30/06/2020

Πρεμιέρα : «Η ναυμαχία του Μίντγουεϊ» στη Nova

Η ταινία πραγματεύεται την ιστορική Ναυμαχία του Μίντγουεϊ, μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού στόλου και του αυτοκρατορικού ιαπωνικού ναυτικού στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και το σθένος που επέδειξαν αξιωματικοί και στρατιώτες.Πρωταγωνιστούν οι Εντ Σκράιν, Πάτρικ Ουίλσον, Γούντι Χάρελσον και Λουκ Έβανς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρόλαντ Έμεριχ.
Η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ταινία, «Η ναυμαχία του Μίντγουεϊ», κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Η ταινία πραγματεύεται την ιστορική Ναυμαχία του Μίντγουεϊ, μία από τις πιο φημισμένες μάχες μεταξύ του αμερικανικού στόλου και του αυτοκρατορικού ιαπωνικού ναυτικού στον Ειρηνικό Ωκεανό, στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και το σθένος που επέδειξαν αξιωματικοί και στρατιώτες.

Πρωταγωνιστούν οι Εντ Σκράιν, Πάτρικ Ουίλσον, Γούντι Χάρελσον και Λουκ Έβανς, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ρόλαντ Έμεριχ.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova Go, έτσι ώστε οι συνδρομητές της Nova να έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.