Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 | 12:05

Η «Μηχανή του Χρόνου» συνεχίζει την αναδρομή στον πόλεμο της Κορέας, στο COSMOTE HISTORY HD

Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο συνεχίζει τη Δευτέρα 12/11 στις 21.00, στο COSMOTE HISTORY HD, τη μεγάλη έρευνα για τον Ψυχρό Πόλεμο και τη συμμετοχή των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας από το 1950 ως το 1955, καταγράφοντας μεταξύ άλλων συγκλονιστικές μαρτυρίες βετεράνων που πολέμησαν στην πρώτη γραμμή. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται η σφοδρή σύγκρουση...

Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο συνεχίζει τη Δευτέρα 12/11 στις 21.00, στο COSMOTE HISTORY HD, τη μεγάλη έρευνα για τον Ψυχρό Πόλεμο και τη συμμετοχή των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας από το 1950 ως το 1955, καταγράφοντας μεταξύ άλλων συγκλονιστικές μαρτυρίες βετεράνων που πολέμησαν στην πρώτη γραμμή.

Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται η σφοδρή σύγκρουση με στόχο την κατάληψη του Υψώματος Σκοτς στην Κορέα, αλλά και η τελευταία μεγάλη μάχη στο Ύψωμα Χάρι που έγινε τον Ιούνιο του 1953, λίγες ημέρες πριν από την ανακωχή και τη λήξη του κορεατικού εμφυλίου.

Στην εκπομπή ο Αλέξανδρος Τσανγκ, ο οποίος γεννήθηκε στη Βόρεια Κορέα, περιγράφει πώς πολέμησε μαζί με το ελληνικό τάγμα, ενώ βετεράνοι και συγγενείς πεσόντων μιλούν στον Χρίστο Βασιλόπουλο για τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Στο πλαίσιο της εκπομπής μιλούν οι: Σούσοκ Λιμ – Πρέσβης της Νότιας Κορέας στην Ελλάδα, Γιώργος Καζαμίας- καθηγητής ιστορίας, Θεοδόσιος Καρβουναράκης - καθηγητής διπλωματικής ιστορίας, Ηλίας Μαγκλίνης- δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Πρωινή Γαλήνη»  με θέμα τον πόλεμο της Κορέας, Αλέξανδρος Τσανγκ- Κορεάτης που γεννήθηκε στη Βόρεια Κορέα και πολέμησε μαζί με το ελληνικό Τάγμα, Μίνμο Τσονγκ- ιστορικός ερευνητής, Δημήτριος Ματσούκας- αδερφός πεσόντα και γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Παλαίμαχων Πολεμιστών Κορέας και οι βετεράνοι Στυλιανός Δράκος- Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Παλαίμαχων Πολεμιστών Κορέας, Νίκος Φίλης, Γιάννης Γιαννόπουλος, Χρίστος Παρασκευουλάκος, Σπύρος Βάϊος από τη Θεσσαλονίκη, Αντώνης Τσαμαδιάς από τη Λαμία, Αριστοφάνης Ανδρουλάκης από τον Ευαγγελισμό Ηρακλείου Κρήτης, Ελευθέριος Τσικανδηλάκης - Πρίσμα Μαλεβιζίου, Ηρακλείου Κρήτης, Εμμανουήλ Πιτσουλάκης - Επισκοπή Ηρακλείου Κρήτης, Εμμανουήλ Ιερωνυμάκης- Προφήτης Ηλίας Ηρακλείου Κρήτης, Χαράλαμπος Θεοδωράκης – Λούρες Ηρακλείου Κρήτης, Ιωάννης Πλουμάκης – Ηράκλειο Κρήτης, Κωνσταντίνος Τζιτζιμπάκης- Καστέλι Ηρακλείου, Μηνάς Κατσαράκης – αεροπόρος στο πόλεμο της Κορέας,  Ακριβός Τσολάκης - αεροπόρος που πολέμησε με το ελληνικό σμήνος στην Κορέα.

Η «Μηχανή του Χρόνου» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 17.00, στο COSMOTE HISTORY HD.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS VMAT3424AT

Η αγορά σήμερα

14-01-2019

NEDIS VMAT3424AT

HDMI Matrix Switch 6 θυρών με λειτουργία EDID και υποστήριξη 4K/2K & 3D Συνδέστε 2 διαφορετικές συσκευές HDMI, όπως κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray players, σε 4 διαφορετικές οθόνες. Μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την κάθε είσοδο σε συγκεκριμένη έξοδο, χειροκίνητα ή με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται. Το NEDIS VMAT3424AT διαθέτει...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Τεύχος 124

19-12-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 124

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα λίγο πριν από τις γιορτές το νέο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα, με ένα «αθλητικό ρεπορτάζ» του Νίκου Μποζιονέλου για την ομάδα Novasports Running Team, και την ιστορία της, και μία συνέντευξη με τον Περικλή Ιακωβάκη, αρχηγό της ομάδας! Στα θέματα του νέου τεύχους μπορούμε να διαβάσουμε ένα αφιέρωμα στα δορυφορικά κανάλια που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση BISS, και τα κλειδιά με τα οποία «ανοίγουν» στις οθόνες! Τα δορυφορικά κανάλια που εκπέμπουν με κρυπτογράφηση BISS βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των φίλων της δορυφορικής λήψης. Η αποκρυπτογράφησή τους προϋποθέτει την εισαγωγή στο δορυφορικό δέκτη κατάλληλων BISS κλειδιών που ξεκλειδώνουν την εικόνα του...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.