Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018 | 12:05

Η «Μηχανή του Χρόνου» συνεχίζει την αναδρομή στον πόλεμο της Κορέας, στο COSMOTE HISTORY HD

Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο συνεχίζει τη Δευτέρα 12/11 στις 21.00, στο COSMOTE HISTORY HD, τη μεγάλη έρευνα για τον Ψυχρό Πόλεμο και τη συμμετοχή των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας από το 1950 ως το 1955, καταγράφοντας μεταξύ άλλων συγκλονιστικές μαρτυρίες βετεράνων που πολέμησαν στην πρώτη γραμμή. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται η σφοδρή σύγκρουση...

Η «Μηχανή του Χρόνου» με τον Χρίστο Βασιλόπουλο συνεχίζει τη Δευτέρα 12/11 στις 21.00, στο COSMOTE HISTORY HD, τη μεγάλη έρευνα για τον Ψυχρό Πόλεμο και τη συμμετοχή των Ελλήνων στον πόλεμο της Κορέας από το 1950 ως το 1955, καταγράφοντας μεταξύ άλλων συγκλονιστικές μαρτυρίες βετεράνων που πολέμησαν στην πρώτη γραμμή.

Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζεται η σφοδρή σύγκρουση με στόχο την κατάληψη του Υψώματος Σκοτς στην Κορέα, αλλά και η τελευταία μεγάλη μάχη στο Ύψωμα Χάρι που έγινε τον Ιούνιο του 1953, λίγες ημέρες πριν από την ανακωχή και τη λήξη του κορεατικού εμφυλίου.

Στην εκπομπή ο Αλέξανδρος Τσανγκ, ο οποίος γεννήθηκε στη Βόρεια Κορέα, περιγράφει πώς πολέμησε μαζί με το ελληνικό τάγμα, ενώ βετεράνοι και συγγενείς πεσόντων μιλούν στον Χρίστο Βασιλόπουλο για τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν.

Στο πλαίσιο της εκπομπής μιλούν οι: Σούσοκ Λιμ – Πρέσβης της Νότιας Κορέας στην Ελλάδα, Γιώργος Καζαμίας- καθηγητής ιστορίας, Θεοδόσιος Καρβουναράκης - καθηγητής διπλωματικής ιστορίας, Ηλίας Μαγκλίνης- δημοσιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «Πρωινή Γαλήνη»  με θέμα τον πόλεμο της Κορέας, Αλέξανδρος Τσανγκ- Κορεάτης που γεννήθηκε στη Βόρεια Κορέα και πολέμησε μαζί με το ελληνικό Τάγμα, Μίνμο Τσονγκ- ιστορικός ερευνητής, Δημήτριος Ματσούκας- αδερφός πεσόντα και γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Παλαίμαχων Πολεμιστών Κορέας και οι βετεράνοι Στυλιανός Δράκος- Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Παλαίμαχων Πολεμιστών Κορέας, Νίκος Φίλης, Γιάννης Γιαννόπουλος, Χρίστος Παρασκευουλάκος, Σπύρος Βάϊος από τη Θεσσαλονίκη, Αντώνης Τσαμαδιάς από τη Λαμία, Αριστοφάνης Ανδρουλάκης από τον Ευαγγελισμό Ηρακλείου Κρήτης, Ελευθέριος Τσικανδηλάκης - Πρίσμα Μαλεβιζίου, Ηρακλείου Κρήτης, Εμμανουήλ Πιτσουλάκης - Επισκοπή Ηρακλείου Κρήτης, Εμμανουήλ Ιερωνυμάκης- Προφήτης Ηλίας Ηρακλείου Κρήτης, Χαράλαμπος Θεοδωράκης – Λούρες Ηρακλείου Κρήτης, Ιωάννης Πλουμάκης – Ηράκλειο Κρήτης, Κωνσταντίνος Τζιτζιμπάκης- Καστέλι Ηρακλείου, Μηνάς Κατσαράκης – αεροπόρος στο πόλεμο της Κορέας,  Ακριβός Τσολάκης - αεροπόρος που πολέμησε με το ελληνικό σμήνος στην Κορέα.

Η «Μηχανή του Χρόνου» προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 21.00 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 17.00, στο COSMOTE HISTORY HD.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ENGEL MV7320 KIT

Η αγορά σήμερα

06-11-2018

ENGEL MV7320 KIT

Η εταιρία AstraSat διαθέτει το Kit τηλεχειρισμού μέσω καλωδίου MV7320 της ENGEL. Το Kit MV7320 περιλαμβάνει δύο μονάδες πομπού και δέκτη, οι οποίες έχουν ενσωματωμένο καλώδιο με αισθητήρα υπέρυθρων. Συνδέονται στις πρίζες TV και χρησιμοποιούν το ομοαξονικό δίκτυο της τηλεόρασης για να μεταφέρουν το σήμα του τηλεχειριστηρίου...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 122

Τεύχος 122

23-10-2018

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 122

Κυκλοφόρησε στα περίπτερα το νέο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού Ψηφιακή Τηλεόραση, πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό Security Report, που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Το εν λόγω τεύχος έρχεται γεμάτο ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης, νέα προϊόντα που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα και ένα αφιέρωμα με τις καλύτερες δωρεάν εφαρμογές για IPTV σε Android και iOS συσκευές. Η αλλαγή στις συνήθειες παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου, και η αυξανόμενη τάση για διαδραστικότητα των χρηστών με αυτό, έφερε το έργο Cognitus, μία κοινή προσπάθεια εταιρειών όπως η Forthnet, το BBC και άλλοι, για την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου περιβάλλοντος όπου οι θεατές θα συνδιαμορφώνουν τα πλάνα διάφορων εκδηλώσεων και αθλητικών γεγονότων με τα δικά τους βίντεο. Με αυτόν τον τρόπο οι τηλεθεατές σε τεχνολογικά προηγμένες πλατφόρμες, όπως της Nova και του BBC, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν μια νέα εμπειρία κατευθείαν από τους χώρους των εκδηλώσεων στο σπίτι τους! ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.