26/10/2021

ΕΣΗΕΑ: Οι Έλληνες δημοσιογράφοι αποχαιρετούν τη Φώφη Γεννηματά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, καθώς και τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ και σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος εκφράζουμε τη μεγάλη μας θλίψη για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ. και Προέδρου του  ΠΑΣΟΚ, καθώς και τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά της.

Η Φώφη Γεννηματά υπήρξε μια άξια πολιτικός, που πάλεψε με ήθος και αξιοπρέπεια για αυτά που πίστευε. Τίμησε το όνομα και την ιστορία του πατέρα της και αγωνίστηκε παλικαρίσια, διαγράφοντας τη δική της σημαντική διαδρομή στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας. Στάθηκε πάντα στο πλευρό των δημοσιογράφων και των Ενώσεών τους, υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους για αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και ανεξαρτησία στην επιτέλεση του έργου τους, ενώ πραγματοποίησε παρεμβάσεις και σε διεθνές επίπεδο, όποτε η Διεθνής και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία το ζήτησαν.

Έδινε με γενναιότητα και τις πολιτικές και τις προσωπικές της μάχες, όπως αυτή με τον καρκίνο, για την οποία μιλούσε ανοικτά, δίνοντας μηνύματα κουράγιου και δύναμης. Πάνω απ’ όλα ήταν μια σπουδαία γυναίκα, που μιλούσε και έπραττε με βαθιά ενσυναίσθηση και αστείρευτη δύναμη. Έως την ύστατη ώρα. Οι ‘Έλληνες θα την θυμούνται με εκτίμηση και σεβασμό.

Οι σημαίες στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ, επί της οδού Ακαδημίας 20, θα κυματίζουν μεσίστιες κατά τη διάρκεια του εθνικού πένθους.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατηγορία News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.