20/07/2021

Διαβάστε δωρεάν online το e-magazine της ''Ψηφιακής Τηλεόρασης'' τεύχος Ιουλίου!

Αν έχετε χάσει τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της τηλεόρασης και των media, το διαδραστικό περιοδικό της ''Ψηφιακής Τηλεόρασης'' έρχεται για να καλύψει τα κενά αυτά. Βρείτε το δωρεάν στο site www.digitaltvinfo.gr , αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερωθείτε για όλα τα νέα στον κόσμο των media, και τα νέα...

Αν έχετε χάσει τις τελευταίες εξελίξεις από το χώρο της τηλεόρασης και των media, το διαδραστικό περιοδικό της ''Ψηφιακής Τηλεόρασης'' έρχεται για να καλύψει τα κενά αυτά.

Βρείτε το δωρεάν στο site www.digitaltvinfo.gr , αλλά και στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερωθείτε για όλα τα νέα στον κόσμο των media, και τα νέα των εταιρειών του χώρου.

Το τελευταίο τεύχος είναι αφιερωμένο στις ελληνικές τηλεοπτικές πλατφόρμες On The Go που προσφέρονται από τις COSMOTE, Nova, Vodafone και WIND κάνοντας διαθέσιμα τα προγράμματά τους μέσα από φορητές συσκευές, που δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους όχι μόνο να μπορούν να τα παρακολουθούν καθώς μετακινούνται, αλλά και να έχουν στη διάθεσή τους τη συνδρομητική τους τηλεόραση σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκονται.

Τα links που συνοδεύουν κάθε σελίδα του περιοδικού θα σας χαρίσουν επιπλέον πληροφορίες, προκειμένου να είστε πλήρως ενημερωμένοι.

Καλές λήψεις!

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.