Ειδήσεις . Nova News
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 | 12:35

Ο Γιώργος Κιμούλης σε μία εκ βαθέων συζήτηση στην εκπομπή «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα αποκλειστικά στο Novalifε!

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 22.30, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα, αποκλειστικά στο Novalifε, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης! Με τέσσερις δεκαετίες στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και με αμέτρητες επιτυχίες, ο Γιώργος Κιμούλης, κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση με την Κατερίνα Λάσπα για την απιστία...

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 22.30, είναι καλεσμένος στην εκπομπή «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα, αποκλειστικά στο Novalifε, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης (https://youtu.be/6W6c7Mzj_Dw)!

Με τέσσερις δεκαετίες στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και με αμέτρητες επιτυχίες, ο Γιώργος Κιμούλης, κάνει μία εκ βαθέων συζήτηση με την Κατερίνα Λάσπα για την απιστία, το σεξ ως εργαλείο εξουσίας, το πάθος που χάνεται όσο περνούν τα χρόνια, την πολιτική, την οικογένειά του, την κόρη του που είναι ηθοποιός, την αγάπη του για το μπάσκετ και την ΑΕΚ, για το τσιγάρο, για τις επιτυχίες του και τις αποτυχίες του.

Παράλληλα, εξηγεί, χωρίς περιστροφές, γιατί παραιτήθηκε από την προεδρία του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ διερωτάται γιατί δεν έχει υπάρξει πρόεδρος ένα χρόνο μετά τη δική του αποχώρηση. Τέλος, αναφέρεται στο γιατί πέρασαν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μέχρι να παίξει φέτος στο Εθνικό Θέατρο.

Η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Η αγορά σήμερα

14-03-2018

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Πωλείται αμερικανικού τύπου δορυφορικό κάτοπτρο με 5 μ. διάμετρο, μάρκας DH, σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή ευκαιρίας! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972010774

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Τεύχος 114

20-02-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους. Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση. Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικον...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved