11/06/2020

Κι άλλη μυθοπλασία από την COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

Η μεγάλη επιτυχία του «Έτερος Εγώ – Χαμένες ψυχές» καθώς και το γεγονός ότι το τηλεοπτικό κοινό στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε σειρές ξένες ή και ελληνικές, οδήγησαν εύλογα την συνδρομητική πλατφόρμα στο να ...

Δεκάδες νέες προτάσεις για σειρές μυθοπλασίας εξετάζει το σχετικό τμήμα της COSMOTE TV. Η μεγάλη επιτυχία του «Έτερος Εγώ – Χαμένες ψυχές» καθώς και το γεγονός ότι το τηλεοπτικό κοινό στρέφεται ολοένα και περισσότερο σε σειρές ξένες ή και ελληνικές, οδήγησαν εύλογα την συνδρομητική πλατφόρμα στο να δώσει το πράσινο φως για τη νέα σεζόν «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις». Τα σχέδια της COSMOTE TV όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς όπως φαίνεται ανοίγει ο δρόμος για πολλές ακόμη φιλόδοξες παραγωγές. Όπως μαθαίνουμε, ακόμη σειρά μυθοπλασίας αστυνομικού ενδιαφέροντος βρίσκεται μια ανάσα πριν κλείσει, ώστε να ξεκινήσουν γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι, πάντα φυσικά με αυξημένα μέτρα προστασίας.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.