27/09/2021

Ραδιόφωνο και ταξίδι στον κόσμο μέσα σε μια εφαρμογή

Γίνεται να συνδυαστεί ένας παγκοσμίου λήψεως ραδιοφωνικός δέκτης με ταξίδι σε τοπία από όλο, σχεδόν, τον πλανήτη; Και ο ακροατής να απολαμβάνει και τα δύο από το σπίτι ή όπου αλλού βρίσκεται; Όπως φαίνεται, γίνεται. Η εφαρμογή «Fly and Listen» προσφέρει στους χρήστες της μια ευρύτατη γκάμα από ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο...

Γίνεται να συνδυαστεί ένας παγκοσμίου λήψεως ραδιοφωνικός δέκτης με ταξίδι σε τοπία από όλο, σχεδόν, τον πλανήτη; Και ο ακροατής να απολαμβάνει και τα δύο από το σπίτι ή όπου αλλού βρίσκεται; Όπως φαίνεται, γίνεται. Η εφαρμογή «Fly and Listen» προσφέρει στους χρήστες της μια ευρύτατη γκάμα από ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο, και αναλόγως με την χώρα από όπου εκπέμπει ο καθένας προβάλλονται ταυτόχρονα πλάνα από εκεί, με τη βοήθεια διάφορων drone videos.

Το «Fly and Listen» δημιουργήθηκε, μάλιστα, από έναν Έλληνα ραδιοφωνικό παραγωγό, τον Γιώργο Μπακίρη, που κάνει εκπομπές στον Kiss 98 του Βόλου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε κινητές συσκευές, όπως smartphones και tablets, αλλά και ως site στο flyandlisten.com για PC.

Πηγή: e-tetradio.gr

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.