Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 | 11:48

«Αναζητώντας τον Καζαντζάκη»: η νέα σειρά ντοκιμαντέρ σε συμπαραγωγή COSMOTE TV κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY HD

Το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD στον Νίκο Καζαντζάκη συνεχίζεται με την πρεμιέρα της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Αναζητώντας τον Καζαντζάκη» (Κυριακή 16/9 στις 21.00), σε συμπαραγωγή COSMOTE TV και ελculture. Μέσα από συζητήσεις με ακαδημαϊκούς, κριτικούς λογοτεχνίας και μεταφραστές, η σειρά επιχειρεί να σκιαγραφήσει με τρία επεισόδια το πορτρέτο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα...

Το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD στον Νίκο Καζαντζάκη συνεχίζεται με την πρεμιέρα της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Αναζητώντας τον Καζαντζάκη» (Κυριακή 16/9 στις 21.00), σε συμπαραγωγή COSMOTE TV και ελculture. Μέσα από συζητήσεις με ακαδημαϊκούς, κριτικούς λογοτεχνίας και μεταφραστές, η σειρά επιχειρεί να σκιαγραφήσει με τρία επεισόδια το πορτρέτο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα. Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Οι μεγάλες ιδέες», το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη σχέση του Καζαντζάκη με την Κρήτη και τον πατέρα του, τις ιδεολογικές του αντιλήψεις, αλλά και το έργο του «Ασκητική».

Η σειρά «Οι αόρατες πόλεις της αρχαιότητας», για τους «θησαυρούς» που κρύβονται κάτω από το έδαφος των ιστορικών πόλεων του Καΐρου, της Αθήνας και της Κωνσταντινούπολης, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με την πρεμιέρα ενός επεισοδίου αφιερωμένου στην Αθήνα. Ο ιστορικός Μάικλ Σκοτ αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας της πρώτης Δημοκρατίας και, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, επιχειρεί να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του Ερεχθείου, ενός μυστηριώδους ναού στη σκιά του Παρθενώνα (Πέμπτη 20/9, 22.00).

Η σειρά «Παναγίες του Αιγαίου» επανέρχεται την Τετάρτη 19/9 στις 20.00 με νέο επεισόδιο, και μας μεταφέρει στην Αμοργό, όπου επισκεπτόμαστε το μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας και την Παναγία Επαναχωριανή. Έπειτα, καταλήγουμε στα Κατάπολα και τη δική τους εκκλησία της Παναγίας.

Τέλος, η σειρά «Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας», σε παραγωγή COSMOTE TV, με επίκεντρο το ρόλο που διαδραματίζουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη δημόσια ζωή της χώρας και τη διαμόρφωση του μέλλοντός της, παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Παρασκευή 14/9, 18.00), το Πανεπιστήμιο της Πάτρας (Δευτέρα 17/9, 18.00), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τρίτη 18/9, 18.00), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  (Τετάρτη 19/9, 18.00) και τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Ιονίου (Πέμπτη 20/9, 18.00).

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ENGEL MV7320 KIT

Η αγορά σήμερα

06-11-2018

ENGEL MV7320 KIT

Η εταιρία AstraSat διαθέτει το Kit τηλεχειρισμού μέσω καλωδίου MV7320 της ENGEL. Το Kit MV7320 περιλαμβάνει δύο μονάδες πομπού και δέκτη, οι οποίες έχουν ενσωματωμένο καλώδιο με αισθητήρα υπέρυθρων. Συνδέονται στις πρίζες TV και χρησιμοποιούν το ομοαξονικό δίκτυο της τηλεόρασης για να μεταφέρουν το σήμα του τηλεχειριστηρίου...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 122

Τεύχος 122

23-10-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 122

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για IPTV σε Android και iOS συσκευές. Η αλλαγή στις συνήθειες παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, και η αυξανόμενη τάση για διαδραστικότητα των χρηστών με αυτό, έφερε το έργο Cognitus, μία κοινή προσπάθεια εταιρειών όπως η Forthnet, το BBC και άλλοι, για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος όπου οι θεατές θα συνδιαμορφώνουν τα πλάνα διάφορων εκδηλώσεων και αθλητικών γεγονότων με τα δικά τους βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο οι τηλεθεατές σε τεχνολογικά προηγμένες πλατφόρμες, όπως της Nova και του BBC, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια νέα εμπειρία κατευθείαν από τους χώρους των εκδηλώσεων στο σπίτι τους! ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.