Ειδήσεις . Nova News
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 | 12:21

Ο πολυτάλαντος Χριστόφορος Παπακαλιάτης συναντά την Κατερίνα Λάσπα σε ένα αποκαλυπτικό «RealtaLK» αποκλειστικά στο Novalifε!

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 22.30 έρχεται ο πολυτάλαντος Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή «RealtaLK», με την Κατερίνα Λάσπα, μόνο στο NovalifεHD! Πάθη, έρωτες, σενάρια, Αθήνα-Λος Άντζελες, ταξίδια, παιδικά χρόνια, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητήσουν οι δυο τους στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK».

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στις 22.30 έρχεται ο πολυτάλαντος Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μιλά αποκλειστικά στην εκπομπή «RealtaLK», με την Κατερίνα Λάσπα, μόνο στο NovalifεHD! (https://www.youtube.com/watch?v=1BN4jpWJkDo)

Πάθη, έρωτες, σενάρια, Αθήνα-Λος Άντζελες, ταξίδια, παιδικά χρόνια, είναι μερικά από τα θέματα που θα συζητήσουν οι δυο τους στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «RealtaLK». Η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ο οποίος μιλάει για την σχέση με τη γιαγιά, τους γονείς του και το διαζύγιό τους, την δυσλεξία, τα σχολεία από τα οποία τον έδιωξαν αλλά και το πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις μπροστά στις κάμερες. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκαλύπτει, επίσης, που θα γίνουν τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία και πως θα κάνει το πρώτο ντοκιμαντέρ της ζωής του. Λέει για πρώτη φορά πως κατάφερε να τρυπώσει 15 χρονών σε γύρισμα ενώ θυμάται ξεκαρδιστικές και συγκινητικές στιγμές πίσω από τις κάμερες στις σειρές του που λατρέψαμε. Επιπλέον, εξηγεί πως ήρθαν στη ζωή του ο Λάκης Λαζόπουλος και οι Δέκα Μήτσοι. Ξεκαρδίζεται στα γέλια όταν ακούει να μιλάνε γι’ αυτόν οι φίλοι και συνάδελφοι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και ο Πάνος Μουζουράκης και συγκινείται όταν ακούει τη Φρόσω Ράλλη να θυμάται πως το όμορφο αγόρι στάθηκε μπροστά της για πρώτη φορά. Τέλος, αποκαλύπτει πως τρελαίνει τους φίλους του επειδή συνεχώς φάσκει και αντιφάσκει, αλλά και για ποιο πράγμα μετανιώνει και δεν θα το ξαναέκανε στη ζωή του.

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Vodafone Express Repair: έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών

Η αγορά σήμερα

15-02-2018

Vodafone Express Repair: έκπτωση 30% σε όλες τις επισκευές συσκευών

Η Vodafone μέσω της υπηρεσίας Vodafone Express Repair, δίνει σε όλους τη δυνατότητα να επισκευάσουν την συσκευή τους με έκπτωση 30% έως 28/02, με την βοήθεια εξειδικευμένων και πιστοποιημένων τεχνικών. Τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες Smartphones είναι η σπασμένη οθόνη, πρόβλημα φόρτισης της μπαταρίας, χαλασμένη κάμερα ή υγρασία....

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 113

Τεύχος 113

24-01-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 113

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Αυτό το μήνα λοιπόν το βασικό μας θέμα είναι ένα συγκριτικό τεστ σε 17 images για δορυφορικούς δέκτες UHD, που υποστηρίζουν enigma2. Πρόκειται για ένα συγκεντρωτικό τεστ με όλα τα images enigma2 και τις δυνατότητες του που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Μετά την ψηφιακή τηλεόραση, έρχεται το ψηφιακό ραδιόφωνο. Ήδη είναι στον αέρα ο χάρτης συχνοτήτων και η προκήρυξη του διαγωνισμού για τον παρόχο δικτύου. Το καλύτερο όμως, είναι ότι ξεκίνησαν οι πρώτες εκπομπές DAB+, από το κρατικό δίκτυο της ΕΡΑ. Όλα τα καν...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved