29/09/2020

Τον Οκτώβριο μαθαίνουμε στο Viasat Explore για το μεγαλειώδες μετρό της Αυστραλίας και γνωρίζουμε τους διάσημους ψαράδες

Η πρεμιέρα της σειράς «Το μεγαλειώδες μετρό της Αυστραλίας» έρχεται στις 21 Οκτωβρίου στο Viasat Explore. Η σειρά αυτή, το γύρισμα της οποίας ολοκληρώθηκε σε διάστημα πέντε ετών, αναδεικνύει τις τεράστιες μηχανολογικές προκλήσεις που συνεπάγεται το μεγαλύτερο έργο μαζικών μεταφορών στην ιστορία της Αυστραλίας: ένα πρωτοποριακό, πλήρως αυτόματο...

Η πρεμιέρα της σειράς «Το μεγαλειώδες μετρό της Αυστραλίας» έρχεται στις 21 Οκτωβρίου στο Viasat Explore. Η σειρά αυτή, το γύρισμα της οποίας ολοκληρώθηκε σε διάστημα πέντε ετών, αναδεικνύει τις τεράστιες μηχανολογικές προκλήσεις που συνεπάγεται το μεγαλύτερο έργο μαζικών μεταφορών στην ιστορία της Αυστραλίας: ένα πρωτοποριακό, πλήρως αυτόματο σύστημα μετρό που δεν έχει ούτε μηχανοδηγούς ούτε δρομολόγια.

Λίγο νωρίτερα, στις 10 Οκτωβρίου, είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειρά «Διάσημοι Ψαράδες». Το δίδυμο φανατικών μας ψαράδων, του Ολυμπιονίκη Ντιν Μέισι και του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή Άνταμ Ρούνι, επιστρέφει σε νέες υδάτινες περιπέτειες. Οι δύο παρουσιαστές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια σειρά δύσκολων αλιευτικών προκλήσεων.

Από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, τα βράδια μας θα έχουν κάτι από την αύρα των ωκεανών. Το ειδικό αφιέρωμα «Μια νύχτα αφιερωμένη στο χρυσάφι των ωκεανών» περιλαμβάνει την προβολή back to back των εκπομπών «Κυνηγοί αστακού στην Αυστραλία» και «Κυνηγοί αγκαθωτού χρυσού». Επιβιβαστείτε στο Explore και ετοιμαστείτε να διαπλεύσετε τις θάλασσες αναζητώντας τους θησαυρούς του ωκεανού.

Το μεγαλειώδες μετρό της Αυστραλίας
Πρεμιέρα Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 22:45
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 4 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ ταξίδια
Πρωτότυπος τίτλος: Aussie Mega Metro
Έτος: 2020
Copyright © Beyond Entertainment

Το μποτιλιάρισμα είναι μόνιμο πρόβλημα στο Σύδνεϋ, ο πληθυσμός του οποίου αυξάνεται κατά 100.000 κατοίκους ετησίως - ένα τεχνολογικά άρτιο και υπερσύγχρονο σύστημα μετρό είναι η μόνη λύση.

Διάσημοι ψαράδες
Πρεμιέρα Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 22:50
Κύκλος: 2
Αριθμός επεισοδίων: 6 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ ριάλιτι/ ψάρεμα
Πρωτότυπος τίτλος: Fishing Allstars
Έτος: 2019
Copyright © TVF International

Η σειρά παρακολουθεί τον φανατικό ψαρά και Ολυμπιονίκη Ντιν Μέισι και τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και μανιώδη ψαρά Άνταμ Ρούνι που επισκέπτονται υδάτινους διαύλους και συμμετέχουν σε μια τριάδα δύσκολων αλιευτικών προκλήσεων με τη βοήθεια καλεσμένων έμπειρων ψαράδων.

Μια νύχτα αφιερωμένη στο χρυσάφι των ωκεανών
Κάθε Δευτέρα βράδυ από Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 21:15

Επιβιβαστείτε στο Explore και ετοιμαστείτε να διαπλεύσετε τις θάλασσες αναζητώντας τους θησαυρούς του ωκεανού. Θα είναι δύσκολο εγχείρημα με καλές και κακές στιγμές. Οι κίνδυνοι ελλοχεύουν, όμως σας περιμένει και πολλή διασκέδαση, και στο τέλος, θα έχουμε άραγε την πολυπόθητη νίκη και μια γεμάτη ψαριά με το χρυσάφι της θάλασσας, ή θα ανεβάσουμε τα δίχτυα άδεια;

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.