Συζητήσεις στο satleo

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 29-March-2020 | 23:46:29

Οι Τηλεοπτικοί Σταθμοί στην Ελλάδα
vasilisp | 29-March-2020 | 23:19:29


Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 29-March-2020 | 18:55:29

Ψηφιακή λήψη - Τηλεόραση γενικά (DVB-T/T2)
NetSurfer_g7 | 29-March-2020 | 14:21:29

Ειδήσεις . Pay TV News
Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020 | 01:20

Προβλήματα στην μετάδοση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Προβλήματα στην streaming μετάδοση της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού απο το PAOK TV, αναφέρθηκαν απο φιλάθλους που παρακολούθησαν τον κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος της Superleague. 
Γράφτηκε από: N.D
Προβλήματα στην streaming μετάδοση της αναμέτρησης ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού απο το PAOK TV, αναφέρθηκαν απο φιλάθλους που παρακολούθησαν τον κρίσιμο αγώνα του πρωταθλήματος της Superleague. Όπως σχολιάζουν αρκετοί που είδαν την αναμέτρηση, είτε απο καφετέριες είτε στο σπίτι τους, η ποιότητα της εικόνας ήταν επιεικώς μέτρια, ενώ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα παρατηρήθηκαν και συχνά"κολλήματα" πρόβλημα που στη συνέχεια διορθώθηκε και η μετάδοση ομαλοποιήθηκε. Οι κάμερες δε που ήταν τοποθετημένες πίσω απο το δίχτυ ασφαλείας του γηπέδου έκαναν την θέαση ακόμη πιο δύσκολη... με τετραγωνάκια.
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Redline Red 360

Η αγορά σήμερα

11-03-2020

Redline Red 360

Η εταιρία Astra Sat διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέο TV Box που μετατρέπει την τηλεόραση του χρήστη σε Smart TV. Πρόκειται για τo Red 360 της Redline, τo οποίo βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K UHF με συμπίεση H.265/HEVC και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.