06/10/2015

Το «Λαμπατέρ» ανάβει για τη νέα σεζόν στο Novalifε!

Πρεμιέρα σήμερα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:00

Το «Λαμπατέρ» έρχεται να φωτίσει τη νέα σεζόν στο Novalifε! Από σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:00 το ανατρεπτικό talk show αναλύει με χιουμοριστική διάθεση την επικαιρότητα και συζητά με εκπροσώπους των τεχνών, της πολιτικής και του αθλητισμού για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Το «Λαμπατέρ» έρχεται να φωτίσει τη νέα σεζόν στο Novalifε! Από σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 23:00 το ανατρεπτικό talk show αναλύει με χιουμοριστική διάθεση την επικαιρότητα και συζητά με εκπροσώπους των τεχνών, της πολιτικής και του αθλητισμού για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο. Την ανατρεπτική παρέα του «Λαμπατέρ» αποτελούν ο Ανδρέας Ρουμελιώτης, η Μυρτώ Κοντοβά, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ενώ από φέτος προστίθεται και η Λιλιάνα Αβρούσιν.

Καλεσμένος απόψε στην πρώτη εκπομπή, με οικοδεσπότες τον Ανδρέα Ρουμελιώτη και τη Μυρτώ Κοντοβά, θα είναι ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, κ. Λευτέρης Κρέτσος.

Η εκπομπή όπως και όλο το πρόγραμμα του Novalifε είναι διαθέσιμα και στην πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Δείτε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο στα Social Media, από τις τηλεοπτικές εκπομπές της Nova: www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook.

Nova. Ζεις καλύτερα!
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.