Ειδήσεις . Pay TV News
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 | 16:41

Θα καταφέρει να αντιμετωπίσει την πειρατεία ο ΠΑΟΚ;

Δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ, στην πρεμιέρα των ζωντανών μεταδόσεων του PAOK TV, να αποτρέψει τα φαινόμενα παράνομης θέασης του αγώνα του με τον Παναιτωλικό. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν αρκετά και μάλιστα πολύ γνωστά αθλητικά sites που έκαναν restream τη μετάδοση του PAOK TV προσφέροντας την δωρεάν.

 

Γράφτηκε από: N.D

Δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των ζωντανών μεταδόσεων του PAOK TV, να αποτρέψει τα φαινόμενα παράνομης θέασης του αγώνα του με τον Παναιτωλικό. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξαν αρκετά και μάλιστα πολύ γνωστά αθλητικά sites που έκαναν restream τη μετάδοση του PAOK TV προσφέροντας την δωρεάν.

Θα θεωρούσε κάποιος λογικό, ο ΠΑΟΚ, στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, να θέλει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο φίλαθλο κοινό, πως προκειμένου να παρακολουθήσει τους εντός έδρας αγώνες που θα δώσει ο πρωταθλητής Ελλάδος στην Τούμπα δεν θα υπάρχει άλλη εναλλακτική απ’ το να καταβάλει ένα καθορισμένο χρηματικό αντίτιμο. Αυτό το μήνυμα προς το παρόν μόνο σαφές δεν κατάφερε να το κάνει, ενώ και αυτοί που πλήρωσαν βλέπουν τώρα πως πιθανότατα υπάρχει και κάποια εναλλακτική να δουν τους αγώνες «στο τσάμπα».

H πειρατεία της τηλεοπτικής εικόνας δεν είναι κάτι καινούριο, είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί τις συνδρομητικές πλατφόρμες παγκοσμίως. Στη χώρα μας, η NOVA και η COSMOTE TV εδώ και πολλά έτη επενδύουν σημαντικά ποσά από το budget τους είτε σε ανθρώπινο δυναμικό είτε σε αναβαθμίσεις των συστημάτων τους, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την πειρατεία. Δεν τα καταφέρνουν πάντα. Μέχρι πρότινος η παράνομη παρακολούθηση των τηλεοπτικών προγραμμάτων ήταν κάτι που απασχολούσε τις συνδρομητικές πλατφόρμες και όχι ιδιαίτερα τις ομάδες, που απλά εισέπρατταν τα συμφωνηθέντα τηλεοπτικά δικαιώματα για το προϊόν που προσέφεραν στις πλατφόρμες. Με τον ΠΑΟΚ να μπαίνει τώρα στη θέση αυτού που πλέον προσφέρει ένα τηλεοπτικό προϊόν, τα προβλήματα με τα διαφυγόντα κέρδη αλλά και τα έξτρα κόστη για τη διασφάλιση και τη θωράκιση του προϊόντος του, πλέον βαραίνουν την ίδια την ομάδα. Αν δεν καταφέρει στη συνέχεια να κλείσει τους servers που αναδιανέμουν τους αγώνες του PAOK TV, τότε δεν θα μπορέσει να επιτύχει στο βαθμό που έχει σχεδιάσει, τα οικονομικά πλάνα του.

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DM303L HD

Η αγορά σήμερα

27-08-2019

DM303L HD

Έφτασε στην AMF Electronics ο νέος ψηφιακός διαμορφωτής DM303L HD. Χρησιμοποιείται για να διαμορφώνει ένα HDMI σήμα από οποιαδήποτε πηγή σε DVB-T επίγειο ψηφιακό κανάλι της μπάντας των UHF ή VHF, ώστε να μπορεί αυτό να διανεμηθεί μέσω του ομοαξονικού δικτύου. Δίνει ποιότητα εικόνας Full HD με ανάλυση 1080p, ενώ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Τεύχος 132

28-08-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 132

Το νέο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το έτερο περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το έβδομο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, και με παρουσιάσεις και δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Οι δοκιμές του νέου τεύχους ξεκινάνε με το άρθρο για το επαγγελματικό headend ENGEL MS4400FTA, που είναι εξοπλισμένο με τέσσερα ανεξάρτητα διπλά tuners και κάνει επαγγελματική διανομή τηλεοπτικού σήματος σε χώρους φιλοξενίας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ομοαξονική καλωδίωση. Είναι ένα micro headend της Engel που έχει δυνατότητα να διαχειρίζεται τέσσερα DVB-S/S2/T/T2/C σήματα και να αποδίδει στην έξοδο τέσσερα ρυθμιζόμενα DVB-T/C κανάλια. Υποστηρίζει τεχνολογία “pool” που παρέχει τεράστια ευελιξία στην επιλογή προγραμμάτων, ενώ τα δύο ενσωματωμένα ανεξά...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.