Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Valuable Inform | 29-March-20200:01:29

Αθλητικές Μεταδόσεις
ANDREASSAT | 28-March-202022:41:28

IPTV Γενικά
deepbluesky | 28-March-202022:08:28

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
cocu | 28-March-202020:28:28

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
first | 28-March-202019:41:28

Ειδήσεις . Pay TV News
Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 | 01:37

«Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία»: Η σχέση και η κοινή πορεία του βασιλιά Παύλου και της Φρειδερίκης, στο COSMOTE HISTORY HD

Τα Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ σε παραγωγή COSMOTE TV για τον βίο και πολιτεία αλησμόνητων ζευγαριών της Ελλάδας, παρουσιάζει το βασιλικό ζεύγος του Παύλου και της Φρειδερίκης, που πρωτοστάτησε στην πολιτική ζωή της χώρας από το 1947, όταν ο Παύλος ανέβηκε στον θρόνο...

Τα Ζευγάρια που έγραψαν ιστορία, η νέα σειρά ντοκιμαντέρ σε παραγωγή COSMOTE TV για τον βίο και πολιτεία αλησμόνητων ζευγαριών της Ελλάδας, παρουσιάζει το βασιλικό ζεύγος του Παύλου και της Φρειδερίκης, που πρωτοστάτησε στην πολιτική ζωή της χώρας από το 1947, όταν ο Παύλος ανέβηκε στον θρόνο, έως τον θάνατό του το 1964. Στο επεισόδιο προβάλλονται οι αντικρουόμενες προσωπικότητες των δύο συζύγων, με την Φρειδερίκη να έχει μεγάλες φιλοδοξίες και συχνά να βρίσκεται «πρωταγωνίστρια» σε διάφορα πολιτικά ζητήματα. Το επεισόδιο θα προβληθεί την Παρασκευή 28/2 στις 22.00, στο COSMOTE HISTORY HD.

Το έθιμο Φουστανελάδες και Κορδελάτοι που γιορτάζεται την περίοδο των Αποκριών στη Νάξο παρουσιάζεται μέσα από το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ, σε παραγωγή COSMOTE TV, «Ο τόπος μου γιορτάζει». Οι άντρες των χωριών του νησιού, ντυμένοι με ειδικές στολές και οργανωμένοι σε «μπαϊράκια», ανταλλάσσουν επισκέψεις «εισβάλοντας» ο ένας στο χωριό του άλλου, όπου τους περιμένουν οι γυναίκες για να χορέψουν μαζί τους και να τους κεράσουν εδέσματα από τον γαστρονομικό πλούτο του νησιού. Η παρουσίαση του εθίμου συνοδεύεται από αναφορές στις πολιτιστικές πηγές της Νάξου στο πέρασμα του χρόνου και στην παραδοσιακή μουσική (Κυριακή 1/3, 16.00, COSMOTE HISTORY HD).

Στα επόμενα «Τρία λεπτά για την ελληνική γλώσσα», ο καθηγητής γλωσσολογίας του ΕΚΠΑ Γιώργος Μπαμπινιώτης θα παρουσιάσει ελληνικές και ξένες λέξεις που ανάγονται στην ίδια ρίζα, θα υποδείξει παρερμηνείες και δυσκολίες διάφορων εκφράσεων (π.χ. «ασθενής και οδοιπόρος, εκ των ων ουκ άνευ»), ελληνογενείς λέξεις (π.χ. ανορεξία, αντιβίωση, ασπιρίνη) και αντιδάνεια (π.χ. γκάζι, γκλάμουρ, ζαμπόν), συνήθη γλωσσικά λάθη (π.χ. υποδυέστερος αντί υποδεέστερος), καθώς και τη σωστή χρήση φθόγγων. Η εκπομπή προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 20.50 στο COSMOTE HISTORY HD.

Μέσα από το νέο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ «Ελληνική Επιστήμη» με τίτλο «Περί βιολογίας» θα κάνουμε ακόμα ένα ταξίδι στον χωροχρόνο, για να μάθουμε περισσότερα για την ιστορία της βιολογίας, τις βάσεις της οποίας έθεσε τον 4ο αιώνα π.Χ. ο Αριστοτέλης μελετώντας μεταξύ άλλων ειδών και τη μεσογειακή φώκια (Κυριακή 1/3, 20.00, COSMOTE HISTORY HD).

Τέλος, την Κυριακή 1/3 στις 21.00, ξεκινά το μηνιαίο αφιέρωμα του COSMOTE HISTORY HD «Στα μονοπάτια του Ολύμπου». Το αφιέρωμα «εγκαινιάζει» η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Τέσσερα μονοπάτια ως τους θεούς» με πρωταγωνιστές τέσσερις ομάδες ορειβατών που ακολουθούν τέσσερις διαφορετικές διαδρομές, με κοινό στόχο την κατάκτηση του Μύτικα, της ψηλότερης κορυφής του Ολύμπου. Στο πρώτο επεισόδιο, η ανάβαση της ομάδας ξεκινά από τη θέση Γκορτσιά, στη μεριά του Λιτόχωρου.

Τα επεισόδια όλων των σειρών είναι διαθέσιμα μετά την προβολή τους on demand στη δωρεάν υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Redline Red 360

Η αγορά σήμερα

11-03-2020

Redline Red 360

Η εταιρία Astra Sat διαθέτει στην ελληνική αγορά ένα νέο TV Box που μετατρέπει την τηλεόραση του χρήστη σε Smart TV. Πρόκειται για τo Red 360 της Redline, τo οποίo βασίζει τη λειτουργία του σε Android 9.0 Pie. Υποστηρίζει αποκωδικοποίηση video 4K UHF με συμπίεση H.265/HEVC και...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Τεύχος 139

17-03-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 139

Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Τα IPTV Boxes είναι μια κατηγορία συσκευών με αξιοσημείωτη δυναμική, καθώς στις μέρες μας κερδίζουν την προτίμηση ολοένα και περισσότερων χρηστών, με αποτέλεσμα η διείσδυσή τους στο σαλόνι του σπιτιού να αυξάνεται με εντυπωσιακό ρυθμό. Χωρίς την ανάγκη να συνδέονται σε κεραία, μεταδίδουν τηλεοπτικό περιεχόμενο χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο του Internet. Έτσι, προσφέρουν στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να παρακολουθούν τηλεόραση, που για τους νεότερους ηλικιακά αποτελεί μάλιστα τον βασικότερο, ή και τον αποκλειστικό τρόπο τηλεθέασης. Ένα νέο TV Box ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.