29/09/2020

Το τελευταίο ταξίδι των Βίκινγς, ανεξιχνίαστα μυστήρια και τα μυστικά του Γ' Ράιχ έρχονται τον Οκτώβριο στο Viasat History

Ο Οκτώβριος στο Viasat History περιλαμβάνει την πρεμιέρα της σειράς «Το τελευταίο ταξίδι των Βίκινγκς» τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 23:00. Στα τέσσερα επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη ζωή των Βίκινγκς σε μια εποχή καίριων αλλαγών που συντελέστηκαν τόσο στην κοινωνία όσο και στο περιβάλλον.

Ο Οκτώβριος στο Viasat History περιλαμβάνει την πρεμιέρα της σειράς «Το τελευταίο ταξίδι των Βίκινγκς» τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 23:00. Στα τέσσερα επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη ζωή των Βίκινγκς σε μια εποχή καίριων αλλαγών που συντελέστηκαν τόσο στην κοινωνία όσο και στο περιβάλλον. Οι αλλαγές αυτές ανάγκασαν τους Βίκινγκς να εγκαταλείψουν τη Σκανδιναβία και να φτάσουν μέχρι τη Γαλλία, όπου η πολιτισμική αφομοίωση και ο Χριστιανισμός τούς επηρέασαν σε τέτοιο βαθμό ώστε είχαν την ευκαιρία να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο στη μεταμόρφωση της Ευρώπης στην ήπειρο που γνωρίζουμε σήμερα.

Στις 9 Οκτωβρίου στις 20:45 είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρώτου κύκλου της σειράς αστυνομικών ντοκιμαντέρ «Εξιχνίαση Μυστηρίων». Οι πιο σημαντικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά των ΗΠΑ επανεξετάζονται με τη βοήθεια νέων στοιχείων που έχουν έρθει πρόσφατα στο φως, καθώς και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας.

Στις 11 Οκτωβρίου κάνει πρεμιέρα η «Επιχείρηση πυρετός του χρυσού». Στις 22:00, ο Νταν Σνόου και το επιτελείο του αναβιώνουν τις διαδρομές που ακολούθησαν οι χρυσοθήρες του 19ου αιώνα οι οποίοι ταξίδεψαν από τα παράλια της Αλάσκας μέχρι τις χρυσοφόρες εκτάσεις του Κλοντάικ 965 χιλιόμετρα βόρεια.

Ένα ειδικό αφιέρωμα στα «Μυστικά του Γ’ Ράιχ» θα προβληθεί από τις 19 Οκτωβρίου. Το αφιέρωμα θα ρίξει φως στις λιγότερο γνωστές πτυχές της ναζιστικής Γερμανίας, ενώ για πρώτη φορά παρακολουθούμε ιδιωτικά ερασιτεχνικά βίντεο εκείνων που έζησαν κάτω από τη σβάστικα του Χίτλερ. Στις 19-20 Οκτωβρίου θα προβληθούν τα δύο επεισόδια του ντοκιμαντέρ « Χαμένες ερασιτεχνικές ταινίες της ναζιστικής Γερμανίας», μέσα από τα οποίο θα αποκαλυφθεί πώς οι Γερμανοί -κοινοί πολίτες αλλά και στρατιωτικοί- κατέγραψαν μέσα από δεκάδες ερασιτεχνικά φιλμ την αυγή μιας αυτοκρατορίας που πίστευαν ότι θα διαρκούσε χίλια χρόνια. Στις 21 Οκτωβρίου η ζωή και ο μυστηριώδης θάνατος του Χανς Κάμλερ, του ανθρώπου που συνέλαβε και σχεδίασε το μυστικό πρόγραμμα οπλισμού του Χίτλερ αποτελούν το θέμα του «Ο επικεφαλής του μυστικού οπλισμού του Χίτλερ». Μία μέρα αργότερα, στις 22 Οκτωβρίου προβάλλεται το «Τα υπεραυτοκίνητα του Χίτλερ» και μελετά πώς κατά την άνοδο του Γ’ Ράιχ δύο γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες έλαβαν την εντολή να κατασκευάσουν τα πιο εξελιγμένα οχήματα υψηλών επιδόσεων που είχε γνωρίσει μέχρι τότε ο κόσμος.

Το τελευταίο ταξίδι των Βίκινγκς
Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και στη συνέχεια κάθε βράδυ Δευ.-Παρ. στις 23:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 4 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: The Last Journey of the Vikings
Έτος: 2019
Copyright © NENT Studios

Ταξιδεύουμε πίσω στον χρόνο, στην αυγή της εποχής των Βίκινγκς, μελετούμε λεπτομερέστερα τους Σκανδιναβούς που έγιναν οι μετέπειτα Νορμανδοί και τελικά έφτασαν μέχρι την Αγγλία όπου κατέλαβαν τον θρόνο, ενώ παράλληλα αναλύουμε ένα γεγονός που συχνά χαρακτηρίζεται ως το τέλος της Εποχής των Βίκινγκς: τη Μάχη του Χέιστινγκς το 1066.

Εξιχνίαση μυστηρίων
Πρεμιέρα Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και στη συνέχεια Δευ.-Παρ. στις 20:45
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 9 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Mysteries Decoded
Έτος: 2019
Copyright © Warner Bros

Από την Περιοχή 51 μέχρι τις Δίκες των Μαγισσών του Σάλεμ, κάθε έρευνα πραγματοποιείται με τον συντονισμό της Τζένιφερ Μάρσαλ, επιτυχημένης βετεράνου του Αμερικανικού Ναυτικού, η οποία καθοδηγεί την ερευνητική ομάδα στην εξιχνίαση της υπόθεσης για να λυθούν επιτέλους αυτοί οι μακροχρόνιοι ιστορικοί γρίφοι-φαντάσματα.

Μυστικά του Γ΄ Ράιχ (Special)
Καθημερινά Δευ.-Παρ. στις 22:00, από Δευτέρα 19 Οκτωβρίου
Copyright © Upside TV

Ερευνούμε διεξοδικότερα τις λιγότερο γνωστές πτυχές της ναζιστικής Γερμανίας, και για πρώτη φορά παρακολουθούμε ιδιωτικά ερασιτεχνικά βίντεο εκείνων που έζησαν κάτω από τη σβάστικα του Χίτλερ. Πώς χρησιμοποίησε -και καταχράστηκε- το Γ΄ Ράιχ την επιστήμη προς όφελός του, και πώς ο υπεύθυνος του μυστικού προγράμματος οπλισμού του Χίτλερ κατόρθωσε να γλιτώσει την ποινική δίωξή;

Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.