Skip to main content
DIABASTE DWREAN DIG 187
TM 495
SECURITY REPORT 149
satpraxis 2022
ImageTech Photovision 2024
now 33 2022

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

23 Απριλίου 2024 10:00
23 Απριλίου 2024 09:28
4 Απριλίου 2019 12:57

In the Dark & Grantchester, οι νέες σειρές μυστηρίου της COSMOTE TV

c2e9af6eb9628a2ab7de1a439de1d763 XL c29439ae

Πρεμιέρες σειρών μεταξύ των οποίων η πολυαναμενόμενη παραγωγή μυστηρίου In the Dark και το αστυνομικό Grantchester, καθώς και η τελευταία σεζόν του γυρισμένου στην Κέρκυρα Τhe Durrells που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, θα παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μαζί με κινηματογραφικά blockbuster και δημοφιλείς ταινίες μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND.

Πρεμιέρες σειρών μεταξύ των οποίων η πολυαναμενόμενη παραγωγή μυστηρίου In the Dark και το αστυνομικό Grantchester, καθώς και η τελευταία σεζόν του γυρισμένου στην Κέρκυρα Τhe Durrells που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, θα παρακολουθήσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μαζί με κινηματογραφικά blockbuster και δημοφιλείς ταινίες μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND.

Την Πέμπτη 4/4 στις 21.00, η μίνι σειρά Grantchester, θα μας βάλει στη συμβατική ήσυχη ζωή του ιερέα Σίντνι Τσέιμπερς στην Αγγλία της δεκαετίας του ’50, η οποία αλλάζει ολοκληρωτικά, όταν ο ίδιος γίνεται μάρτυρας ενός φόνου. Τότε, ξεκινά τη συνεργασία του με τον τοπικό Επιθεωρητή, γεγονός που τον ωθεί εκτός κλήρου, ενώ τον μυεί και στον κόσμο του εγκλήματος. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Η σειρά In the Dark, μας συστήνει την Μέρφι, μια νεαρή κοπέλα που έχει χάσει την όρασή της και περνάει την καθημερινότητά της με τη συγκάτοικό της και έναν έφηβο έμπορο ναρκωτικών, τον οποίο γνώρισε, όταν την έσωσε από μία απόπειρα ληστείας. Όταν αυτός δολοφονείται, η Μέρφι βάζει στόχο τον εντοπισμό και την τιμωρία του ενόχου. 48 ώρες μετά την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, η σειρά έρχεται σε Α΄ προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD (Παρασκευή 5/4, 23.00). 

Η γυρισμένη στην Κέρκυρα βρετανική σειρά The Durrells με τη συμμετοχή των Αλέξη Γεωργούλη και Γιώργου Καραμίχου επιστρέφει αμέσως μετά την πρεμιέρα της στη Μ. Βρετανία, με νέα επεισόδια, στην COSMOTE TV. Η σειρά κάνει φινάλε, με τον 4ο κύκλο, να θέτει στο επίκεντρο την ερωτική σχέση ανάμεσα στον Σπύρο (Αλέξης Γεωργούλης) και την Λουίζα Ντάρελ (Κίλι Χος – Bodyguard), αλλά και τον πόλεμο που πλησιάζει απειλητικά το νησί (Δευτέρα 8/4, 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

Η Γκλεν Κλόουζ πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της Αγκάθα Κρίστι Δέκα Ύποπτοι για Φόνο (Crooked House), στην οποία ένας ιδιωτικός ερευνητής παρασύρεται από την πρώην σύντροφό του στη διερεύνηση του φόνου του μεγαλοεπιχειρηματία παππού της. Απώτερος σκοπός της, η συγκάλυψη σκοτεινών μυστικών της οικογένειας (Κυριακή 7/4, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη blockbuster).

Στη ζώνη Red Carpet Premieres του COSMOTE CINEMA 1HD ξεχωρίζει η συμπαραγωγή Γερμανίας – Ισραήλ Κρυφή Συνταγή (The Cakemaker) με επίκεντρο την αναζήτηση στοιχείων από το παρελθόν ενός Ισραηλινού οικογενειάρχη από τον κρυφό σύντροφό του, Όρεν, όταν ο πρώτος σκοτώνεται σε τροχαίο (Πέμπτη 4/4, 21.00). Στο ίδιο κανάλι, κάνει πρεμιέρα η ταινία That Good Night, για την ιστορία ενός ετοιμοθάνατου ηλικιωμένου (Τζον Χερτ) που πριν φύγει από τη ζωή, στοχεύει στη συμφιλίωση με τον γιο του και στην εξασφάλιση μιας καλής ζωής για τη γυναίκα του (Παρασκευή 5/4, 21.00).

