Ειδήσεις . Nova News
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2017 | 20:41

Επικοινωνία και ψυχαγωγία ακόμα και στην κορυφή του Ολύμπου, από τη Nova!

Η Nova σκαρφάλωσε στο υψηλότερο σημείο της Ελλάδας και τοποθέτησε δορυφορικές υπηρεσίες Nova3play SAT στα δύο καταφύγια του Ολύμπου, στο «Γιώσος Αποστολίδης» (2.760μ.) και «Χρήστος Κάκκαλος» (2.650μ.). Το συνεργείο με τους έμπειρους τεχνικούς της Nova, κυριολεκτικά άγγιξε την… κορυφή ολοκληρώνοντας με επιτυχία την επιχείρηση ανάβασης η οποία διήρκεσε περίπου επτά ώρες και περιελάμβανε αρκετές δυσκολίες ..

Γράφτηκε από: N.D

Επικοινωνία και ψυχαγωγία ακόμα και στην κορυφή του Ολύμπου, από τη Nova !

Η Nova σκαρφάλωσε στο υψηλότερο σημείο της Ελλάδας και τοποθέτησε δορυφορικές υπηρεσίες Nova3play SAT στα δύο καταφύγια του Ολύμπου, στο «Γιώσος Αποστολίδης» (2.760μ.) και «Χρήστος Κάκκαλος» (2.650μ.).

Το συνεργείο με τους έμπειρους τεχνικούς της Nova, κυριολεκτικά άγγιξε την… κορυφή ολοκληρώνοντας με επιτυχία την επιχείρηση ανάβασης η οποία διήρκεσε περίπου επτά ώρες και περιελάμβανε αρκετές δυσκολίες καθώς υπήρχαν πολλά δυσπρόσιτα σημεία όπου η μεταφορά του αναγκαίου εξοπλισμού μπορούσε να γίνει μόνο με …γαϊδουράκια. (Παρακολουθήστε πλάνα από την τηλεοπτική αποστολή στον Όλυμπο ΕΔΩ ).

Με τη συγκεκριμένη υλοποίηση, εξυπηρετούνται πλέον οι βασικές ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας των επισκεπτών του καταφυγίου κάτι που μέχρι τώρα δεν ήταν εφικτό από ένα τόσο απομακρυσμένο σημείο.

Η υπηρεσία Nova3play SAT παρέχει σύνδεση στο internet με ταχύτητες έως και 20 Mbps, σταθερή τηλεφωνία με απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και τηλεόραση με περισσότερα από 250 κανάλια για όλους, σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν βρίσκεται κανείς, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο, όπως αποδεικνύει και η πρόσφατη υλοποίηση στον Όλυμπο.

Η Nova, πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει υπηρεσίες υψηλού τεχνολογικού επιπέδου στους συνδρομητές της, συνεχίζει να καινοτομεί και να απογειώνει την επικοινωνία και την ψυχαγωγία.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Νέο προϊόντα CCTV της Dahua στην Ψηφιακή Τεχνολογία

Η αγορά σήμερα

16-01-2018

Νέο προϊόντα CCTV της Dahua στην Ψηφιακή Τεχνολογία

Είναι γνωστό στους περισσότερους τεχνικούς της αγοράς, ότι εδώ και μεγάλο διάστημα η Ψηφιακή Τεχνολογία, διαθέτει κάμερες και καταγραφικά της εταιρίας Dahua. Τον Δεκέμβριο η Ψηφιακή Τεχνολογία αποφάσισε να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την γκάμα της εισάγοντας τα τελευταία μοντέλα της Dahua στο χώρο του CCTV. Νέες τετρα-υβριδικές κάμερες...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 112

Τεύχος 112

19-12-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 112

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, το νέο τεύχος δεν είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Ένα περιοδικό με όνομα Ψηφιακή Τηλεόραση, τι άλλο θα μπορούσε να είχε εξώφυλλο αυτό το μήνα, εκτός από τις νέες υπηρεσίες HbbTV της ΕΡΤ. Για πρώτη φορά μετά το αναλογικό switch off, προσφέρεται στο κοινό, μια πρώτη «δόση» από τις πολλές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η ψηφιακή TV. Διαβάστε τι προσφέρει η νέα υπηρεσία ERT Hybrid και σε ποιες συσκευές είναι συμβατή. Ο νέος δορυφόρος Hellas Sat 3 βρίσκεται από το καλοκαίρι στις 39 μοίρες ανατολικά της ζώνης Clarke, αλλά το τελευταίο διάστημα άρχισε να απο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved