Ειδήσεις . Nova News
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 | 12:55

Ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα …που θα συζητηθεί πολύ!

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 22.30 η Κατερίνα Λάσπα συναντά τον πολυσυζητημένο Γιάνη Βαρουφάκη, που αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, στην εκπομπή «RealtaLK», αποκλειστικά στο NovalifεHD! Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK» που θα συζητηθεί πολύ, η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τον Γιάνη Βαρουφάκη σε μία άκρως...

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου στις 22.30 η Κατερίνα Λάσπα συναντά τον πολυσυζητημένο Γιάνη Βαρουφάκη, που αποκαλύπτει τις άγνωστες πτυχές της ζωής του, στην εκπομπή «RealtaLK», αποκλειστικά στο NovalifεHD! (https://youtu.be/DMpnUSxcZlY)

Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK» που θα συζητηθεί πολύ, η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τον Γιάνη Βαρουφάκη σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη! Έχει ονειρευτεί να γίνει πρωθυπουργός; Θα διεκδικήσει την εξουσία το νέο του κόμμα; Έχει όντως κόψει την καλημέρα με τον Αλέξη Τσίπρα; Γιατί λέει ότι είναι σαν να έχουν μπει εξωγήινοι μέσα στον φίλο του Ευκλείδη Τσακαλώτο; Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανοίγει το σπίτι του στην Κατερίνα Λάσπα και λύνει όλα τα αναπάντητα ερωτήματα!

Πέρα όμως από την πολιτική και την οικονομία, μιλά για αυτά που νιώθει και για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο Γιάνης Βαρουφάκης κάνει σκληρή αυτοκριτική και υποστηρίζει ότι είναι από τους τύπους πατεράδων που σιχαίνεται. Περιγράφει τρυφερά τον έρωτά του με τη Δανάη και τις περιπέτειές τους σ' ένα ταξίδι που τους έφερε πολλές φορές αντιμέτωπους με τον θάνατο ενώ μιλάει για την ιστορία αγάπης της μητέρας και του πατέρα του που θυμίζει ταινία! Διηγείται στην Κατερίνα Λάσπα γιατί του είχαν πετάξει ένα κεφάλι σάπιας μυζήθρας, πως έσπασε το δόντι του σε πετροπόλεμο καθώς επίσης πως διάβαζε κάθε βράδυ παραμύθια στην κόρη του που ζει στην Αυστραλία. Ο Γιάνης Βαρουφάκης έρχεται στην εκπομπή «RealtaLK»,με μία άλλη ματιά, έτσι όπως μόνο η Κατερίνα Λάσπα ξέρει να πλησιάζει τους καλεσμένους της!

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Vodafone Express Repair: έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών

Η αγορά σήμερα

15-02-2018

Vodafone Express Repair: έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών

Η Vodafone μέσω της υπηρεσίας Vodafone Express Repair, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να επισκευάσουν την συσκευή τους με έκπτωση 30% έως 28/02, με την βοήθεια εξειδικευμένων και πιστοποιημένων τεχνικών. Τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες Smartphones είναι η σπασμένη οθόνη, πρόβλημα φόρτισης της μπαταρίας, χαλασμένη κάμερα ή υγρασία....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 113

Τεύχος 113

24-01-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 113

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Αυτό το μήνα λοιπόν το βασικό μας θέμα είναι ένα συγκριτικό τεστ σε 17 images για δορυφορικούς δέκτες UHD, που υποστηρίζουν enigma2. Πρόκειται για ένα συγκεντρωτικό τεστ με όλα τα images enigma2 και τις δυνατότητες του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Μετά την ψηφιακή τηλεόραση, έρχεται το ψηφιακό ραδιόφωνο. Ήδη είναι στον αέρα ο χάρτης συχνοτήτων και η προκήρυξη του διαγωνισμού για τον παρόχο δικτύου. Το καλύτερο όμως, είναι ότι ξεκίνησαν οι πρώτες εκπομπές DAB+, από το κρατικό δίκτυο της ΕΡΑ. Όλα τα καν...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved