Ειδήσεις . Pay TV News
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 | 16:41

Θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την πειρατεία ο ΠΑΟΚ;

Δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα των ζωντανών μεταδόσεων του PAOK TV, να αποτρέψει τα φαινόμενα παράνομης θέασης του αγώνα του με τον Παναιτωλικό. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν αρκετά και μάλιστα πολύ γνωστά αθλητικά sites που έκαναν restream τη μετάδοση του PAOK TV προσφέροντας την δωρεάν.

 

Γράφτηκε από: N.D

Δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ζωντανών μεταδόσεων του PAOK TV, να αποτρέψει τα φαινόμενα παράνομης θέασης του αγώνα του με τον Παναιτωλικό. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν αρκετά και μάλιστα πολύ γνωστά αθλητικά sites που έκαναν restream τη μετάδοση του PAOK TV προσφέροντας την δωρεάν.

Θα θεωρούσε κάποιος λογικό, ο ΠΑΟΚ, στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, να θέλει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο φίλαθλο κοινό, πως προκειμένου να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει ο πρωταθλητής Ελλάδος στην Τούμπα δεν θα υπάρχει άλλη εναλλακτική απ’ το να καταβάλει ένα καθορισμένο χρηματικό αντίτιμο. Αυτό το μήνυμα προς το παρόν μόνο σαφές δεν κατάφερε να το κάνει, ενώ και αυτοί που πλήρωσαν βλέπουν τώρα πως πιθανότατα υπάρχει και κάποια εναλλακτική να δουν τους αγώνες «στο τσάμπα».

H πειρατεία της τηλεοπτικής εικόνας δεν είναι κάτι καινούριο, είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τις συνδρομητικές πλατφόρμες παγκοσμίως. Στη χώρα μας, η NOVA και η COSMOTE TV εδώ και πολλά έτη επενδύουν σημαντικά ποσά από το budget τους είτε σε ανθρώπινο δυναμικό είτε σε αναβαθμίσεις των συστημάτων τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πειρατεία. Δεν τα καταφέρνουν πάντα. Μέχρι πρότινος η παράνομη παρακολούθηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων ήταν κάτι που απασχολούσε τις συνδρομητικές πλατφόρμες και όχι ιδιαίτερα τις ομάδες, που απλά εισέπρατταν τα συμφωνηθέντα τηλεοπτικά δικαιώματα για το προϊόν που προσέφεραν στις πλατφόρμες. Με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει τώρα στη θέση αυτού που πλέον προσφέρει ένα τηλεοπτικό προϊόν, τα προβλήματα με τα διαφυγόντα κέρδη αλλά και τα έξτρα κόστη για τη διασφάλιση και τη θωράκιση του προϊόντος του, πλέον βαραίνουν την ίδια την ομάδα. Αν δεν καταφέρει στη συνέχεια να κλείσει τους servers που αναδιανέμουν τους αγώνες του PAOK TV, τότε δεν θα μπορέσει να επιτύχει στο βαθμό που έχει σχεδιάσει, τα οικονομικά πλάνα του.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

WISI DB03

Η αγορά σήμερα

12-11-2019

WISI DB03

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics η νέα σειρά πριζών Wisi DB03. Πρόκειται για πρίζες τύπου multimedia που λειτουργούν σε εύρος ζώνης συχνοτήτων 5-2400MHz. Διαθέτουν κανάλι επιστροφής και είναι ιδανικές για εφαρμογές DOCSIS και συστήματα διανομής δορυφορικών σημάτων. Εξοπλίζονται με δύο υποδοχές IEC για τη σύνδεση των τερματικών συσκευών και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.