Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018 | 12:10

«Κυνηγώντας το όνειρο» με τον λυρικό τραγουδιστή Σπύρο Σακκά, στο COSMOTE HISTORY HD

H σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV «Κυνηγώντας το όνειρο», με επίκεντρο δώδεκα Έλληνες με εξέχουσα πορεία στον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα, τον λυρικό τραγουδιστή Σπύρο Σακκά. Ο ίδιος μιλάει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, αποκαλύπτοντας περιστατικά της πολύχρονης πορείας...

H σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV «Κυνηγώντας το όνειρο», με επίκεντρο δώδεκα Έλληνες με εξέχουσα πορεία στον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα, τον λυρικό τραγουδιστή Σπύρο Σακκά. Ο ίδιος μιλάει για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, αποκαλύπτοντας περιστατικά της πολύχρονης πορείας και της συνεργασίας του με σπουδαίους συνθέτες (Τετάρτη 11/7, 21.00). Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23.00.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Εν Χορδαίς και Οργάνοις», σε παραγωγή COSMOTE TV, επιστρέφει για να αναδείξει και αυτή την εβδομάδα, τον πλούτο, την πολυμορφία και τη δυναμική παρουσία των μουσικών οργάνων στις λαϊκές παραδόσεις του Ελληνισμού. Στο νέο επεισόδιο, παρουσιάζονται το ούτι και η πολίτικη λύρα, μέσα από αφηγήσεις Ελλήνων και Τούρκων της Κωνσταντινούπολης με μεγάλη κατάρτιση σε αυτά τα δύο όργανα, οι οποίοι μοιράζονται κοινές μουσικές εμπειρίες. Πίσω στην Αθήνα, η παράδοση συναντά τον νεωτερισμό στο Μουσικό Σχολείο Παλλήνης (Πέμπτη 5/7, 22.00). Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 19.00.

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD ξεχωρίζει το αφιέρωμα «Παναγίες του Αιγαίου», το οποίο αποτελεί μια «περιήγηση» στις άλλοτε μεγαλοπρεπείς, άλλοτε ταπεινές και χτισμένες σε σπήλαια ή σε δύσβατα υψώματα εκκλησίες της Παναγίας ανά την Ελλάδα. Στο δεύτερο επεισόδιο «ξεναγούμαστε» και μαθαίνουμε την ιστορία του ξακουστού Ναού της Ευαγγελιστρίας στην Τήνο (Τετάρτη 11/7, 20.00).

Αυτή την εβδομάδα, στo πλαίσιo του αφιερώματος «Ένδοξα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού», μια σειρά παραγωγής COSMOTE TV, παρουσιάζεται το βρίκιον «Άρης». Το ιστορικό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα για την ανεξαρτησία της Ελλάδας λαμβάνοντας μέρος σε πολλές ναυμαχίες, με αποκορύφωμα εκείνη της Σφακτηρίας (Κυριακή 8/7, 21.00).

Τέλος, πρεμιέρα κάνει το ντοκιμαντέρ «Εθνική Λυρική Σκηνή- Η ταινία», το οποίο ξετυλίγει την ιστορία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μέσα από τα μάτια των ανθρώπων της. Από την ίδρυση ως τη μεταστέγαση, μπροστά και πίσω από τη σκηνή, μαθαίνουμε για το χθες, το σήμερα και το πολλά υποσχόμενο αύριο του οργανισμού (Δευτέρα 9/7, 22.00).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

TechniSat DIGIMETER S4 TOUCH

Η αγορά σήμερα

14-02-2019

TechniSat DIGIMETER S4 TOUCH

Διαθέσιμο από την AMF Electronics το Digimeter S4 Touch της Technisat. Πρόκειται για ένα εύκολο, ακριβές και πλήρες όργανο μέτρησης DVB σημάτων, το οποίο διαθέτει υψηλής ανάλυσης έγχρωμη TFT 4,3” οθόνη. Μετράει δορυφορικά, επίγεια και καλωδιακά σήματα, ενώ μετράει και ραδιοφωνικά FM, DAB σήματα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Τεύχος 126

20-02-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 126

Το νέο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο περιοδικό «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στις υπηρεσίες On The Go της συνδρομητικής τηλεόρασης για φορητές συσκευές. Αν και η διαρκής οικονομική κρίση έχει φρενάρει την ανάπτυξη της συνδρομητικής τηλεόρασης, οι πάροχοι τηλεοπτικού περιεχομένου καταβάλουν προσπάθειες να ικανοποιήσουν τους συνδρομητές τους και να προσελκύσουν νέους, εμπλουτίζοντας το προϊόν που προσφέρουν με νέες υπηρεσίες. Οι On The Go υπηρεσίες των Nova, COSMOTE TV, Vodafone TV και Wind Vision, παρέχουν στους χρήστες φορητών συσκευών τη δυνατότητα να παρακολουθούν μέσα από αυτές τα πρ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.