29/10/2020

Ο τρίτος κύκλος του «Τα μεγαλύτερα και μοχθηρότερα» και ένα συγκλονιστικό αφιέρωμα στην Άγρια Ασία έρχονται τον Νοέμβριο στο Viasat Nature

Τον Νοέμβριο στο Viasat Nature θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τρίτο κύκλο της σειράς ντοκιμαντέρ «Τα μεγαλύτερα και μοχθηρότερα». Ο βιολόγος Νάιαλ Μακάν επιστρέφει και αυτή τη φορά ξεκινά ένα ταξίδι ανά την υφήλιο για να διαπιστώσει πώς κάποια μεγαλειώδη ζώα αντιμετωπίζουν τον ανθρώπινο παράγοντα, τις κλιματικές αλλαγές καθώς και...
Τον Νοέμβριο στο Viasat Nature θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον τρίτο κύκλο της σειράς ντοκιμαντέρ «Τα μεγαλύτερα και μοχθηρότερα». Ο βιολόγος Νάιαλ Μακάν επιστρέφει και αυτή τη φορά ξεκινά ένα ταξίδι ανά την υφήλιο για να διαπιστώσει πώς κάποια μεγαλειώδη ζώα αντιμετωπίζουν τον ανθρώπινο παράγοντα, τις κλιματικές αλλαγές καθώς και άλλες απειλές που δέχεται το φυσικό περιβάλλον τους. Ο νέος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 21:00.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του ειδικού αφιερώματος στην άγρια πλευρά της Ασίας. Στη διάρκεια του εβδομαδιαίου αφιερώματος θα έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε τα τοπία, τις πόλεις και τους λαούς της Ασίας, καθώς και πώς αλληλεπιδρούν και επηρεάζουν την άγρια φύση. Η αρχή θα γίνει με το «Άγριο Τόκιο», ένα ντοκιμαντέρ που αναδεικνύει τη δύναμη της άγριας φύσης σε μία από τις πιο πολύβουες και πυκνοκατοιμένες πόλεις του πλανήτη.

Απάντηση σε ένα αναπάντεχο ερώτημα δίνει το ντοκιμαντέρ «Πώς σκύλοι και γάτες κατέκτησαν τον κόσμο;». Σε αυτή τη σειρά, που ολοκληρώνεται σε δύο επεισόδια, μελετούμε τα αποτελέσματα των πιο πρόσφατων επιστημονικών ερευνών τα οποία ανέτρεψαν τα πάντα γύρω από το πώς κατανοούμε την πολυπλοκότητα των διαδικασιών μέσω των οποίων άνθρωποι και ζώα έφτασαν να συμβιώνουν, να συνεργάζονται και να εξελίσσονται παράλληλα ώστε να δημιουργούν στενές σχέσεις μεταξύ τους.

Τα μεγαλύτερα και τα μοχθηρότερα
Πρεμιέρα Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 21:00
Κύκλος: 3
Αριθμός επεισοδίων: 6 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Biggest & Baddest
Copyright © ITV Global
Ο βιολόγος Νάιαλ Μακάν επιστρέφει. Ανατριχιαστικές συναντήσεις και εξαιρετικές λήψεις συμβάλλουν στην παρουσίαση νέων στοιχείων και μηνυμάτων για την προστασία της φύσης, και όλα αυτά με τον μοναδικό τρόπο του Νάιαλ που συνδυάζει επιστημονικές πληροφορίες, ηρωική τόλμη και μεταδοτικό χιούμορ.

Άγρια Ασία (Special)
Copyright © Earth Touch
Κάθε Κυριακή από Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 16:00
Η Ασία, η πιο πολυπληθής ήπειρος στη Γη, καλύπτει έκταση 17 εκατομμυρίων τετραγωνικών μιλίων. Είναι μια ήπειρος που διαφέρει από τις υπόλοιπες πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου καθώς διαθέτει αχανείς εκτάσεις ακατοίκητης γης.

Πώς σκύλοι και γάτες κατέκτησαν τον κόσμο
Copyright © Another Planet
Πρεμιέρα Σάββατο 14 Νοεμβρίου στις 16:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 2 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: How Dogs And Cats Conquered The World
Έτος: 2020
525 εκατομμύρια σκύλοι και 600 εκατομμύρια γάτες ζουν σήμερα επάνω στη γη, πριν όμως τα δημιουργήσει ο άνθρωπος, δεν υπήρχαν εξημερωμένοι σκύλοι και οικόσιτες γάτες στην άγρια φύση. Με ποιον απίστευτο τρόπο μεταμορφώθηκαν οι λύκοι σε τσιουάουα ή οι αγριόγατες σε σιαμαίες γάτες, και πώς κατέκτησαν τον κόσμο;
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.