21/05/2020

Με όλο το Game of Thrones η Vodafone TV

Γράφτηκε από: N.D
Στη Vodafone TV αποκλειστικά  όλοι οι κύκλοι του Game of Thrones της HBO.

Το στοίχημα αποκλειστικού περιεχομένου (ΗΒΟ) στην πλατφόρμα της Vodafone TV, εξελίσσεται σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας, όπως ανέφερε πρόσφατα ο επικεφαλής της Vodafone Ελλάδος κος. Χ. Μπρουμίδης. Ήδη από το ξεκίνημα της συνεργασίας με την HBO, αλλά και κατά τη διάρκεια του lockdown, οι μετρήσεις έδειξαν σημαντική αύξηση στην κατανάλωση των ωρών τηλεθέασης στην streaming πλατφόρμα καθώς και στις νέες συνδρομές.

Όλοι οι κύκλοι του GOT

Όπως αναμενόταν, προστέθηκε πριν λίγες ημέρες στον on demand κατάλογο της streaming πλατφόρμας και ο τελευταίος κύκλος( 8ος) του Game of Thrones, κάνοντας έτσι τη Vodafone TV, το μοναδικό πάροχο στην Ελλάδα που έχει το πλήρες boxset της επικής σειράς. Η συμφωνία ορίζει πως όλες οι νέες παραγωγές της HBO από 1/1/2020 θα ενσωματώνονται αποκλειστικά στο Vodafone TV. Οι σειρές των οποίων ο τελευταίος κύκλος προβάλλεται από κάποιον άλλο πάροχο, θα ενσωματώνονται και αυτές στον κατάλογο του Vodafone TV έπειτα από ένα χρόνο. Ο στόχος είναι μέχρι τον Ιούνιο το library της HBO να αποτελείται από 2500 ώρες προγράμματος!

Η τεχνολογική ανάπτυξη της πλατφόρμας το επόμενο διάστημα είναι αυτή που αναμένεται να δώσει μια νέα ώθηση στην Vodafone TV ώστε στα τέλη του έτους να προσεγγίσει τους 200.000 συνδρομητές. Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας σύντομα η πλατφόρμα θα είναι σε θέση να διαθέσει στο κοινό εφαρμογές που θα επιτρέπουν τη θέαση του περιεχομένου της Vodafone TV σε Smart TV΄s, desktop και PC .

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.