27/04/2015

Τα κανάλια της Nova τώρα και στην Ikos Resorts!

Διακοπές στην Χαλκιδική με ένα πλήρες μπουκέτο καναλιών από τη Nova

Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ikos Resorts, το νέο πολυβραβευμένο brand πολυτελών ξενοδοχείων, που ξεκινά την παρουσία του στην Ελλάδα το 2015 με δύο ξενοδοχεία στη Χαλκιδική το Ikos Oceania (πρώην Oceania Club) και το Ikos Olivia (πρώην Gerakina Beach)...
Η Forthnet ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Ikos Resorts, το νέο πολυβραβευμένο brand πολυτελών ξενοδοχείων, που ξεκινά την παρουσία του στην Ελλάδα το 2015 με δύο ξενοδοχεία στη Χαλκιδική το Ikos Oceania (πρώην Oceania Club) και το Ikos Olivia (πρώην Gerakina Beach). Το αμφιθεατρικά χτισμένο Ikos Oceania έχει προνομιακή θέση πάνω στην παραλία διαθέτοντας 298 δωμάτια διαφόρων τύπων και σουίτες. Αντίστοιχα, το Ikos Olivia έχει δυναμικότητα 136 δωματίων και Junior σουιτών, καθώς και 159 Bungalow σουίτες. Και τα δύο εντυπωσιακά ξενοδοχεία διαθέτουν ένα εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται πλέον και η εμπειρία θέασης των καναλιών της Nova.

Με τo πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο των 7 καναλιών Novasports, η αγωνιστική δράση θα μεταφέρεται και στις διακοπές με αγώνες από τη Super League, τη Euroleague Basketball, τη Basket League και τη Volley League, καθώς επίσης και με μια πληθώρα αθλημάτων, όπως τένις, ποδηλασία, μηχανοκίνητα, στίβο και γκολφ. Τα δωμάτια της Ikos Resorts αποκτούν επίσης τη μαγεία της μεγάλης οθόνης, με τις αποκλειστικές προβολές των πιο πρόσφατων blockbuster παραγωγών και των καλύτερων ξένων σειρών από τα 4 κανάλια Novacinema. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάζουν με τα γνωστά κανάλια Disney XD και Disney Channel, ενώ όλη η οικογένεια θα μπορεί να απολαμβάνει συναρπαστικά ντοκιμαντέρ από τα κανάλια Discovery Channel, History και Travel channel, αλλά και να έχει συνεχή ενημέρωση από τα μεγαλύτερα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα.

Η Forthnet συνεχίζει την επέκταση των συνεργασιών της με μεγάλα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας καθημερινά την εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει ο τουριστικός κλάδος στην εταιρεία.
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.