28/01/2020

Το «America’s Got Talent – The Champions ΙΙ» έρχεται αποκλειστικά στο Novalifε!

Ένα από τα πιο φαντασμαγορικά show του πλανήτη, τo «America’s Got Talent – The Champions», έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλειστικά στο αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το Novalifε! Το show κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:45, από το Novalifε, ενώ διατίθεται...

Ένα από τα πιο φαντασμαγορικά show του πλανήτη, τo «Americas Got TalentThe Champions», έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλειστικά στο αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova, το Novalifε! Το show κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη, στις 22:45, από το Novalifε, ενώ διατίθεται και στις υπηρεσίες Nova Go και Nova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν περάσει από το show διαγωνίζονται για να κατακτήσουν την 1η θέση παγκοσμίως! Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν ο Σάιμον Κάουελ, η νεοεμφανιζόμενη από «Britains Got Talent», Αλίσα Ντίξον, η Χάιντι Κλουμ, που επιστρέφει θριαμβευτικά, και ο Χάουι Μαντέλ. Παρουσιαστής είναι ο Τέρι Κρουζ. Οι συμμετοχές φέτος είναι από: Αμερική, Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία, Ουκρανία, Δανία, Αυστραλία και Βέλγιο.  

Το Novalifε είναι το αγαπημένο ψυχαγωγικό κανάλι της Nova και διαθέτει πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, εξαιρετικές σειρές, ανατρεπτικά talk shows και τις καλύτερες εκπομπές για κάθε προτίμηση. Το Novalifε είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές της Nova και Nova 3Play, και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας του βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις των συνδρομητών.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.