28/04/2020

Η μάχη της Κρήτης και ένα μεγάλο αφιέρωμα για την Πομπηία έρχονται τον Μάιο στο Viasat History

Η μάχη της Κρήτης βρίσκεται στο επίκεντρο της ομώνυμης σειράς ντοκιμαντέρ, η οποία έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 18 Μάϊου στις 22:00. Στα 3 επεισόδια της σειράς παρακολουθούμε τη θρυλική μάχη, αλλά και την τετραετή γερμανική κατοχή του νησιού μέσα από σπάνια πλάνα της εποχής και ειδικά γραφικά.

Η μάχη της Κρήτης βρίσκεται στο επίκεντρο της ομώνυμης σειράς ντοκιμαντέρ, η οποία έχει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 18 Μάϊου στις 22:00. Στα 3 επεισόδια της σειράς παρακολουθούμε τη θρυλική μάχη, αλλά και την τετραετή γερμανική κατοχή του νησιού μέσα από σπάνια πλάνα της εποχής και ειδικά γραφικά. Ειδικοί επιστήμονες και συγκλονιστικές μαρτυρίες από τους επιζώντες ρίχνουν φως στην ιστορική αυτή μάχη και τον απόηχο που άφησε. Μπορείτε να δείτε το ελληνικό trailer εδώ.

Τον Μάιο ένα μεγάλο αφιέρωμα για την Πομπηία και την έκρηξη του Βεζούβιου θα προβληθεί στο Viasat History και μπορείτε να δείτε το ελληνικό trailer εδώ. Η αρχή θα γίνει στις 11 Μάϊου με το «Η Πομπηία ξυπνά», μια σειρά ντοκιμαντέρ δύο επεισοδίων  που αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την καταστροφή που έπληξε την πόλη το 79 μ.Χ., έτσι όπως αυτά προκύπτουν μέσα από τις τελευταίες αρχαιολογικές και ιστορικές έρευνες.

Δύο μέρες μετά, η αρχαιολόγος Ράσκα Ντέιβ επιστρέφει στην αρχαία πόλη της Πομπηίας μαζί με τον ιστορικό Νταν Σνόου για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ «Πομπηία: Μετά την έκρηξη» και μας παρουσιάζουν νέα δεδομένα σχετικά με τον αφανισμό της πόλης, αλλά και την καταστροφή άλλων γειτονικών πόλεων σε μια έκταση περίπου 32.000 στρεμμάτων.

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.