22/04/2015

Ο Γιάννης Κότσιρας στo «ΛΑΜΠΑΤΕΡ»!

Την Δευτέρα 27 Απριλίου στο Novalifε

Ο Γιάννης Κότσιρας θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα προβληθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 22:50, στο Novalifε. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μιλάει στους Λάμπη Ταγματάρχη και Μυρτώ Κοντοβά, για τη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο που οδήγησε...
Ο Γιάννης Κότσιρας θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή «ΛΑΜΠΑΤΕΡ», που θα προβληθεί τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 22:50, στο Novalifε. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μιλάει στους Λάμπη Ταγματάρχη και Μυρτώ Κοντοβά, για τη συνεργασία του με τον Θάνο Μικρούτσικο που οδήγησε σε επιτυχημένες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά έβαλε και τις βάσεις για την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ό,τι θυμάσαι δεν πεθαίνει».

Οι συνδρομητές της Nova, θα παρακολουθήσουν τον Γιάννη Κότσιρα να μιλάει επίσης για την πορεία του στη μουσική που άρχισε το 1990 με εμφανίσεις στο ιστορικό «Περιβόλι τ' Ουρανού», τραγουδώντας παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα, για τα ακούσματα που είχε ως μικρό παιδί, για την τύχη που του χτύπησε την πόρτα όταν δούλευε σε συνεργείο αυτοκινήτων, καθώς και για το αν τελικά η επιτυχία φέρνει την ευτυχία.

Σημειώνεται ότι όλες οι εκπομπές «ΛΑΜΠΑΤΕΡ» είναι διαθέσιμες για παρακολούθηση οποιαδήποτε στιγμή σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της υπηρεσίας Nova GO.

Νova. Ζεις καλύτερα!
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.