Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 | 13:49

Ο παγκοσμίου φήμης καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης στο «Κυνηγώντας το όνειρο» του COSMOTE HISTORY HD

H σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV «Κυνηγώντας το όνειρο», με επίκεντρο δώδεκα Έλληνες με εξέχουσα πορεία στον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζοντας τον παγκοσμίως καταξιωμένο καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη. Ο γνωστός καθηγητής μιλάει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ικαρία...

H σειρά ντοκιμαντέρ παραγωγής COSMOTE TV «Κυνηγώντας το όνειρο», με επίκεντρο δώδεκα Έλληνες με εξέχουσα πορεία στον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και της επιστήμης, ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα, παρουσιάζοντας τον παγκοσμίως καταξιωμένο καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη. Ο γνωστός καθηγητής μιλάει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ικαρία, και αποκαλύπτει τις δυσκολίες που συνάντησε, αλλά και γεγονότα-σταθμούς στη ζωή του (Τετάρτη 18/7, 21.00). Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23.00.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Εν Χορδαίς και Οργάνοις», σε παραγωγή COSMOTE TV, επιστρέφει για να αναδείξει, και αυτή την εβδομάδα, τον πλούτο, την πολυμορφία και τη δυναμική παρουσία των μουσικών οργάνων στις λαϊκές παραδόσεις του Ελληνισμού. Στο νέο επεισόδιο, παρουσιάζεται ένα από τα σημαντικότερα όργανα στη μουσική παράδοση της καθ’ ημάς Ανατολής, το κανονάκι, το οποίο οφείλει το όνομά του στον Πυθαγόρα (Πέμπτη 12/7, 22.00). Η σειρά προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 19.00.

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD ξεχωρίζει η σειρά «Παναγίες του Αιγαίου», η οποία αποτελεί μια «περιήγηση» στις άλλοτε μεγαλοπρεπείς, άλλοτε ταπεινές και χτισμένες σε σπήλαια ή σε δύσβατα υψώματα εκκλησίες της Παναγίας ανά την Ελλάδα. Στο τρίτο επεισόδιο «μεταφερόμαστε» στη Μονή της Παναγίας της Καστριανής, την προστάτιδα της Κέας (Τετάρτη 18/7, 20.00).

Επιπλέον, στo πλαίσιο του αφιερώματος «Ένδοξα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού», κάνει πρεμιέρα το τρίτο επεισόδιο της ομώνυμης σειράς σε παραγωγή COSMOTE TV, το οποίο παρουσιάζει το ιστορικό υποβρύχιο του Πολεμικού Ναυτικού «Παπανικολής». Κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το υποβρύχιο εκτέλεσε 14 περιπολίες στην Αδριατική και το Αιγαίο, βυθίζοντας δεκάδες αντίπαλα σκάφη και περνώντας έτσι στην Ιστορία ως το ενδοξότερο υποβρύχιο του Ελληνικού Ναυτικού (Κυριακή 15/7, 21.00).

Τέλος, στο πρόγραμμα της εβδομάδας, ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ «Ένα ταξίδι με τον πατέρα μου», το οποίο ξετυλίγει την ιστορία της προσωπικής και καλλιτεχνικής πορείας του μεγάλου Έλληνα τραγουδιστή, Ντέμη Ρούσσου,  με σημεία αναφοράς την Αλεξάνδρεια, την Αθήνα και το Παρίσι, τις τρεις πόλεις που σημάδεψαν τη ζωή του (Παρασκευή 13/7, 22.00).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

RUCKUS UNLEASHED

Η αγορά σήμερα

17-09-2018

RUCKUS UNLEASHED

Το Ruckus Unleashed είναι μια λύση ασύρματου LAN (WLAN) χωρίς controller, η οποία επιτρέπει σε μικρές - μεσαίες επιχειρήσεις να παρέχουν στους χρήστες τους βέλτιστη Wi-Fi εμπειρία σε προσιτή τιμή. Είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης που είναι διαισθητική και εύκολη στη χρήση, ενώ ταυτόχρονα εκμηδενίζει την ανάγκη απασχόλησης εξειδικευμένου...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.