28/07/2020

Μια συναρπαστική περιήγηση στον Άγριο Καναδά και οι πιο διάσημοι λάτρεις της άγριας φύσης έρχονται τον Αύγουστο στο Viasat Nature

Ο Αύγουστος είναι γεμάτος περιπέτειες στο Viasat Nature. Η πρεμιέρα (16 Αυγούστου) του «Άγριος Καναδάς ΙΙ» θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μια περιήγηση στην αχανή αυτή χώρα με την πλούσια άγρια φύση. Στις 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του 5ου κύκλου για τα «Θηριώδη πλάσματα των ποταμών. Για μία ακόμη σεζόν θα παρακολουθήσουμε από κοντά τον αφοσιωμένο..
ο Αύγουστος είναι γεμάτος περιπέτειες στο Viasat Nature. Η πρεμιέρα (16 Αυγούστου) του «Άγριος Καναδάς ΙΙ» θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε μια περιήγηση στην αχανή αυτή χώρα με την πλούσια άγρια φύση.

Στις 3 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του 5ου κύκλου για τα «Θηριώδη πλάσματα των ποταμών. Για μία ακόμη σεζόν θα παρακολουθήσουμε από κοντά τον αφοσιωμένο ψαρά Τζέρεμι Ουέιντ να κυνηγά φονικά ψάρια σε διάφορες χώρες όπως στη Βολιβία, Ουκρανία, Κολομβία και Ισλανδία.

Μαζί με τον Ουέιντ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε ξανά για όλο τον Αύγουστο και άλλους λάτρεις της άγριας φύσης, όπως ο Ντόμινικ Μόναγκαν, ο Νάιτζελ Μάρβεν και ο Στιβ Μπάκσολ, οι οποίοι δεν χορταίνουν να επισκέπτονται τα πιο εξωτικά μέρη του πλανήτη. Μέσα από τις περιπλανήσεις τους εξερευνούμε κι εμείς μακρινές τοποθεσίες και γνωρίζουμε ανθρώπους άλλων πολιτισμών, αλλά και ζώα μεγάλα, μικρά και επικίνδυνα!

Άγριος Καναδάς ΙΙ
Πρεμιέρα Κυριακή 16 Αυγούστου στις 15:00
Μαγευτικά τοπία και εντυπωσιακή άγρια φύση: Ω, Καναδά! Αυτή η αχανής αδάμαστη χώρα η οποία διαθέτει τη μεγαλύτερη ακτογραμμή σε ολόκληρο τον κόσμο με ακτές που αγκαλιάζουν τρεις ωκεανοί, έχει τη μεγαλύτερη οροσειρά στο γεωγραφικό πλάτος Βορρά-Νότου από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο· αμέτρητες γενιές ανθρώπων διαμόρφωσαν τη φύση του Καναδά για τους προσωπικούς τους σκοπούς και για την ίδια τους την επιβίωση από τότε που ο πυκνός πάγος άρχισε να λιώνει και να αποκαλύπτει τον τόπο που βρισκόταν κάτω από αυτόν.

Θηριώδη πλάσματα των ποταμών
Πρεμιέρα Δευτέρα 3 Αυγούστου στις 20:00
Κάθε επεισόδιο της σειράς παρακολουθεί τον φανατικό ψαρά Τζέρεμι Ουέιντ που κυνηγά φονικά ψάρια σε διάφορες χώρες όπως στη Βολιβία, Ουκρανία, Κολομβία και Ισλανδία. Αυτά τα επικά ταξίδια καταλήγουν να δοκιμάζουν τις ικανότητές του αλλά και τις βαθύτερες πεποιθήσεις του για το ψάρεμα.

Ήρωες δράσης
Από Δευτέρα 3 Αυγούστου καθημερινά στις 21:00
Τον φετινό Αύγουστο ζούμε τη ζωή μέσα από τα μάτια των Ηρώων Δράσης της Φύσης - Τζέρεμι Ουέιντ, Ντόμινικ Μόναγκαν, Νάιτζελ Μάρβεν και Στιβ Μπάκσολ. Ο καθένας τους έχει τη δική του ξεχωριστή και μοναδική προσωπικότητα· μέσα από τις περιπλανήσεις και τις διαδρομές τους εξερευνούμε κι εμείς εξωτικές τοποθεσίες και γνωρίζουμε ανθρώπους άλλων πολιτισμών και ζώα μεγάλα, μικρά και επικίνδυνα! Είναι μια ευκαιρία να ξαναζήσουμε κλασικές περιπέτειες ή να πραγματοποιήσουμε ταξίδια σε πρωτόγνωρους τόπους.

Ο κτηνίατρος του Γιόρκσιρ
Πρεμιέρα στις Δευτέρα 10 Αυγούστου και στη συνέχεια καθημερινά στις 17:25
Παρακολουθούμε όλα όσα συμβαίνουν στην κλινική Σκέλντεϊλ -την οποία πλέον διευθύνει ο πρώην εκπαιδευόμενος του Έριοτ Πίτερ Ράιτ- και στην κλινική Ρέι, Μπιν και Συνεργάτες στο Μπάροουμπριτζ, όπου έχει πλέον την έδρα του ο Τζούλιαν Νόρτον. Τόσο στο Σκέλντεϊλ όσο και στο Μπάροουμπριτζ κτηνίατροι και προσωπικό είναι εκπαιδευμένοι να εξετάζουν και να θεραπεύουν όλα τα ζώα - κανένα ζώο δεν είναι υπερβολικά μεγάλο ή μικρό. Δείτε τις ιστορίες τους, ιστορίες γεμάτες αγάπη και συγκινητικές, ενθαρρυντικές συναντήσεις με διαφορετικούς κτηνοτρόφους και ιδιοκτήτες ζώων κάθε ηλικίας και κοινωνικής θέσης· το Γιόρκσιρ είναι ένας ακόμα πρωταγωνιστής της σειράς μας και, ανεξάρτητα από την εποχή στην οποία διαδραματίζονται οι ιστορίες, η πόλη αυτή είναι πανέμορφη.
Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.