Συζητήσεις στο satleo

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 22:11:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 22:04:31

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
music_1896 | 31-March-2020 | 21:07:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:51:31

Δορυφορικές λήψεις γενικά
nektarios 1451 | 31-March-2020 | 20:39:31

Ειδήσεις . Pay TV News
Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020 | 09:43

Δ. Μιχαλάκης (COSMOTE TV) : Τα αθλητικά ο πρώτος παράγοντας επιλογής συνδρομητικής τηλεόρασης

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας σειράς της COSMOTE TV «Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία» και του βιβλίου της Λένας Διβάνη, στο οποίο βασίζεται η σειρά, παραβρέθηκε και ο Executive Director της COSMOTE TV, κος Δημήτρης Μιχαλάκης. Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα σχετικά με έρευνα ανταγωνιστικής πλατφόρμας στην οποία παρουσιάστηκε ότι οι ταινίες, οι σειρές και τα ....

Γράφτηκε από: N.D

Στα πλαίσια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της νέας σειράς της COSMOTE TV «Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία» και του βιβλίου της Λένας Διβάνη, στο οποίο βασίζεται η σειρά, παραβρέθηκε και ο Executive Director της COSMOTE TV, κος Δημήτρης Μιχαλάκης. Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα σχετικά με έρευνα ανταγωνιστικής πλατφόρμας στην οποία παρουσιάστηκε ότι οι ταινίες, οι σειρές και τα ντοκιμαντέρ, προηγούνται στα κριτήρια επιλογής παρόχου περιεχομένου έναντι των αθλητικών, ο κύριος Μιχαλάκης σχολίασε:

Η αλήθεια είναι πως το ενδιαφέρον για τα ντοκιμαντέρ έχει ανέβει σημαντικά, πράγμα για το οποίο πιστεύουμε πως έχει συμβάλει και η COSMOTE TV με τις παραγωγές της, αλλά τα αθλητικά είναι μακράν ο Νο1 παράγοντας επιλογής συνδρομητικής τηλεόρασης στη χώρα μας διαχρονικά. Μακάρι να μπορούσαμε να προσελκύσουμε περισσότερο κόσμο στα ντοκιμαντέρ ώστε να μπορέσουμε να επενδύσουμε παραπάνω, σε σχέση με τα τεράστια ποσά που δαπανώνται στα αθλητικά δικαιώματα.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

DST 105

Η αγορά σήμερα

31-03-2020

DST 105

Το DST 105 είναι ένα οικονομικό σύστημα κεντρικής ξενοδοχειακής εγκατάστασης, το οποίο προσφέρει συνολικά έως 10 δορυφορικά κανάλια που προγραμματίζονται από το διαχειριστή σε multiplex εξόδου της επιλογής του, για διανομή τους σε απεριόριστο αριθμό τηλεοράσεων.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.