Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 | 12:29

Η « ‘Οδύσσεια’ του Νίκου Καζαντζάκη » στο COSMOTE HISTORY HD

Το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD στον Νίκο Καζαντζάκη συνεχίζεται με το ντοκιμαντέρ «33.333: Η 'Οδύσσεια' του Νίκου Καζαντζάκη» την Κυριακή 9/9 στις 21.00. Γυρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ντοκιμαντέρ εξερευνά από διαφορετικές οπτικές γωνίες το εν πολλοίς άγνωστο έργο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα. Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο COSMOTE HISTORY HD η...

Το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD στον Νίκο Καζαντζάκη συνεχίζεται με το ντοκιμαντέρ «33.333: Η 'Οδύσσεια' του Νίκου Καζαντζάκη» την Κυριακή 9/9 στις 21.00. Γυρισμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό, το ντοκιμαντέρ εξερευνά από διαφορετικές οπτικές γωνίες το εν πολλοίς άγνωστο έργο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα.

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο COSMOTE HISTORY HD η νέα σειρά «Οι αόρατες πόλεις της αρχαιότητας», που επιχειρεί να αποκαλύψει όσα κρύβονται κάτω από το έδαφος των ιστορικών πόλεων του Καΐρου, της Αθήνας και της Κωνσταντινούπολης. Στο πρώτο επεισόδιο μεταφερόμαστε στο Κάιρο και με τη βοήθεια της ψηφιακής τεχνολογίας και του ιστορικού Μάικλ Σκοτ, εξερευνούμε το «υπέδαφος» της ιστορίας του (Πέμπτη 13/9, 22.00).  

Η σειρά «Παναγίες του Αιγαίου» επανέρχεται την Τετάρτη 12/9 στις 20.00, και μας μεταφέρει στη Σίφνο. Ανάμεσα στις 235 εκκλησίες του νησιού, ξεχωρίζουμε τα μοναστήρια της Παναγίας Βρυσιανής, της Χρυσοπηγής και του Βουνού, αλλά και την εκκλησία της Παναγίας Πουλάτης.

Τέλος, στο πρόγραμμα του καναλιού επανέρχεται η σειρά «Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας», σε παραγωγή COSMOTE TV, με επίκεντρο το ρόλο που διαδραμάτισαν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας στη δημόσια ζωή και τον τρόπο με τον οποίο διαμόρφωσαν το μέλλον της. Το πρώτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στις Ακαδημίες και τις Σχολές κατά την Τουρκοκρατία (Δευτέρα 10/9, 18.00), το δεύτερο στο ιστορικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Τρίτη 11/9, 18.00), το τρίτο στη Σχολή Καλών Τεχνών (Τετάρτη 12/9, 18.00) και το τέταρτο στο Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο της Κρήτης (Πέμπτη 13/9, 18.00).

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ENGEL MV7320 KIT

Η αγορά σήμερα

06-11-2018

ENGEL MV7320 KIT

Η εταιρία AstraSat διαθέτει το Kit τηλεχειρισμού μέσω καλωδίου MV7320 της ENGEL. Το Kit MV7320 περιλαμβάνει δύο μονάδες πομπού και δέκτη, οι οποίες έχουν ενσωματωμένο καλώδιο με αισθητήρα υπέρυθρων. Συνδέονται στις πρίζες TV και χρησιμοποιούν το ομοαξονικό δίκτυο της τηλεόρασης για να μεταφέρουν το σήμα του τηλεχειριστηρίου...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 122

Τεύχος 122

23-10-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 122

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για IPTV σε Android και iOS συσκευές. Η αλλαγή στις συνήθειες παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, και η αυξανόμενη τάση για διαδραστικότητα των χρηστών με αυτό, έφερε το έργο Cognitus, μία κοινή προσπάθεια εταιρειών όπως η Forthnet, το BBC και άλλοι, για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος όπου οι θεατές θα συνδιαμορφώνουν τα πλάνα διάφορων εκδηλώσεων και αθλητικών γεγονότων με τα δικά τους βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο οι τηλεθεατές σε τεχνολογικά προηγμένες πλατφόρμες, όπως της Nova και του BBC, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια νέα εμπειρία κατευθείαν από τους χώρους των εκδηλώσεων στο σπίτι τους! ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.