Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019 | 14:30

Μεγάλη Εβδομάδα στο COSMOTE HISTORY HD με θεματικά ντοκιμαντέρ για το Πάσχα

Αφιερωμένο στο Πάσχα είναι το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD με θεματικά ντοκιμαντέρ που θα προβάλλονται έως και την Κυριακή του Πάσχα 28/4. Παράλληλα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουν τα νέα επεισόδια των σειρών «Start-up Ελλάδα», «Φράσεις με Ιστορία» και «Ιστορίες Πετρογέφυρων».

Αφιερωμένο στο Πάσχα είναι το πρόγραμμα του COSMOTE HISTORY HD με θεματικά ντοκιμαντέρ που θα προβάλλονται έως και την Κυριακή του Πάσχα 28/4. Παράλληλα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα παρακολουθήσουν τα νέα επεισόδια των σειρών «Start-up Ελλάδα», «Φράσεις με Ιστορία» και «Ιστορίες Πετρογέφυρων».

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Μεγάλη Εβδομάδα» συνεχίζεται με τρία νέα επεισόδια, με επίκεντρο τα γεγονότα της εβδομάδας των Παθών και τον τρόπο με τον οποίο, αυτή βιώνεται σήμερα στους Αγίους Τόπους. Τη Μ. Πέμπτη 25/4 στις 20.00 παρουσιάζονται όλα όσα συνέβησαν από τον Μυστικό Δείπνο μέχρι τη Σταύρωση, ενώ την επόμενη ημέρα (Μ. Παρασκευή 26/4, 20.00) το επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην τελευταία μέρα του Ιησού στη Γη. Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς παρουσιάζει την ιστορία της Κυριακής του Πάσχα, μέσα από μια ατμοσφαιρική περιήγηση στον Ναό της Αναστάσεως και τον Πανάγιο τάφο (Μ. Σάββατο 27/4, 20.00). 

Επίσης, η σειρά ντοκιμαντέρ «Ιεροί Τόποι», αφιερωμένη σε θρησκευτικούς τόπους και μοναδικά μνημεία της χριστιανοσύνης, θα μας παρουσιάσει τη Μ. Πέμπτη 25/4 στις 17.30 τη Μονή του Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα, ένα από τα πιο σπουδαία προσκυνήματα παγκοσμίως, ενώ τη Μ. Παρασκευή 26/4 και το Μ. Σάββατο 27/4, θα μας ξεναγήσει στον Ναό της Αναστάσεως (17.30).

Η σειρά παραγωγής COSMOTE TV «Η κουζίνα του Θεού» θα αναζητήσει και τη Μεγάλη Εβδομάδα, τις ρίζες της μοναστηριακής διατροφής, τη σύνδεσή της με την ελληνική και τη μεσογειακή, καθώς και τις σύγχρονες τάσεις διατροφής και τη φιλοσοφία της νηστείας, στις κουζίνες των Μονών Επανωσήφη στο Ηράκλειο Κρήτης (Μ. Πέμπτη 25/4,19.00) και των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στο Κιλκίς (Μ. Παρασκευή 26/4, 19.00).  Τη Δευτέρα 29/4 και την Τρίτη 30/4 στις 19.00, θα «μπούμε» στην κουζίνα της Μονής Παναγίας Κρεμαστής στον Πύργο Ηλείας και σε αυτές των Μονών Φανερωμένης και Οδηγήτριας στην Κρήτη.

Στο COSMOTE HISTORY HD επανέρχεται ανήμερα του Πάσχα (28/4, 20.15) η σειρά «Start-up Ελλάδα», ξεδιπλώνοντας μερικές ακόμα ιστορίες παραγωγών και δημιουργών του νέου κύματος επιχειρηματικότητας της χώρας μας, με δραστηριοποίηση στον αγρο-διατροφικό τομέα, τη νέα αστική οικοτεχνία και την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα. Στο καινούριο επεισόδιο αποκαλύπτονται ιστορίες ανθρώπων που, με «όπλο» το όραμα και την καινοτομία, κατάφεραν να μετατρέψουν μία παραδοσιακή οικογενειακή συνταγή σε θρεπτικό χυμό για αθλητές, την παραδοσιακή τέχνη του παππού σε μια σύγχρονη επιχείρηση υποδηματοποιίας και ένα ελαιόλαδο σε προϊόν πολυτελείας.

Ακόμα, η σειρά «Φράσεις με ιστορία», το Σαββατοκύριακο 27-28/4, στις 20.50, με τη βοήθεια ακαδημαϊκών και ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών, αναζητά τις ρίζες και παρουσιάζει τη σωστή χρήση των φράσεων «Δεν περνάει η μπογιά σου» και «Αντίπαλον δέος».

Τέλος, η ιστορία, οι θρύλοι και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του διάσημου γεφυριού της Άρτας παρουσιάζονται στο νέο επεισόδιο της σειράς παραγωγής COSMOTE TV «Ιστορίες Πετρογέφυρων», το οποίο επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Καρχιλάκη (Κυριακή 28/4, 21.00).

Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.