Συζητήσεις στο satleo

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
babis3g | 4-June-2020 | 1:47:04

IPTV Γενικά
neoktistos | 3-June-2020 | 23:25:03

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
Valuable Inform | 3-June-2020 | 23:05:03

Ψηφιακή Τηλεόραση ανά Περιφερειακή Ζώνη (ΠΖ)
achilleas1978 | 3-June-2020 | 21:48:03

Αναλογική λήψη - Ραδιόφωνο
nektarios 1451 | 3-June-2020 | 20:36:03

Ειδήσεις . Pay TV News
Πέμπτη, 21 Μαϊος 2020 | 11:11

Με όλο το Game of Thrones η Vodafone TV

Στη Vodafone TV αποκλειστικά  όλοι οι κύκλοι του Game of Thrones της HBO.
Γράφτηκε από: N.D

Το στοίχημα αποκλειστικού περιεχομένου (ΗΒΟ) στην πλατφόρμα της Vodafone TV, εξελίσσεται σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας, όπως ανέφερε πρόσφατα ο επικεφαλής της Vodafone Ελλάδος κος. Χ. Μπρουμίδης. Ήδη από το ξεκίνημα της συνεργασίας με την HBO, αλλά και κατά τη διάρκεια του lockdown, οι μετρήσεις έδειξαν σημαντική αύξηση στην κατανάλωση των ωρών τηλεθέασης στην streaming πλατφόρμα καθώς και στις νέες συνδρομές.

Όλοι οι κύκλοι του GOT

Όπως αναμενόταν, προστέθηκε πριν λίγες ημέρες στον on demand κατάλογο της streaming πλατφόρμας και ο τελευταίος κύκλος( 8ος) του Game of Thrones, κάνοντας έτσι τη Vodafone TV, το μοναδικό πάροχο στην Ελλάδα που έχει το πλήρες boxset της επικής σειράς. Η συμφωνία ορίζει πως όλες οι νέες παραγωγές της HBO από 1/1/2020 θα ενσωματώνονται αποκλειστικά στο Vodafone TV. Οι σειρές των οποίων ο τελευταίος κύκλος προβάλλεται από κάποιον άλλο πάροχο, θα ενσωματώνονται και αυτές στον κατάλογο του Vodafone TV έπειτα από ένα χρόνο. Ο στόχος είναι μέχρι τον Ιούνιο το library της HBO να αποτελείται από 2500 ώρες προγράμματος!

Η τεχνολογική ανάπτυξη της πλατφόρμας το επόμενο διάστημα είναι αυτή που αναμένεται να δώσει μια νέα ώθηση στην Vodafone TV ώστε στα τέλη του έτους να προσεγγίσει τους 200.000 συνδρομητές. Όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας σύντομα η πλατφόρμα θα είναι σε θέση να διαθέσει στο κοινό εφαρμογές που θα επιτρέπουν τη θέαση του περιεχομένου της Vodafone TV σε Smart TV΄s, desktop και PC .

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

NEDIS WIFILF11WTG125

Η αγορά σήμερα

13-05-2020

NEDIS WIFILF11WTG125

Συνδέστε την Wi-Fi έξυπνη λάμπα στο ασύρματο δίκτυο Wi-Fi του σπιτιού σας και χειριστείτε την από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής Nedis SmartLife. Το app, σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις ρυθμίσεις του φωτισμού απομακρυσμένα από το smartphone ή το tablet σας, συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης της...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Τεύχος 141

21-05-2020

ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, Τεύχος 141

Το νέο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Ψηφιακή Τηλεόραση» κυκλοφορεί το Σάββατο, 23 Μαΐου, στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής, πάντα μαζί με το περιοδικό «Security Report», που ηγείται στην αγορά των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, αλλά και το νέο τεύχος του περιοδικού «NOW», που απευθύνεται σε τεχνικούς δικτύων. Το νέο τεύχος έρχεται με ειδήσεις από το χώρο της τηλεόρασης και των μίντια, με θέματα τεχνολογίας, καθώς και με δοκιμές νέων προϊόντων που δοκίμασε η δημοσιογραφική μας ομάδα. Η λήψη τηλεοπτικών καναλιών μέσω του διαδικτύου γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στις μέρες μας, ενώ ιδιαίτερα για τις νεότερες ηλικιακά ομάδες το IPTV streaming αποτελεί τον προτιμότερο τρόπο ζωντανής τηλεθέασης. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι άφθονες και στο άρθρο αναφερόμαστε στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια των οποίων η θέαση είναι εφικτή μέσα από τις Android TV Box συσκευές σας, αλλά και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να το πετύχετε αυτό Ένας νέος δέκτης που μόλις ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.