28/06/2021

ΕΕΤΤ: Ολοκληρώθηκε η Συμπληρωματική Δημόσια Διαβούλευση για την Τροποποίηση του Κανονισμού Όρων Χρήσης Ραδιοφάσματος

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής Δημόσιας Διαβούλευσης για την Τροποποίηση του Κανονισμού Όρων Χρήσης Ραδιοφάσματος. Η συμπληρωματική Δημόσια Διαβούλευση έλαβε χώρα από τη 19η Μαΐου 2021 μέχρι τη 18η Ιουνίου 2021 και σε αυτή συμμετείχαν οι...

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμπληρωματικής Δημόσιας Διαβούλευσης για την Τροποποίηση του Κανονισμού Όρων Χρήσης Ραδιοφάσματος.

Η συμπληρωματική Δημόσια Διαβούλευση έλαβε χώρα από τη 19η Μαΐου 2021 μέχρι τη 18η Ιουνίου 2021 και σε αυτή συμμετείχαν οι:

  • ΟΤΕ
  • ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
  • GLOBALSTAR
  • VODAFONE

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του Κανονισμού Δημόσιων Διαβουλεύσεων της ΕΕΤΤ (Απ. 375/10, ΦΕΚ 314/Β/16-04-2006) η ΕΕΤΤ δημοσιεύει αυτούσιες τις απαντήσεις των ενδιαφερομένων που δεν έχουν χαρακτηριστεί εμπιστευτικές και επομένως δεν εμπίπτουν στο άρθρο 11 του εν λόγω Κανονισμού.

Κατηγορία News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.