amazon Prime Video, BILD, Canal+, Constantin Film, Discovery, Joyn, ProSiebenSat.1, QVC, RTL, Sky, Sport 1 και WDR.

Το πλήρες πρόγραμμα συνεδρίων διατίθεται στον ιστότοπο www.angacom.de  στην ενότητα "ANGA COM DIGITAL> Agenda". Η εγγραφή στο ANGA COM DIGITAL είναι δωρεάν. Είναι ακόμα δυνατό να κλείσετε μια ψηφιακή συνεργασία με έναν ψηφιακό εκθεσιακό χώρο. Όλα τα απαραίτητα έγγραφα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο στη διεύθυνση www.angacom.de .

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.