29/10/2020

Νοέμβριος γεμάτος μυστήριο στο Viasat History: Τα μυστικά των Ναϊτών ιπποτών και τα μυστικά του Γ΄ Ράιχ έρχονται στις οθόνες μας

Τον Νοέμβριο στο Viasat History έρχονται «Τα μυστικά των Ναϊτών ιπποτών» τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 23:00. Στα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα μυηθούμε στις απόκρυφες ιστορίες του πιο μυστηριώδους και ισχυρού ιπποτικού τάγματος του Μεσαίωνα. Μέσα από τη σειρά εντοπίζουμε τη λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους πλούσιους μύθους...
Τον Νοέμβριο στο Viasat History έρχονται «Τα μυστικά των Ναϊτών ιπποτών» τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου στις 23:00. Στα τρία επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα μυηθούμε στις απόκρυφες ιστορίες του πιο μυστηριώδους και ισχυρού ιπποτικού τάγματος του Μεσαίωνα. Μέσα από τη σειρά εντοπίζουμε τη λεπτή διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στους πλούσιους μύθους που δημιουργήθηκαν σχετικά με το τάγμα και τα ιστορικά δεδομένα που μόλις πρόσφατα ανακαλύφθηκαν.

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του ειδικού αφιερώματος για τα «Μυστικά του Γ’ Ράιχ», στο οποίο έρχονται στο φως λιγότερο γνωστές πτυχές από την καθημερινή ζωή της ναζιστικής Γερμανίας. Στο πλαίσιο του αφιερώματος, θα μάθουμε μέσα από τα επεισόδια της σειράς «Το υπερφυσικό και οι ναζί» για την πρωτοφανή ιστορία των σχεδίων που είχαν καταστρώσει ο Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα για να κερδίσουν τον πόλεμο χρησιμοποιώντας μια σειρά υπερφυσικών και αποκρυφιστικών υπερδυνάμεων.

Στις 15 Νοεμβρίου θα παρακολουθήσουμε τη σειρά ντοκιμαντέρ «Βιέννη: Αυτοκρατορία και όνειρο». Οι ρωμαϊκές ρίζες της Βιέννης και η στρατηγική γεωγραφική θέση της την κατέστησαν μάρτυρα πολέμων, δολοπλοκιών, εξαπάτησης και ατέρμονων αγώνων για εξουσία. Ο Σάιμον Σίμπαγκ Μοντεφιόρε μας οδηγεί μέσα από τους λιθόστρωτους δρόμους της επιχειρώντας να ξεκλειδώσει την πλούσια ιστορία της· ακολουθεί τα βήματα του Ναπολέοντα και του Χίτλερ, του Μπετόβεν και του Μότσαρτ, όλων εκείνων των προσωπικοτήτων που διαμόρφωσαν τους δρόμους της Βιέννης.

Η μυστική ιστορία των Ναϊτών Ιπποτών
Πρεμιέρα Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και στη συνέχεια καθημερινά στις 23:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 3 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: The Secret Story of the Knights Templar
Έτος: 2019
Copyright © ZDF
Ανακαλύψτε τα μυστικά του πιο μυστηριώδους και ισχυρού ιπποτικού τάγματος του Μεσαίωνα: των Ναϊτών Ιπποτών. Από το ξεκίνημα της θείας εξουσίας τους μέχρι την πτώση του τάγματος στην πυρά του σατανισμού, και από τις τελετουργίες και τις παραδόσεις των μεσαιωνικών ιπποτών μέχρι την εκστρατεία αφανισμού τους, την υποτιθέμενη μυστική επιβίωση του τάγματος και την επίσημη κληρονομιά τους που συνδέει τους Άγιους Τόπους με την ευρωπαϊκή ήπειρο, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ φέρνει στο φως τη μυστηριώδη ιστορία των Ναϊτών Ιπποτών για πρώτη φορά.

Βιέννη: Αυτοκρατορία, δυναστεία και όνειρο
Πρεμιέρα Κυριακή 15 Νοεμβρίου στις 22:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 3 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Vienna: Empire, Dynasty and Dream
Copyright © BBC Studios
Αυτή η διερευνητική σειρά ντοκιμαντέρ μελετά μια πόλη που αναδημιουργήθηκε και επαναπροσδιορίστηκε από την ιστορία. Οι ρωμαϊκές ρίζες της Βιέννης και η στρατηγική γεωγραφική θέση της την κατέστησαν μάρτυρα πολέμων, δολοπλοκιών, εξαπάτησης και ατέρμονων αγώνων για εξουσία.

Το υπερφυσικό και οι ναζί
Πρεμιέρα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου και στη συνέχεια καθημερινά στις 22:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 3 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Supernatural Nazis
Έτος: 2017
Copyright © Discovery

Η σειρά, η οποία ολοκληρώνεται σε τρία επεισόδια, μελετά την πρωτοφανή ιστορία των σχεδίων που είχαν καταστρώσει ο Χίτλερ και το ναζιστικό κόμμα για να κερδίσουν τον πόλεμο χρησιμοποιώντας μια σειρά υπερφυσικών και αποκρυφιστικών υπερδυνάμεων.
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.