Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
savvas70 | 31-March-2020 | 18:14:31

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
giannis 6 | 31-March-2020 | 10:23:31

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
Latinsoapsfever | 31-March-2020 | 9:25:31

Καλώς ορίσατε στο forum του SatLeo.gr
arva | 31-March-2020 | 8:37:31

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
studio76 | 31-March-2020 | 1:39:31

Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 | 12:20

Τα highlights του Cosmote History HD

H εκπομπή «Λόγος - Αντίλογος», σε παραγωγή COSMOTE TV, «ρίχνει αυλαία» με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στον μεγάλο τελικό των φοιτητικών αγώνων debate, οι δυο δυνατότερες ομάδες επιχειρηματολογούν για τα υπέρ και τα κατά του εγχειρήματος της ενωμένης Ευρώπης που έχει επηρεάσει την πορεία...

H εκπομπή «Λόγος - Αντίλογος», σε παραγωγή COSMOTE TV, «ρίχνει αυλαία» με ένα επεισόδιο αφιερωμένο στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στον μεγάλο τελικό των φοιτητικών αγώνων debate, οι δυο δυνατότερες ομάδες επιχειρηματολογούν για τα υπέρ και τα κατά του εγχειρήματος της ενωμένης Ευρώπης που έχει επηρεάσει την πορεία 28 χωρών σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Καίριο ερώτημα που οι φοιτητές καλούνται να απαντήσουν είναι το κατά πόσο η Ευρωπαϊκή Ένωση συμβάλλει στη βελτίωση της ανθρώπινης διαβίωσης, εξαλείφοντας περιορισμούς, όπως η δυσκολία μετακίνησης, η εργασία και οι σπουδές σε ένα άλλο κράτος-μέλος της, ή αν πρόκειται για ένα ουτοπικό σχέδιο. Το τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής θα προβληθεί την Τρίτη 4/2 στις 21.00 στο COSMOTE HISTORY HD.

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ του COSMOTE HISTORY HD «Ο τόπος μου γιορτάζει» για έθιμα και παραδοσιακές γιορτές από κάθε άκρη της χώρας μάς ταξιδεύει στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης. Στο επεισόδιο της Κυριακής 2/2 παρουσιάζεται το καρναβαλικό δρώμενο των Μωμόγερων, που είναι εγγεγραμμένο στον Αντιπροσωπευτικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και αναπαριστά την αναγέννηση της φύσης με την αλλαγή του νέου έτους. Στο επίκεντρο τίθεται παράλληλα, η ιστορία και λαογραφία της Κοζάνης, καθώς και η ιστορική Κοβεντάρειος Βιβλιοθήκη που διαθέτει σπάνια αρχεία και παλαίτυπα (16.00).

Επίσης, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Ελληνική Επιστήμη», σε παραγωγή COSMOTE TV, κάνει πρεμιέρα στο COSMOTE HISTORY HD την Κυριακή 2/2 στις 20.00 και προσκαλεί τον τηλεθεατή σε ένα ταξίδι στον χωροχρόνο, με στόχο την ανακάλυψη της ιστορίας των επιστημών στον ελλαδικό χώρο. Το πρώτο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στον Πυθαγόρα και στον τρόπο με τον οποίο τα θεωρήματά του βρίσκουν εφαρμογή ακόμα και σήμερα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σύγχρονο ερευνητικό πρόγραμμα ΠΑΣΙΦΑΗ στην Κρήτη που επιχειρεί την χαρτογράφηση του σύμπαντος.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Τρία λεπτά για την ελληνική γλώσσα», ο καθηγητής γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργος Μπαμπινιώτης παρουσιάζει επιβιώσεις της αρχαίας προφοράς σε διαλέκτους, τη σωστή έκφραση των ευχών στην ελληνική γλώσσα, δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε συχνά στον προφορικό λόγο και λύνει ορθογραφικές και σημασιολογικές απορίες. Η εκπομπή, σε παραγωγή COSMOTE TV, προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.50 στο COSMOTE HISTORY HD.

Το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD «Μετρώντας τ’ άστρα» για την επιστήμη της Αστρονομίας, που γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα, ξεκινά την Κυριακή 2/2 στις 21.00. Στο πλαίσιο του αφιερώματος θα προβληθεί η σειρά συμπαραγωγής COSMOTE TV «Μετρώντας τ' άστρα - Η αστρονομία στην αρχαία Ελλάδα», στο πρώτο επεισόδιο της οποίας θα ανακαλύψουμε τον τρόπο με τον οποίο οι αρχαίοι Έλληνες προσπάθησαν να εξηγήσουν τη δημιουργία του σύμπαντος και τι αποκαλύπτει αυτό για τον πολιτισμό τους.

Τέλος, η σειρά «Εννέα μουσεία, ένα ταξίδι» με στόχο την ανάδειξη της μοναδικής ιστορίας μιας περιοχής μέσα από την παραγωγική δραστηριότητά της και τις αφηγήσεις ντόπιων τεχνιτών, παραγωγών, εργατών αλλά και κατοίκων, μας ξεναγεί στη Στυμφαλία. Εκεί θα επισκεφτούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος, που στοχεύει στην οικολογική ευαισθητοποίηση του κοινού, καθώς με την παρουσία και τις δράσεις του συνδέει τον άνθρωπο με τη φύση και την ιστορία του (Σάββατο 1/2, 19.00).

Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.