21/07/2021

Το γερμανικό BILD στους Astra σε ελεύθερη μετάδοση HD

Γράφτηκε από: Σ.Χ.
Η γερμανική εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης Axel Springer πρόκειται να ξεκινήσει την δορυφορική διανομή του τηλεοπτικού καναλιού της ταμπλόιντ εφημερίδας BILD, μέσω των δορυφόρων Astra από τις 19,2° Ανατολικά. Η δορυφορική μετάδοση του BILD θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου 2021, ελεύθερα χωρίς κρυπτογράφηση σε ποιότητα HD στη...
Η γερμανική εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης Axel Springer πρόκειται να ξεκινήσει την δορυφορική διανομή του τηλεοπτικού καναλιού της ταμπλόιντ εφημερίδας BILD, μέσω των δορυφόρων Astra από τις 19,2° Ανατολικά. Η δορυφορική μετάδοση του BILD θα αρχίσει στις 22 Αυγούστου 2021, ελεύθερα χωρίς κρυπτογράφηση σε ποιότητα HD στη συχνότητα 10,964 GHz H, ενώ δεν έχει προγραμματιστεί η μετάδοση του σε ποιότητα SD.

Η WeltN24, θυγατρική της Springer, έχει ενοικιάσει τη χωρητικότητα με μια νέα πολυετή συμφωνία με την SES ASTRA, και το BILD θα είναι το τρίτο τηλεοπτικό κανάλι της WeltN24 που θα διανέμεται από την SES ASTRA μετά το WELT και το N24 Doku. Η SES θα παρέχει επίσης υπηρεσίες σήματος uplink και playout για το νέο κανάλι.
Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.