Ειδήσεις . Nova News
Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018 | 12:40

«Vintage»: Η συνέχεια της σειράς «The Vineyard Secrets» αποκλειστικά στο Novalifε!

Η νέα σειρά «Vintage», από τους δημιουργούς των επιτυχημένων σειρών «Grand Hotel» και «Velvet», αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «The Vineyard Secrets» και έρχεται στο αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε! Η σειρά «Vintage» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 18:40 και οι συνδρομητές τις Nova θα απολαμβάνουν τα νέα επεισόδια καθημερινά στις 18:50...

Η νέα σειρά «Vintage», από τους δημιουργούς των επιτυχημένων σειρών «Grand Hotel» και «Velvet», αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς «The Vineyard Secrets» και έρχεται στο αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε! Η σειρά «Vintage» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 18:40 και οι συνδρομητές τις Nova θα απολαμβάνουν τα νέα επεισόδια καθημερινά στις 18:50, αποκλειστικά στο Novalifε!

(https://www.youtube.com/watch?v=RrScrBP0QGE&feature=youtu.be)

Στη νέα σειρά «Vintage» συνεχίζεται η ιστορία των οικογενειών Cortázar & Reverte που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «The Vineyard Secret». Οι δύο οικογένειες έχουν πολύ διαφορετική φιλοσοφία όταν πρόκειται για την οινοποιία. Οι Cortázars βλέπουν το κρασί ως μέσο για να γίνεις πλούσιος, ενώ οι Reverte σέβονται τους αμπελώνες και βλέπουν την οινοποίηση και τη φύση ως τρόπο ζωής. Παρά τις διαφορές τους, διατηρούν μια εύθραυστη ειρήνη για χάρη της βιομηχανίας του οίνου. Όλα αυτά όμως θα αλλάξουν όταν κάποιος θα προσπαθήσει να δολοφονήσει τον μεγαλύτερο γιό Miguel Cortázar.

Η ισπανική κοινωνική σειρά «Vintage» είναι σκηνοθετημένη από τον Carlos Sedes, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Emilio Gutierrez Caba, Angela Molina και Tristan Ulloa.

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το οποίο διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση.

Η σειρά «Vintage» μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Νέο προϊόντα CCTV της Dahua στην Ψηφιακή Τεχνολογία

Η αγορά σήμερα

16-01-2018

Νέο προϊόντα CCTV της Dahua στην Ψηφιακή Τεχνολογία

Είναι γνωστό στους περισσότερους τεχνικούς της αγοράς, ότι εδώ και μεγάλο διάστημα η Ψηφιακή Τεχνολογία, διαθέτει κάμερες και καταγραφικά της εταιρίας Dahua. Τον Δεκέμβριο η Ψηφιακή Τεχνολογία αποφάσισε να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο την γκάμα της εισάγοντας τα τελευταία μοντέλα της Dahua στο χώρο του CCTV. Νέες τετρα-υβριδικές κάμερες...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 112

Τεύχος 112

19-12-2017

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 112

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, το νέο τεύχος δεν είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Ένα περιοδικό με όνομα Ψηφιακή Τηλεόραση, τι άλλο θα μπορούσε να είχε εξώφυλλο αυτό το μήνα, εκτός από τις νέες υπηρεσίες HbbTV της ΕΡΤ. Για πρώτη φορά μετά το αναλογικό switch off, προσφέρεται στο κοινό, μια πρώτη «δόση» από τις πολλές υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει η ψηφιακή TV. Διαβάστε τι προσφέρει η νέα υπηρεσία ERT Hybrid και σε ποιες συσκευές είναι συμβατή. Ο νέος δορυφόρος Hellas Sat 3 βρίσκεται από το καλοκαίρι στις 39 μοίρες ανατολικά της ζώνης Clarke, αλλά το τελευταίο διάστημα άρχισε να απο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved