QM 3190 - 3500 likes
Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 | 11:48

«Αναζητώντας τον Καζαντζάκη»: η νέα σειρά ντοκιμαντέρ σε συμπαραγωγή COSMOTE TV κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY HD

Το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD στον Νίκο Καζαντζάκη συνεχίζεται με την πρεμιέρα της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Αναζητώντας τον Καζαντζάκη» (Κυριακή 16/9 στις 21.00), σε συμπαραγωγή COSMOTE TV και ελculture. Μέσα από συζητήσεις με ακαδημαϊκούς, κριτικούς λογοτεχνίας και μεταφραστές, η σειρά επιχειρεί να σκιαγραφήσει με τρία επεισόδια το πορτρέτο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα...

Το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD στον Νίκο Καζαντζάκη συνεχίζεται με την πρεμιέρα της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ «Αναζητώντας τον Καζαντζάκη» (Κυριακή 16/9 στις 21.00), σε συμπαραγωγή COSMOTE TV και ελculture. Μέσα από συζητήσεις με ακαδημαϊκούς, κριτικούς λογοτεχνίας και μεταφραστές, η σειρά επιχειρεί να σκιαγραφήσει με τρία επεισόδια το πορτρέτο του μεγάλου Έλληνα συγγραφέα. Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο «Οι μεγάλες ιδέες», το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη σχέση του Καζαντζάκη με την Κρήτη και τον πατέρα του, τις ιδεολογικές του αντιλήψεις, αλλά και το έργο του «Ασκητική».

Η σειρά «Οι αόρατες πόλεις της αρχαιότητας», για τους «θησαυρούς» που κρύβονται κάτω από το έδαφος των ιστορικών πόλεων του Καΐρου, της Αθήνας και της Κωνσταντινούπολης, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με την πρεμιέρα ενός επεισοδίου αφιερωμένου στην Αθήνα. Ο ιστορικός Μάικλ Σκοτ αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας της πρώτης Δημοκρατίας και, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, επιχειρεί να «ξεκλειδώσει» τα μυστικά του Ερεχθείου, ενός μυστηριώδους ναού στη σκιά του Παρθενώνα (Πέμπτη 20/9, 22.00).

Η σειρά «Παναγίες του Αιγαίου» επανέρχεται την Τετάρτη 19/9 στις 20.00 με νέο επεισόδιο, και μας μεταφέρει στην Αμοργό, όπου επισκεπτόμαστε το μοναστήρι της Παναγίας της Χοζοβιώτισσας και την Παναγία Επαναχωριανή. Έπειτα, καταλήγουμε στα Κατάπολα και τη δική τους εκκλησία της Παναγίας.

Τέλος, η σειρά «Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας», σε παραγωγή COSMOTE TV, με επίκεντρο το ρόλο που διαδραματίζουν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη δημόσια ζωή της χώρας και τη διαμόρφωση του μέλλοντός της, παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Παρασκευή 14/9, 18.00), το Πανεπιστήμιο της Πάτρας (Δευτέρα 17/9, 18.00), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Τρίτη 18/9, 18.00), το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών  (Τετάρτη 19/9, 18.00) και τα Πανεπιστήμια Αιγαίου και Ιονίου (Πέμπτη 20/9, 18.00).

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

GOLDEN INTERSTAR ALPHA X

Η αγορά σήμερα

26-09-2018

GOLDEN INTERSTAR ALPHA X

Ένας νέος Full HD δορυφορικός δέκτης κυκλοφορεί στη αγορά από την Ψηφιακή Τεχνολογία, ο οποίος είναι οικονομικός και διαθέτει δυνατότητες που εντυπωσιάζουν. Πρόκειται για τον Golden Interstar Alpha X που διαθέτει DVB-S2 multistream tuner και υποστηρίζει αποκωδικοποίηση H.265/HEVC με ανάλυση HD. Διαθέτει πολύγλωσσο μενού και με ελληνικά, ενώ είναι εύκολος...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.