Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Chris_S | 10-December-2019 | 2:38:10

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Latinsoapsfever | 9-December-2019 | 23:48:09

Λήψη Astra 2 & Eutelsat 28A (28.2° & 28.5° East)
arva | 9-December-2019 | 22:06:09

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
bill82 | 9-December-2019 | 21:43:09

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 9-December-2019 | 18:40:09

Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 | 12:38

Πέντε ελληνικά ντοκιμαντέρ με διεθνείς διακρίσεις έρχονται τον Δεκέμβριο στο COSMOTE HISTORY HD

Πέντε νέα ελληνικά ντοκιμαντέρ με διεθνείς διακρίσεις, όπου η COSMOTE TV συμμετείχε ως συμπαραγωγός, θα προβάλει τον Δεκέμβριο -σε πρώτη τηλεοπτική προβολή- το COSMOTE HISTORY HD. Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν το ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες», που αποτελεί την επίσημη πρόταση της Ελλάδας για τα OSCAR 2020...

-Μεταξύ άλλων, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες», σε συμπαραγωγή COSMOTE TV, που αποτελεί την επίσημη πρόταση της Ελλάδας για τα OSCAR® 2020

Πέντε νέα ελληνικά ντοκιμαντέρ με διεθνείς διακρίσεις, όπου η COSMOTE TV συμμετείχε ως συμπαραγωγός, θα προβάλει τον Δεκέμβριο -σε πρώτη τηλεοπτική προβολή- το COSMOTE HISTORY HD. Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν το ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες», που αποτελεί την επίσημη πρόταση της Ελλάδας για τα OSCAR 2020, στην κατηγορία Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους, το βραβευμένο στη Νέα Υόρκη «Ρωμανιώτες» για την εβραϊκή κοινότητα των Ιωαννίνων και τα «Λάφυρα: Άδεια και άρνηση» των πολυβραβευμένων Markell Brothers, για το θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στη χώρα μας.

Τα πέντε ντοκιμαντέρ θα προβληθούν στο COSMOTE HISTORY HD από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή του Δεκεμβρίου στις 21.00, ενώ μετά τη προβολή τους θα είναι διαθέσιμα για δωρεάν on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Το αφιέρωμα του Δεκεμβρίου στο COSMOTE HISTORY HD ξεκινά με το βραβευμένο «Ρωμανιώτες» (Κυριακή 1/12, 21.00), που έλαβε το Βραβείο Κοινού για το Καλύτερο Ελληνικό Ντοκιμαντέρ Μεγάλου Μήκους στο Νew York City Greek Film Festival (NYCGFF). Το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιστορία των Ρωμανιωτών, της ελληνόφωνης κοινότητας των Εβραίων που από την εποχή του Βυζαντίου αποτέλεσε αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμικού μωσαϊκού των Ιωαννίνων. Μέσα από το ντοκιμαντέρ αναδεικνύεται η αλληλεπίδρασή των Ρωμανιωτών με τις άλλες κοινότητες της περιοχής, καθώς και οι δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου κινδύνεψαν με αφανισμό.

Την Κυριακή 8/12 στις 21.00, κάνει πρεμιέρα το ντοκιμαντέρ «Λάφυρα: Άδεια και άρνηση» σε παραγωγή και σκηνοθεσία των πολυβραβευμένων Markell Brothers. Το ντοκιμαντέρ «ανοίγει» τη συζήτηση γύρω από το θέμα των Μαρμάρων του Παρθενώνα και της επιστροφής τους, γεγονός που αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά παραδείγματα πολιτιστικών αρχαιοτήτων που έχουν κλαπεί από τη χώρα καταγωγής τους.

Η πραγματική ιστορία του υπεραθλητή Σπύρου Χρυσικόπουλου, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2018 κατάφερε να  διανύσει μία απόσταση 140 συνεχόμενων χιλιομέτρων κολύμβησης, από την Ρόδο στην Ακριτική Μεγίστη (Καστελλόριζο), βρίσκεται στο επίκεντρο του ντοκιμαντέρ «Άκρα», που θα προβληθεί την Κυριακή 15/12 (21.00) στο COSMOTE HISTORY HD. Η ταινία έχει προβληθεί σε διαφορετικά ελληνικά και ξένα φεστιβάλ, όπως το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Φεστιβάλ Κίνας, ενώ η σκηνοθέτης Δήμητρα Μπαμπαδήμα απέσπασε το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη στο Νew York City Greek Film Festival.

Το «Crete Arising», το οποίο έκανε παγκόσμια κινηματογραφική πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, παρουσιάζει την προσπάθεια μίας ομάδας ορειβατών να οργανώσει τον πρώτο αγώνα ορειβατικού σκι στον εμβληματικό για την ιστορία του νησιού Ψηλορείτη, προκειμένου να αποδείξει ότι η Κρήτη δεν αποτελεί μόνο καλοκαιρινό τουριστικό προορισμό (Κυριακή 22/12, 21.00).

Το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD ολοκληρώνεται την Κυριακή 29/12 (21.00) με την Α’ τηλεοπτική προβολή του ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου, «Όταν ο Βάγκνερ συνάντησε τις ντομάτες», που διεκδικεί μία υποψηφιότητα στα βραβεία OSCAR του 2020. Η ταινία μας μεταφέρει σε ένα χωριό του Θεσσαλικού κάμπου, όπου δύο ξαδέλφια και πέντε γυναίκες, με τη βοήθεια της μουσικής του Βάγκνερ που παίζουν στα χωράφια τους, επιχειρούν να διεισδύσουν στην παγκόσμια αγορά με τη βιολογική καλλιέργεια ενός παλιού σπόρου ντομάτας. Το ντοκιμαντέρ έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου (Φεβρουάριος 2019) και απέσπασε το βραβείο Κριτικών Κινηματογράφου Fipresci στο 21ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 106

Η αγορά σήμερα

04-12-2019

DST 106

Το DST 106 είναι ένα IP σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει έως 100 ελεύθερα δορυφορικά κανάλια μέσω streaming, από δύο δορυφόρους επιλογής του ξενοδοχείου. Το πακέτο περιλαμβάνει τη μονάδα sdi480 της TERRA, η οποία καλύπτεται με 4 χρόνια εγγύησης και δυνατότητα...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Τεύχος 135

20-11-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 135

Το νέο τεύχος Δεκεμβρίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Κεντρικό θέμα του νέου τεύχους αποτελεί το αφιέρωμα στην PAOK TV, τη νέα πλατφόρμα μετάδοσης όλων των εντός έδρας αγώνων ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ. Έπειτα από την πολυετή παραμονή των ομάδων στην κοινή τηλεοπτική στέγη της Nova και την είσοδο από πέρυσι της ΕΡΤ στις ζωντανές μεταδόσεις αγώνων της Super League, έρχεται πλέον το PAOK TV για να αλλάξει τα τηλεοπτικά δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα PAOK TV ανήκει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία γίνεται η πρώτη στα χρονικά ομάδα της χ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.