Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 | 12:05

Η «Μηχανή του Χρόνου» συνεχίζει την αναδρομή στον πόλεμο της Κορέας, στο COSMOTE HISTORY HD

Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο συνεχίζει τη Δευτέρα 12/11 στις 21.00, στο COSMOTE HISTORY HD, τη μεγάλη έρευνα για τον Ψυχρό Πόλεμο και τη συμμετοχή των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας από το 1950 ως το 1955, καταγράφοντας μεταξύ άλλων συγκλονιστικές μαρτυρίες βετεράνων που πολέμησαν στην πρώτη γραμμή. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται η σφοδρή σύγκρουση...

Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο συνεχίζει τη Δευτέρα 12/11 στις 21.00, στο COSMOTE HISTORY HD, τη μεγάλη έρευνα για τον Ψυχρό Πόλεμο και τη συμμετοχή των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας από το 1950 ως το 1955, καταγράφοντας μεταξύ άλλων συγκλονιστικές μαρτυρίες βετεράνων που πολέμησαν στην πρώτη γραμμή.

Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται η σφοδρή σύγκρουση με στόχο την κατάληψη του Υψώματος Σκοτς στην Κορέα, αλλά και η τελευταία μεγάλη μάχη στο Ύψωμα Χάρι που έγινε τον Ιούνιο του 1953, λίγες ημέρες πριν από την ανακωχή και τη λήξη του κορεατικού εμφυλίου.

Στην εκπομπή ο Αλέξανδρος Τσανγκ, ο οποίος γεννήθηκε στη Βόρεια Κορέα, περιγράφει πώς πολέμησε μαζί με το ελληνικό τάγμα, ενώ βετεράνοι και συγγενείς πεσόντων μιλούν στον Χρίστο Βασιλόπουλο για τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Στο πλαίσιο της εκπομπής μιλούν οι: Σούσοκ Λιμ – Πρέσβης της Νότιας Κορέας στην Ελλάδα, Γιώργος Καζαμίας- καθηγητής ιστορίας, Θεοδόσιος Καρβουναράκης - καθηγητής διπλωματικής ιστορίας, Ηλίας Μαγκλίνης- δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Πρωινή Γαλήνη»  με θέμα τον πόλεμο της Κορέας, Αλέξανδρος Τσανγκ- Κορεάτης που γεννήθηκε στη Βόρεια Κορέα και πολέμησε μαζί με το ελληνικό Τάγμα, Μίνμο Τσονγκ- ιστορικός ερευνητής, Δημήτριος Ματσούκας- αδερφός πεσόντα και γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Παλαίμαχων Πολεμιστών Κορέας και οι βετεράνοι Στυλιανός Δράκος- Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Παλαίμαχων Πολεμιστών Κορέας, Νίκος Φίλης, Γιάννης Γιαννόπουλος, Χρίστος Παρασκευουλάκος, Σπύρος Βάϊος από τη Θεσσαλονίκη, Αντώνης Τσαμαδιάς από τη Λαμία, Αριστοφάνης Ανδρουλάκης από τον Ευαγγελισμό Ηρακλείου Κρήτης, Ελευθέριος Τσικανδηλάκης - Πρίσμα Μαλεβιζίου, Ηρακλείου Κρήτης, Εμμανουήλ Πιτσουλάκης - Επισκοπή Ηρακλείου Κρήτης, Εμμανουήλ Ιερωνυμάκης- Προφήτης Ηλίας Ηρακλείου Κρήτης, Χαράλαμπος Θεοδωράκης – Λούρες Ηρακλείου Κρήτης, Ιωάννης Πλουμάκης – Ηράκλειο Κρήτης, Κωνσταντίνος Τζιτζιμπάκης- Καστέλι Ηρακλείου, Μηνάς Κατσαράκης – αεροπόρος στο πόλεμο της Κορέας,  Ακριβός Τσολάκης - αεροπόρος που πολέμησε με το ελληνικό σμήνος στην Κορέα.

Η «Μηχανή του Χρόνου» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 17.00, στο COSMOTE HISTORY HD.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην  Θεσσαλονίκη

Η αγορά σήμερα

15-03-2019

Astra Sat – Lemco: Διοργάνωση σεμιναρίου στην Θεσσαλονίκη

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώθηκε σεμινάριο από τις εταιρίες Astra Sat και Lemco στην Θεσσαλονίκη, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η ενημέρωση των τεχνικών και συνεργατών της Astra Sat σχετικά με τα νέα προϊόντα της Lemco Electronics, τα οποία θα διανέμονται...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Τεύχος 127

19-03-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 127

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί στα περίπτερα, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το δεύτερο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους είναι το αφιέρωμα στην τεχνολογία των ψηφιακών μεταδόσεων τηλεοπτικού σήματος και στα πρότυπα που χρησιμοποιούνται για την εκπομπή και συμπίεση της εικόνας. Τα τηλεοπτικά κανάλια δορυφορικής και επίγειας λήψης που παρακολουθούμε στην τηλεόραση συνοδεύονται από ορολογίες με τις οποίες έχουν πλέον εξοικειωθεί οι περισσότεροι, χωρίς όμως να γνωρίζουν και τι ακριβώς αντιπροσωπεύουν. Στις δοκιμές του νέου τεύχους μπορούμε να βρούμε: Την δοκιμή των 4K IPTV συσκευών  FORMULER Z7+ 5G & Zx 5G που έρχονται με ε...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.