Ειδήσεις . Nova News
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 | 17:41

Νέα αγαπημένα Shows αποκλειστικά στο κανάλι Novalifε!

Με τα αγαπημένα shows της αμερικάνικης τηλεόρασης, «The Bachelor» και «America’s Got Talent», εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του καναλιού Novalifε, που απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές της Nova. Συγκεκριμένα, ο τελευταίος κύκλος τoυ Reality Show, «The Bachelor», που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, έρχεται για πρώτη φορά στο κανάλι Novalifε, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη...
Με τα αγαπημένα shows της αμερικάνικης τηλεόρασης, «The Bachelor» και «America’s Got Talent», εμπλουτίζεται το πρόγραμμα του καναλιού Novalifε, που απολαμβάνουν όλοι οι συνδρομητές της Nova.

Συγκεκριμένα, ο τελευταίος κύκλος τoυ Reality Show, «The Bachelor», που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, έρχεται για πρώτη φορά στο κανάλι Novalifε, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη μετά την ταινία των 21:00, κάνοντας πρεμιέρα την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου. Αυτή τη σεζόν «bachelor» είναι ο Nick Viall, ο οποίος έχει την ευκαιρία να βρει τη γυναίκα των ονείρων του. Τριάντα γυναίκες διεκδικούν τον γοητευτικό εργένη και, μέσα από εξαντλητικές δοκιμασίες και προκλήσεις, προσπαθούν να κερδίσουν το μεγαλύτερο δώρο, που δεν είναι άλλο από ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κι έναν παραμυθένιο γάμο! Ποια θα είναι η εκλεκτή; Θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου που θα της κάνει; (https://www.youtube.com/watch?v=8nKzQtEAQ4A&feature=youtu.be)

Από την Τρίτη 3 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη και Πέμπτη μετά την ταινία των 21:00, ο τελευταίος κύκλος του Νο1 Show της Αμερικής «America’s Got Talent» έρχεται αποκλειστικά στο Novalifε. H εκρηκτική Tyra Banks, σε μία από πιο διάσημες εκπομπές της Αμερικής, υποδέχεται ανθρώπους όλων των ηλικιών, που θα παρουσιάσουν το ταλέντο τους μπροστά στην πιο καυστική κριτική επιτροπή που πλαισιώνεται από τους Simon Cowell, Mel B, Heidi Klum, Howie Mandel και Laverne Cox.

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση.

Τα shows μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές της Nova να μπορούν να τα απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Νέο προϊόντα CCTV της Dahua στην Ψηφιακή Τεχνολογία

Η αγορά σήμερα

16-01-2018

Νέο προϊόντα CCTV της Dahua στην Ψηφιακή Τεχνολογία

Είναι γνωστό στους περισσότερους τεχνικούς της αγοράς, ότι εδώ και μεγάλο διάστημα η Ψηφιακή Τεχνολογία, διαθέτει κάμερες και καταγραφικά της εταιρίας Dahua. Τον Δεκέμβριο η Ψηφιακή Τεχνολογία αποφάσισε να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την γκάμα της εισάγοντας τα τελευταία μοντέλα της Dahua στο χώρο του CCTV. Νέες τετρα-υβριδικές κάμερες...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 112

Τεύχος 112

19-12-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 112

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, το νέο τεύχος δεν είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Ένα περιοδικό με όνομα Ψηφιακή Τηλεόραση, τι άλλο θα μπορούσε να είχε εξώφυλλο αυτό το μήνα, εκτός από τις νέες υπηρεσίες HbbTV της ΕΡΤ. Για πρώτη φορά μετά το αναλογικό switch off, προσφέρεται στο κοινό, μια πρώτη «δόση» από τις πολλές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η ψηφιακή TV. Διαβάστε τι προσφέρει η νέα υπηρεσία ERT Hybrid και σε ποιες συσκευές είναι συμβατή. Ο νέος δορυφόρος Hellas Sat 3 βρίσκεται από το καλοκαίρι στις 39 μοίρες ανατολικά της ζώνης Clarke, αλλά το τελευταίο διάστημα άρχισε να απο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved