14/09/2020

Χάλασε με PAOK TV, ανοικτό για PAO TV σε COSMOTE TV

Γράφτηκε από: N.D

Δεν θα ανέβει τελικά το PAOK TV στην πλατφόρμα της COSMOTE TV όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Όπως είχε γραφτεί σε πολλά media, οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε συμφωνία, ώστε η COSMOTE TV να ανεβάσει στην πλατφόρμα της, το PAOK TV, με τη λογική του pay per view. 

Δεν θα ανέβει τελικά το PAOK TV στην πλατφόρμα της COSMOTE TV όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Όπως είχε γραφτεί σε πολλά media, οι δύο πλευρές είχαν καταλήξει σε συμφωνία, ώστε η COSMOTE TV να ανεβάσει στην πλατφόρμα της, το PAOK TV, με τη λογική του pay per view. Οι ζυμώσεις όμως που έγιναν το τελευταίο διάστημα και οδήγησαν τελικά σε συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Nova, για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ανέτρεψαν τα δεδομένα και δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το deal με την COSMOTE TV. Όπως φαίνεται, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ προτίμησαν τα εγγυημένα έσοδα που προβλέπει η συμφωνία με τη Nova από το ρίσκο του pay per view. Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο να ανέβει το Panathinaikos TV (ως pay per view κανάλι) στην COSMOTE TV εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία των πρασίνων με τη Nova.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.