02/09/2020

Στη Nova τα φιλικά Άρης – Βόλος και Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

Γράφτηκε από: N.D

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις φιλικές αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, Άρης – Βόλος και Ατρόμητος – Ολυμπιακός. Τα δυνατά φιλικά τεστ συνεχίζονται για την ομάδα των «κιτρινόμαυρων» που αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη τον Βόλο.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τις φιλικές αναμετρήσεις ποδοσφαίρου, Άρης – Βόλος και Ατρόμητος – Ολυμπιακός.

Τα δυνατά φιλικά τεστ συνεχίζονται για την ομάδα των «κιτρινόμαυρων» που αντιμετωπίζουν στη Θεσσαλονίκη τον Βόλο. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19:00 τηλεοπτικά από το Novasports2HD, την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό σε έναν δυνατό φιλικό αγώνα. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι στους Περιστεριώτες που είναι αήττητοι στους αγώνες προετοιμασίας που έχουν δώσει έως τώρα. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 20:00 τηλεοπτικά από το Novasports1HD, την υπηρεσία Nova Go αλλά και ηχητικά από το Web TV του novasports.gr σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ των Γιώργου Αργυρόγλου και Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.