Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 | 11:13

Το παρασκήνιο του Μακεδονικού Αγώνα συνεχίζεται στο COSMOTE HISTORY HD

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Μακεδονικός Αγώνας:1904-1908» σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, που πραγματεύεται την ελληνική αντίδραση στις επεκτατικές κινήσεις των Βουλγάρων εντός της οθωμανικής επικράτειας, επιστρέφει στο COSMOTE HISTORY HD με το δεύτερο μέρος, την Κυριακή 14/10, στις 19.00. Σε αυτό το επεισόδιο, παρακολουθούμε πώς ξεκίνησε ο Μακεδονικός Αγώνας και πώς αφυπνίστηκε...

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Μακεδονικός Αγώνας:1904-1908» σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, που πραγματεύεται την ελληνική αντίδραση στις επεκτατικές κινήσεις των Βουλγάρων εντός της οθωμανικής επικράτειας, επιστρέφει στο COSMOTE HISTORY HD με το δεύτερο μέρος, την Κυριακή 14/10, στις 19.00. Σε αυτό το επεισόδιο, παρακολουθούμε πώς ξεκίνησε ο Μακεδονικός Αγώνας και πώς αφυπνίστηκε η συλλογική συνείδηση των Ελλήνων.

H εκπομπή «Τρία λεπτά για την ελληνική γλώσσα», σε παραγωγή COSMOTE TV, με τον καθηγητή γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γιώργο Μπαμπινιώτη, επιστρέφει αυτή την εβδομάδα για να αναδείξει μέσα από τρίλεπτα fillers τις καταβολές και τον τεράστιο πλούτο της ελληνικής γλώσσας, να εξηγήσει και να σχολιάσει λέξεις, γλωσσικές δυσκολίες, γραμματικά, συντακτικά, σημασιολογικά και ορθογραφικά λάθη, με σκοπό την ορθότερη και πιο ποιοτική χρήση του προφορικού και γραπτού λόγου. Τα «Τρία λεπτά για την ελληνική γλώσσα» προβάλλονται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.50.

Στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του καναλιού και στo πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ξεχωρίζει το ντοκιμαντέρ «Το χρονικό μιας καταστροφής», το οποίο παρουσιάζει, μέσα από μαρτυρίες ανθρώπων, την ιστορία του Χορτιάτη, ενός από τα χωριά-θυσιαστήρια της γερμανικής κατοχής (Κυριακή 14/10, 21.00).

Επίσης, η σειρά ντοκιμαντέρ «Οδός Ελλήνων», για τη ζωή και το έργο σπουδαίων προσωπικοτήτων που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ελληνική ιστορία κι έχουν τιμηθεί από την Ελλάδα μέσω της ονοματοδοσίας δρόμων, επιστρέφει αυτή την εβδομάδα με 3 νέα επεισόδια.

Το πρώτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στον Ηλία Βενέζη, τον συγγραφέα των δύο πολέμων, με την πολυτάραχη ζωή και το πλούσιο έργο (Παρασκευή 12/10, 17.00), το δεύτερο στον ανατρεπτικό και πρωτοπόρο του μοντερνισμού στην πεζογραφία, Γιάννη Σκαρίμπα (Δευτέρα 15/10, 17.00) και το τρίτο στον πολυγραφότατο και πολυμεταφρασμένο εκπρόσωπο του ρεύματος του κοινωνικού ρεαλισμού, Μενέλαο Λουντέμη (Τετάρτη 17/10, 17.00).

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI VS 50 PRO

Η αγορά σήμερα

16-10-2018

WISI VS 50 PRO

Το VS 50 PRO της Wisi είναι ένα προγραμματιζόμενο επίγειο φίλτρο με ενσωματωμένο ενισχυτή, ιδανικό ακόμα και για εγκαταστάσεις σε μικρές μονάδες λόγω του ιδιαίτερα προσιτού κόστους του. Μπορεί να δεχτεί τη σύνδεση έως και τεσσάρων κεραιών VHF/UHF μέσω τεσσάρων εισόδων τύπου F, ενώ διαθέτει και μια πρόσθετη υποδοχή F...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Τεύχος 121

18-09-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 121

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία PLC. Καθώς το internet γίνεται ολοένα και περισσότερο απαραίτητο σε κάθε έναν από εμάς, ο δημοσιογράφος Σώτηρης Χατζηστρατής, έκρινε χρήσιμο να μας πληροφορήσει αναλυτικά για τον πιο εξελιγμένο και εύκολο τρόπο μετάδοσης των σημάτων internet, την τεχνολογία PLC. Τα ουκ ολίγα προϊόντα που πέρασαν από τα χέρια της δημοσιογραφικής μας ομάδας, πραγματικά ήρθαν για να ταράξουν τα νερά της αγοράς με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους. Συγκεκριμένα, ο A5 Combo δέκτης της Amiko αποτελεί έναν από τους πρώτους 4K δέκτες της αγοράς με δυνατότητα υποστήριξης διπλού λειτουργικού συστήματος. Aπό την άλλη, η Golden Media παρου...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.