29/09/2020

Η απέραντη ομορφιά του μεγάλου κοραλλιογενή υφάλου αποκαλύπτεται τον Οκτώβριο στο Viasat Nature

Τον Οκτώβριο στο Viasat Nature έρχεται η πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Ο μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος» την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 21:00. Η σειρά είναι αφιερωμένη σε ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο ποικιλόμορφα μέρη του πλανήτη και την σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Έμμυ Ρίτσαρντ Φιτζπάτρικ.

Τον Οκτώβριο στο Viasat Nature έρχεται η πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Ο μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος» την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 21:00. Η σειρά είναι αφιερωμένη σε ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο ποικιλόμορφα μέρη του πλανήτη και την σκηνοθεσία υπογράφει ο βραβευμένος με Έμμυ Ρίτσαρντ Φιτζπάτρικ.

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα για τη σειρά «Ιδιοφυείς κυνηγοί της θάλασσας». Με τη χρήση της τεχνολογίας, στα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ οι ειδικοί εξετάζουν τον ανεξάντλητο πλούτο των τεχνασμάτων και κυνηγετικών τακτικών που επιστρατεύουν τα θαλάσσια ζώα προκειμένου να βρουν την τροφή τους.

Την αμέσως επόμενη μέρα, στις 12 Οκτωβρίου, θα προβληθεί ο τρίτος κύκλος της σειράς «Διάσωση μιας μεγάλης αρκούδας». Η γνώριμη παρέα της  Αντζέλικα, του Πίτερ, της Τάνια και των πολυάσχολων εθελοντών έρχεται αντιμέτωπη με νέες προκλήσεις και περιπέτειες, οι οποίες εκτυλίσσονται σε ένα από τα λίγα καταφύγια του Καναδά που φροντίζει Καναδά που φροντίζει ορφανές αρκούδες καθώς και άλλα ζώα.

Ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος: ένας ζωντανός θησαυρός
Πρεμιέρα Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 21:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 4 x 60 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φύση/ αποστολές
Πρωτότυπος τίτλος: The Great Barrier Reef: A Living Treasure
Έτος: 2020
Copyright © TVF International

Η σειρά, που γυρίστηκε από τον βραβευμένο με Έμμυ Ρίτσαρντ Φιτζπάτρικ και ολοκληρώνεται σε τέσσερα επεισόδια, εξερευνά διαφορετικές περιοχές και βάθη του υφάλου και αναδεικνύει διάφορα είδη της άγριας φύσης στο φυσικό τους περιβάλλον καλύπτοντας το πλήρες φάσμα αυτού του απέραντου οικοσυστήματος.

Ιδιοφυείς κυνηγοί της θάλασσας
Πρεμιέρα Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 16:05
Κύκλος: 1, Αριθμός επεισοδίων: 3 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Genius Sea Hunters
Έτος: 2020
Copyright © ZED

Αξιοποιώντας τις πλέον πρωτοποριακές τεχνολογικές μεθόδους κινηματογράφησης -ντρόουν, κάμερες υψηλής ταχύτητας και υποθαλάσσιες κάμερες- οι επιστήμονες εξερευνούν και αναλύουν τον ανεξάντλητο πλούτο των τεχνασμάτων και τακτικών που επιστρατεύουν τα θαλάσσια ζώα μέσα από εντελώς νέα προοπτική.

Διάσωση μιας άγριας αρκούδας
Πρεμιέρα Δευτέρα 12 Οκτωβρίου και στη συνέχεια Δευτ.-Παρ. στις 19:35
Κύκλος: 3
Αριθμός επεισοδίων: 12 x 30 λεπτά
Είδος: Ντοκιμαντέρ/ φύση/ ζώα
Πρωτότυπος τίτλος: Wild Bear Rescue
Έτος: 2019
Copyright © Omnifilm

Στον 3ο κύκλο επεισοδίων, το φάσμα του έργου που επιτελούν οι εθελοντές είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Όταν έρχονται νέα μικρά με τραυματισμούς και διάφορα προβλήματα, τα αρκουδάκια της προηγούμενης χρονιάς -που έχουν γίνει ενός έτους- πρέπει να ελευθερωθούν και να επιστρέψουν στο περιβάλλον τους.

 

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.