Επίσης, ο Τζέιμς Μακ Αβόι και η Αλίσια Βικάντερ συμπρωταγωνιστούν στο δράμα του Βιμ Βέντερς (Το Αλάτι της Γης, Pina), Στο Βαθύ Γαλάζιο (Submergence), ενσαρκώνοντας αντίστοιχα τον Τζέιμς, έναν πράκτορα βρετανικών μυστικών υπηρεσιών και την Ντανιέλ, μία επιστήμονα. Όταν οι δυο τους χωρίζονται λόγω ομηρίας του Τζέιμς στη Σομαλία από Τζιχαντιστές ξεκινά και από τους δύο μία νοητή αναδρομή στην πορεία της σχέσης τους (Σάββατο 6/4, 22.00, COSMOTE CINEMA 2HD). Οι συνδρομητές που αγαπούν τα θρίλερ θα παρακολουθήσουν την Κυριακή 7/4 στο COSMOTE CINEMA 2HD την ταινία The Το Δέλεαρ Του Διαβόλου (Devils Candy), με φόντο ένα στοιχειωμένο σπίτι στο Τέξας, οι νέοι ένοικοι του οποίου, καταλαμβάνονται από σκοτεινές δυνάμεις (22.00). 

Στο COSMOTE CINEMA 3, το κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, συνεχίζεται την Δευτέρα 8/4 στις 22.00, το εβδομαδιαίο αφιέρωμα στον Παντελή Ζερβό με την ταινία Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες.

Μέσα από την υπηρεσία CINEMA ON DEMAND, διατίθεται προς ενοικίαση από την Παρασκευή 5/4, η κομεντί, Second Act, με την Τζένιφερ Λόπεζ, στο ρόλο μιας γυναίκας που πασχίζει στα επαγγελματικά της, και επινοεί ένα ψεύτικο βιογραφικό, για να λάβει την αναγνώριση που δικαιούται.

Grantchester – Νέα Σειρά

O Σίντνι Τσέιμπερς, είναι ιερέας στο ήσυχο χωριό του Grantchester, ο οποίος ωστόσο δεν μοιάζει σε τίποτα με άλλα μέλη του κλήρου, καθώς ύστερα από την τυχαία παρουσία του σε ένα περιστατικό φόνου, ξεκινά να συνεργάζεται με την αστυνομία και αφήνει πίσω του την παλιά του ζωή (Πέμπτη 4/4, 21.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

In the Dark – Νέα Σειρά

Η Μέρφι, είναι μια 20χρονη τυφλή κοπέλα που περνάει την καθημερινότητά της έχοντας για παρέα τη συγκάτοικό της και έναν έφηβο έμπορο ναρκωτικών, τον Τάισον. Η ζωή της αποκτά άλλο νόημα, όταν ο Τάισον δολοφονείται και τότε βάζει στόχο την εύρεση του ενόχου (Παρασκευή 5/4, 23.00, COSMOTE CINEMA 4HD).  

The Durrells – Φινάλε Σειράς

Έχοντας χάσει τον σύζυγό της, αλλά και τα περισσότερα χρήματα της οικογένειας, η Λουίζα Ντάρελ αποφασίζει τον Μάρτιο του 1935 να μετακομίσει στην Κέρκυρα, μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και να ακολουθήσει έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής.  Στον τέταρτο κύκλο της σειράς, ο πόλεμος στο νησί πλησιάζει και η οικογένεια θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει (Δευτέρα 8/4, 22.00, COSMOTE CINEMA 4HD).

Δέκα Ύποπτοι για Φόνο – Ά Προβολή

Όταν ένας ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας δηλητηριάζεται από άτομο της οικογένειάς του, η εγγονή του Σοφία επιστρατεύει για την επίλυση του μυστηρίου τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσαρλς Χέιγουορντ, με τον οποίο στο παρελθόν, διατηρούσε σχέση (Κυριακή 7/4, 21.00, COSMOTE CINEMA 1HD, ζώνη Blockbuster).

The Fix – Νέα Σειρά

Από τις παραγωγούς Elizabeth Craft, Sarah Fain και Marcia Clark, η νέα σειρά «The Fix» ακολουθεί τη Maya Travis, μια εισαγγελέα στο Λος Άντζελες, η οποία υπέστη βαριά ήττα μετά τη δίωξη ενός διάσημου ηθοποιού για διπλό φόνο, που τελικά αθωώθηκε. Με την επιτυχημένη καριέρα της πλέον διαλυμένη, μετακομίζει στην εξοχή της Ουάσινγκτον για μια πιο ήσυχη ζωή. 8 χρόνια μετά, όταν ο ίδιος ηθοποιός είναι ύποπτος για ακόμα έναν φόνο, η Maya καλείται να επιστρέψει στο γραφείο του εισαγγελέα, για να δώσει άλλη μια ευκαιρία στη δικαιοσύνη (Τρίτη 9/4, 21.50, FOX).

