29/02/2016

Ο Στέλιος Κούλογλου στο "Λαμπατέρ" στο Novalifε

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου είναι καλεσμένος του Ανδρέα Ρουμελιώτη και της Μυρτώς Κοντοβά στην εκπομπή "Λαμπατέρ" που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 22:50 στο Novalifε. Ο Στέλιος Κούλογλου μιλάει για την πολιτική και τη δημοσιογραφία, σχολιάζει την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό...
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου είναι καλεσμένος του Ανδρέα Ρουμελιώτη και της Μυρτώς Κοντοβά στην εκπομπή "Λαμπατέρ" που θα προβληθεί σήμερα Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου στις 22:50 στο Novalifε.

Ο Στέλιος Κούλογλου μιλάει για την πολιτική και τη δημοσιογραφία, σχολιάζει την εικόνα της Ελλάδος στο εξωτερικό, μιλάει για λάθος χειρισμούς εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης, χαρακτηρίζει πολύ δύσκολη την κατάσταση με το προσφυγικό και μεταφέροντας εκτιμήσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων, λέει ότι ο Μάρτιος θα είναι για την Ελλάδα από τους πιο δύσκολους μήνες των τελευταίων δεκαετιών. Μιλάει επίσης για την ερευνητική δημοσιογραφία και τα ντοκιμαντέρ του, καθώς και τις εμπειρίες του από τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Το «Λαμπατέρ», το εναλλακτικό talk show του Novalifε με τους Μυρτώ Κοντοβά, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ανδρέα Ρουμελιώτη και Λιλιάνα Αβρούσιν, που προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00, συνεχίζει να «φωτίζει» την επικαιρότητα με τα μέλη της αγαπημένης παρέας να ανακρίνουν με χιούμορ και ανατρεπτική διάθεση τους καλεσμένους τους.
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.