Ειδήσεις . Nova News
Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 | 12:47

American Idol 2018: Το πιο λαμπερό μουσικό talent show της Αμερικής έρχεται στο Novalifε!

Το American Idol, το εμβληματικό αμερικανικό μουσικό τηλεοπτικό show, που εισήγαγε πρώτο το είδος του μουσικού διαγωνισμού στην τηλεόραση, έρχεται - πολύ κοντά με την προβολή του στην Αμερική - το Σάββατο 17 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Πέμπτη, στις 21:00, αποκλειστικά από το Novalifε!

Το American Idol, το εμβληματικό αμερικανικό μουσικό τηλεοπτικό show, που εισήγαγε πρώτο το είδος του μουσικού διαγωνισμού στην τηλεόραση, έρχεται - πολύ κοντά με την προβολή του στην Αμερική - το Σάββατο 17 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Πέμπτη, στις 21:00, αποκλειστικά από το Novalifε (https://youtu.be/osjVkD7PMyY)!

Παρουσιαστής του φετινού show είναι ο βραβευμένος Ryan Seacrest, ενώ η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους σούπερ – σταρ: Lionel Richie, Katy Perry και Luke Bryan.

Το American Idol φιλοδοξεί κάθε χρόνο να αναδείξει το νέο μουσικό ταλέντο της Αμερικής. Φέτος οι audition έγιναν πολύ πιο εύκολες για τους ενδιαφερόμενους, καθώς είχαν τη δυνατότητα να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους μέσω online video ή μέσω μίας livestream πλατφόρμας.

Τo show βοήθησε μέχρι τώρα να αναδειχθούν μεγάλα αστέρια της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως οι: Carrie Underwood, Kelly Clarkson, Jennifer Hudson, Katharine McPhee, Jordin Sparks, Adam Lambert, Chris Daughtry και πολλοί άλλοι, ενώ συνεχίζει και φέτος την αναζήτηση για το επόμενο μουσικό «είδωλο».

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Η αγορά σήμερα

14-03-2018

Αγγελία: Πώληση κατόπτρου DH, διαμέτρου 5μ

Πωλείται αμερικανικού τύπου δορυφορικό κάτοπτρο με 5 μ. διάμετρο, μάρκας DH, σε πολύ καλή κατάσταση. Τιμή ευκαιρίας! Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972010774

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Τεύχος 114

20-02-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 114

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ούτε το νέο τεύχος είναι ένα τεύχος «ψυγείο» με συναρμολόγηση θεμάτων σε περιοδικό, αλλά ένα τεύχος που ακολουθεί την αγορά, την επικαιρότητα και καταστρώνει την ύλη του, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ρεπορτάζ, όπως αυτό διαμορφώνεται κάθε μήνα. Μετά από τους UHD δέκτες και τα UHD images, που παρουσιάσαμε στα προηγούμενα τεύχη, ήρθε η σειρά των UHD καναλιών. Όλα τα δορυφορικά UHD κανάλια, περνούν από τις σελίδες του περιοδικού, μαζί με κριτική για το περιεχόμενο τους και πλήρη στοιχεία λήψης τους. Η διεθνής έκθεση Cabsat 2018, που απευθύνεται στην τηλεοπτική αγορά της Ασίας και της Άπω Ανατολής είχε φέτος δύο ελληνικές εταιρίες. ΒΙΟΚΑΛ και Lemco έδωσαν ελληνικό χρώμα στην διεθνή αραβική έκθεση. Όσο αφορά τα τεστ, αυτό το μην ξεχωρίζει ο νέος οικον...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
  • Libra Press © Copyright 2014
  • All Rights Reserved