101 Dalmatian Street – Νέα Σειρά

Βασισμένη στο κλασικό γνωστό παραμύθι, η νέα σειρά της Disney εκτυλίσσεται στο Λονδίνο του 21ου αιώνα και ακολουθεί τις περιπέτειες των Dolly και Dylan, της μαμάς Delilah, του μπαμπά Doug και των 97 νεότερων αδελφών τους (Δευτέρα  – Παρασκευή, 16.00, Disney Channel).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

  • Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Τα νέα της Mistral – Οδηγίες για μια καλή εγκατάσταση: Ενισχυτής κεραίας U20

    Συνεχίζοντας την περιγραφή των προϊόντων της Mistral, στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας προχωράμε σε περιγραφή των ενισχυτών κεραίας. Οι ενισχυτές κεραίας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: 1) Οι...
  • Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Φωτοβολταϊκό πάνελ & ηλεκτρική γεννήτρια Patona

    Η εταιρεία AstraSat προσφέρει νέες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες για παροχή ρεύματος, χωρίς την ανάγκη ύπαρξης δικτύου από πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Συγκεκριμένα, διατίθενται τα εξ...
  • D-Link DWA-X1850

    D-Link DWA-X1850

    Το Wi-Fi 6 είναι το μέλλον του Wi-Fi! Αναβαθμίστε το δίκτυό σας με την τελευταία λέξη της ασύρματης τεχνολογίας, χάρη στον αντάπτορα USB AX1800 Wi-Fi 6. Απλώς συνδέστε τον στον υπολογιστή σας και ...
  • Ikusi FTD-420

    Ikusi FTD-420

    Οι λύσεις οπτικών ινών – μεταξύ άλλων – είναι ιδανικές για διανομή ραδιοτηλεοπτικών σημάτων σε κεντρικές εγκαταστάσεις, από μία πολυκατοικία έως και ένα μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα. Το πιο σημα...
  • Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024

    Η συμμετοχή της IDComs στην Athens Electronix 2024 στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 2 & 3 Μαρτίου. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, πλήθος επισκεπτών κατέφθασε...
  • devolo Magic 2 WiFi next

    devolo Magic 2 WiFi next

    Το Magic 2 WiFi next της Devolo «ανεβάζει» το Internet στο σπίτι σας σε νέα επίπεδα. Χάρη στην εξαιρετική τεχνολογία Powerline, η πλήρης απόδοση της σύνδεσής σας στο Internet μεταφέρεται με ταχύτη...
  • Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Fracarro D-Matrix 4S EVO

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή του D-Matrix 4S EVO της ιταλικής Fracarro. Το νέο αυτό Headend διαθέτει 4 ανεξάρτητες δορυφορικές εισόδους DVB-S2 και 4x modulators DVB-T / DVB-C κατ’ ...
  • Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Promax Ranger: Ολοκληρώθηκε η ομάδα εκπαιδευτικών video

    Είναι πλέον διαθέσιμη η τέταρτη και τελευταία ομάδα εκπαιδευτικών video με ελληνική περιγραφή για τα πεδιόμετρα Promax Ranger. Τα συγκεκριμένα video έχουν προστεθεί στην Playlist Πεδιόμετρα RANGER...
  • Meliconi AT 49 USB

    Meliconi AT 49 USB

    Η εσωτερική κεραία Meliconi AT 49 USB με ενσωματωμένο ενισχυτή 49dB, είναι κατάλληλη για τη λήψη ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης (DVB-T), ψηφιακών σημάτων επίγειας τηλεόρασης υψηλής ευκρίνεια...
  • Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Engel AN7123 / AN7126 / AN7143

    Η εταιρεία AstraSat ανακοινώνει την παραλαβή νέας σειράς LNB φλάντζας της Engel. Περιλαμβάνει τα single LNB AN7123, twin LNB AN7126 και quattro LNB AN7143, τα οποία διαθέτουν 1x, 2x και 4x εξόδους...
  • Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Ikusi FlasHD HDTF-C48V & HDTF-C48G

    Οι πιο ισχυρές επίγειες κεραίες της Ikusi είναι τα μοντέλα FlasHD και συγκεκριμένα τα HDTF-C48V & HDTF-C48G σε πράσινο και γκρι χρώμα. Με αξιόλογα χαρακτηριστικά και ισχυρή απόρριψη υψηλότερων...
  • Icy Box IB-LAN301-C3

    Icy Box IB-LAN301-C3

    Απολαύστε το διαδίκτυο χωρίς περιορισμούς: Με ρυθμό μεταφοράς δεδομένων έως και 2,5Gbit, ο αντάπτορας δικτύου IB-LAN301-C3 της Icy Box σάς προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση. Αυτό έχει ως αποτέλ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Ψηφιακή Τηλεόραση, Απρίλιος 2024

    Κυκλοφορεί το νέο τεύχος Απριλίου 2024 του περιοδικού "Ψηφιακή Τηλεόραση" μαζί με το "Security Report" Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περι...
  • Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Μεγάλη επιτυχία για την Athens Electronix 2024!

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    TP-Link EAP683 LR, EAP211-Bridge kit & EAP625-Outdoor HD

    Η TP-Link διευρύνει την οικογένεια των συσκευών Omada, παρουσιάζοντας 3 νέα wireless Access Points. Πρόκειται για τα EAP683 LR, EAP211-Bridge KIT και EAP625-Outdoor HD, τα οποία προσφέρουν αξεπέρα...