Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
robi1994 | 19-January-2020 | 2:43:19

Δορυφορικοί Δέκτες Υψηλής Ευκρίνειας (HD)
sami noor | 19-January-2020 | 2:43:19

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
bill82 | 19-January-2020 | 1:55:19

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Valuable Inform | 19-January-2020 | 0:48:19

Λήψη Eutelsat 9A (9° East)
nektarios 1451 | 19-January-2020 | 0:29:19

Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2020 | 13:42

Τα «αιώνια» ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και Άρης - ΠΑΟΚ, είναι εδώ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports!

Τα κανάλια Novasports υποδέχονται το 2020 με τα δύο αιώνια ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Κυριακή 5/1) και Άρης – ΠΑΟΚ (Σάββατο 4/1)! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, το διήμερο Σάββατο 4 Ιανουαρίου – Κυριακή 5 Ιανουαρίου, εκτός από τα δύο ντέρμπι θα παρακολουθήσουν...

Μην χάσετε (4-5/1) και τις «μάχες» ΑΕΚ – Παναιτωλικός, ΟΦΗ – Βόλος και Πανιώνιος – Λαμία για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου

Τα κανάλια Novasports υποδέχονται το 2020 με τα δύο αιώνια ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Κυριακή 5/1) και Άρης – ΠΑΟΚ (Σάββατο 4/1)! Οι φίλοι του ποδοσφαίρου, το διήμερο Σάββατο 4 Ιανουαρίου – Κυριακή 5 Ιανουαρίου, εκτός από τα δύο ντέρμπι θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – Παναιτωλικός, ΟΦΗ – Βόλος και Πανιώνιος – Λαμία για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, την πρώτη μέσα στο νέο έτος.

Επίσης, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, στις 13:00, θα μεταδοθεί στο Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube και το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) Παναθηναϊκός - ΑΕΚ για το πρωτάθλημα υποδομής Κ19.

Το ενδιαφέρον στρέφεται φυσικά στα δύο μεγάλα ντέρμπι. Αρχικά το Σάββατο 4 Ιανουαρίου οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ από τις 18:00 με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών» από το «Κ. Βικελίδης» με εκλεκτούς καλεσμένους. Τη σκυτάλη παίρνει στις 19:30 στο Novasports1HD η απευθείας μετάδοση του ντέρμπι με όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο των καναλιών της Nova να μεταφέρουν τα πάντα από το γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσει στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» και στο Novasports1HD, το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.  Τη σκυτάλη παίρνει την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Από τις 17:30 θα γίνει σύνδεση με το «Γ. Καραϊσκάκης» με το Pre Game της «Ώρας των Πρωταθλητών». Στις 19:30 θα ακολουθήσει η μετάδοση του αγώνα στο Novasports1HD ενώ μετά το τέλος του θα ακολουθήσει το Post Game της «Ώρας των Πρωταθλητών»  με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις.  Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα δύο ντέρμπι και στο Novasports.gr με ζωντανή ηχητική κάλυψη, videos, και πλήρη στατιστική κάλυψη.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου

 • 17:15 ΟΦΗ – Βόλος, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου.
 • 18:00 Ώρα των πρωταθλητών – Pre Game Show Άρης - ΠΑΟΚ, Novasports1HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και της Λίλας Κουντουριώτη.
 • 19:30 Άρης - ΠΑΟΚ, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα του Κωνσταντίνου Μπότσαρη και του Θωμά Μίχου.
 • 21:30 Ώρα των πρωταθλητών – Post Game Show Άρης - ΠΑΟΚ, Novasports1HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και της Λίλας Κουντουριώτη.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου

 • 13:00 Παναθηναϊκός – ΑΕΚ για το πρωτάθλημα υποδομής Κ19, στο Web TV του Novasports.gr και στο κανάλι Novasports στο YoυTube, σε περιγραφή του Διονύση Στρούμπου και ρεπορτάζ του Νίκου Τζουάννη.
 • 14:00 Ώρα των πρωταθλητών – Pre Game Show ΑΕΚ - Παναιτωλικός, Novasports4HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου.
 • 15:00 ΑΕΚ - Παναιτωλικός, Novasports4HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Γρηγόρη Βασιλείου και του Γιώργου Αργυρόγλου.
 • 17:00 Ώρα των πρωταθλητών – Post Game Show ΑΕΚ - Παναιτωλικός, Novasports4HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γιάννη Πάγκου.
 • 17:15 Πανιώνιος – Λαμία, Novasports2HD και στο WebTV του Novasports.gr (www.Novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet) σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ του Απόστολου Λάμπου.
 • 17:30 Ώρα των πρωταθλητών – Pre Game Show Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Novasports1HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα και της Λίλας Κουντουριώτη.
 • 19:30 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Novasports1HD και ηχητικά στο Novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και του Γιώργου Λιώρη και ρεπορτάζ του Βασίλη Κωνσταντόπουλου, Νίκου Τζουάννη, Διονύση Στρούμπου και Γιώργου Αργυρόγλου.
 • 21:30 Ώρα των πρωταθλητών – Post Game Show Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Novasports1HD και διαθέσιμα LIVE στην ιστοσελίδα & στο YouTube κανάλι του Novasports σε παρουσίαση του Γιαννίκου Δούσκα και της Λίλας Κουντουριώτη.

Οι εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Βόλου, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Παναθηναϊκού και Πανιωνίου στο Novasports Online

Επίσης, οι Έλληνες που μένουν ή ταξιδεύουν στο εξωτερικό και δεν θέλουν να χάσουν στιγμή από τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, μπορούν να επισκεφθούν την Pay Per View Υπηρεσία Novasports Online http://bit.ly/Online_Novasports και να παρακολουθήσουν εύκολα και γρήγορα μέσω Laptop ή Desktop τους εντός έδρας αγώνες των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Βόλου, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Παναθηναϊκού και Πανιωνίου για το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Live αλλά και On Demand χωρίς δεσμεύσεις συμβολαίου.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Η αγορά σήμερα

08-01-2020

FAGOR mini DIF/DES/DIS

Σε διαθεσιμότητα από την AMF Electronics οι νέες σειρές splitters DIF, DES και DIS της Fagor. Πρόκειται για ποιοτικούς διακλαδωτές και διαχωριστές TV/SAT σημάτων που παρέχουν ευκολία και ταχύτητα στην εγκατάστασή τους, λόγω της δυνατότητας άμεσης σύνδεσης των καλωδίων σε αυτά, χωρίς να απαιτείται κονέκτορας.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Τεύχος 136

17-12-2019

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 136

Το νέο τεύχος Ιανουαρίου 2020 του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το ένατο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, με ένα αφιέρωμα στη νέα αθλητική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Το αφιέρωμα στη νέα πλατφόρμα Cosmote TV OTT αποτελεί το κεντρικό θέμα του νέου τεύχους! Η COSMOTE TV λανσάρει στην ελληνική αγορά τη νέα Over The Top υπηρεσία της, την οποία και δοκίμασε πρώτη η Ψηφιακή Τηλεόραση για να σας την παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια! Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σχεδιασμένη στα πρότυπα του Netflix για την πρόσβαση σε On Demand περιεχόμενο, προσφέροντας όμως και Live TV με τα κανάλια της COSMOTE TV, μέσα από το ίδιο περιβάλλον χρήσης. Χρησιμοποιεί Android TV Box που...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.