Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018 | 11:11

Ολόκληρος ο κύκλος της νέας σειράς «Condor» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Nova On Demand στις 2/11

Ολόκληρος ο κύκλος 10 επεισοδίων της νέας κατασκοπικής σειράς – θρίλερ, «Condor», που βασίζεται στη νουβέλα του James Grady, «Οι έξι ημέρες του Κόνδορα», και στο σενάριο της ταινίας του 1975 «Οι τρεις μέρες του Κόνδορα» (των σεναριογράφων Lorenzo Semple, Jr. και David Rayfiel), κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Nova On Demand την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου...

Ολόκληρος ο κύκλος 10 επεισοδίων της νέας κατασκοπικής σειράς – θρίλερ, «Condor», που βασίζεται στη νουβέλα του James Grady, «Οι έξι ημέρες του Κόνδορα», και στο σενάριο της ταινίας του 1975 «Οι τρεις μέρες του Κόνδορα» (των σεναριογράφων Lorenzo Semple, Jr. και David Rayfiel), κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Nova On Demand την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Με αυτό τον τρόπο οι συνδρομητές της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να τον απολαύσουν όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται. Παράλληλα, η σειρά θα προβάλλεται ανά επεισόδιο και από το Novacinema4HD από τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:00.

Ο Joe Turner είχε πάντα ενδοιασμούς σχετικά με τη δουλειά του στην CIA. Αλλά όταν μία ανακάλυψη του οδηγεί στη δολοφονία όλων των συναδέλφων του, αφήνοντας τον τον μόνο επιζώντα και αναγκάζοντας τον να φυγαδευτεί, οι θεωρητικές επιφυλάξεις του μεταλλάσσονται σε πραγματικά ηθικά διλήμματα. Κάτω από την πολύ μεγάλη πίεση που υφίσταται ο Joe θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει το ποιος είναι και το τι είναι ικανός να κάνει με στόχο να ανακαλύψει την αλήθεια και να σταματήσει ένα σχέδιο το οποίο απειλεί τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι ο  Max Irons, ο βραβευμένος με Όσκαρ William Hurt, η Leem Lubany,  o Angel Bonanni, η Kristen Hager, η βραβευμένη με Όσκαρ Mira Sorvino, o υποψήφιος για Όσκαρ Bob Balaban, και σε ρόλο γκεστ συναντάμε τον Brendan Fraser. Το «Condor» έχει λάβει πολύ θετικές κριτικές από κοινό και κριτικούς, ενώ έχει λάβει το πράσινο φως για τον δεύτερο κύκλο.

To σενάριο της σειράς είναι των Jason Smilovic και Todd Katzberg. Ο Jason Smilovic είναι επίσης ο showrunner και ο executive producer της σειράς μαζί με τους: David Ellison, Dana Goldberg και Marcy Ross. Ο Todd Katzberg είναι επίσης και co-executive producer. Η σειρά «Condor» είναι μία παραγωγή των MGM Television και Skydance Television σε συνεργασία με την Paramount TV, ενώ η διανομή γίνεται διεθνώς από την MGM.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.