27/04/2020

Οι κορυφαίες στιγμές του Viasat Nature CEE τον Μάιο

Ανεπανάληπτη και γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στους τελευταίους επιβλητικούς, αδάμαστους αγριότοπους της Αφρικής. Κάθε επεισόδιο είναι μια μοναδική, απαράμιλλη οπτική περιπλάνηση και προσφέρει μια διαφορετική ματιά στα αχαρτογράφητα, μαγευτικά τοπία αυτής της ηπείρου, στα συγκλονιστικά θαύματα που...

 

Αχανής Αφρική

Πρεμιέρα Κυριακή 3 Μαΐου στις 15:00

Ανεπανάληπτη και γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στους τελευταίους επιβλητικούς, αδάμαστους αγριότοπους της Αφρικής. Κάθε επεισόδιο είναι μια μοναδική, απαράμιλλη οπτική περιπλάνηση και προσφέρει μια διαφορετική ματιά στα αχαρτογράφητα, μαγευτικά τοπία αυτής της ηπείρου, στα συγκλονιστικά θαύματα που διαδραματίζονται στη φύση της και στις εικόνες της άγριας ζωής που εμπνέουν δέος. Μέσα από την πρωτοφανούς κλίμακας, ανυπέρβλητη και σαρωτική ομορφιά της, η Αφρική μάς δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τα αχανή τοπία της και να ανακαλύψουμε την άγρια φύση καθώς και τις συγκινητικές στιγμές που αυτή δημιουργεί.

Αχανής_Αφρική_2.jpg

 

Αδάμαστη Αφρική

Κάθε Κυριακή από 3 Μαΐου στις 15:00

Με την πρεμιέρα της νέας συναρπαστικής σειράς «Αχανής Αφρική», σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε μια αδάμαστη ήπειρο με απέραντα και ποικιλόμορφα τοπία που φιλοξενούν μερικά από τα πιο εμβληματικά και απίστευτα είδη του ζωικού βασιλείου. Η Αφρική είναι η ήπειρος των ακραίων φαινομένων: μεγαλοπρεπή βουνά στην Τανζανία και την Κένυα, απομακρυσμένοι βάλτοι στο Οκαβάνγκο και οι υψηλότερες θερμοκρασίες στη Γη.

image002-gigapixel-scale-2x.png

 

Συναντήσεις με μεγαλειώδη ζώα

Πρεμιέρα Τρίτη 19 Μαΐου στις 21:00

Ερασιτέχνες και επαγγελματίες κινηματογραφιστές επισκέπτονται τα δάση και παρακολουθούν τα άγρια ζώα από κοντά, όμως η φύση πού και πού ρίχνει στο παιχνίδι έναν κρυμμένο μπαλαντέρ - και αυτές τις στιγμές τις συλλαμβάνει ο φακός της κάμερας. Ακολουθήστε μας σε μια μεγαλειώδη περιπέτεια ανακαλύψεων, κινδύνου, πόνου και θριάμβου καθώς σας προσφέρουμε επιλεγμένες απίστευτες σκηνές που απεικονίζουν μια πρωτοφανή συμπεριφορά των ζώων σε συνδυασμό με τις συγκινητικές περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί και βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Κορυφαίοι ειδικοί επεξηγούν κάθε βίντεο, τα οποία μας αποκαλύπτουν τη μυστική ζωή των ζώων ακριβώς τη στιγμή που συμβαίνει.

Συναντήσεις_με_μεγαλειώδη_ζώα.jpg

 

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.