29/10/2020

Ο Νοέμβριος στο Viasat Explore φέρνει τους Αυστραλούς κυνηγούς άγριων ταύρων και ένα αφιέρωμα στην αυστραλιανή ενδοχώρα

Το Viasat Explore υποδέχεται τον Νοέμβριο με την πρεμιέρα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Αυστραλοί κυνηγοί άγριων ταύρων» την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 23:00. Στα 10 επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για τους περίπου 300.000 άγριοι ταύρους και βουβάλια που περιφέρονται στην ενδοχώρα της Αυστραλίας. Αποτελούν πραγματική πληγή...
Το Viasat Explore υποδέχεται τον Νοέμβριο με την πρεμιέρα της νέας σειράς ντοκιμαντέρ «Αυστραλοί κυνηγοί άγριων ταύρων» την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 23:00. Στα 10 επεισόδια του ντοκιμαντέρ θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για τους περίπου 300.000 άγριοι ταύρους και βουβάλια που περιφέρονται στην ενδοχώρα της Αυστραλίας. Αποτελούν πραγματική πληγή για το φυσικό περιβάλλον - αν δεν τα πιάσουν οι κυνηγοί- και εξολοθρεύονται στο πλαίσιο προγραμμάτων μείωσης πληθυσμών. Η σύλληψη αυτών των ζώων όχι μόνο ωφελεί το περιβάλλον, αλλά αποτελεί και μια σημαντική βιομηχανία, ιδιαίτερα για τους Αβορίγινες της Αυστραλίας.

Μία μέρα νωρίτερα, είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα τους αφιερώματος στην αυστραλιανή ενδοχώρα. Όλα τα αγαπημένα μας ντοκιμαντέρ με θέμα την Αυστραλία αποτελούν αυτό το υπέροχο αφιέρωμα στην ξεχωριστή ήπειρο της Ωκεανίας. Στα επεισόδια της αυστραλιανής ενδοχώρας θα κλείσουμε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή με προορισμό την Αυστραλία και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στο Κυνήγι του Χρυσού, στο Ψάρεμα Αστακών, στο Κυνήγι Ταύρων, και αλήθεια, ποιος δεν θα ήθελε να προσπαθήσει να συμμετάσχει στην κατασκευή ενός από τα πιο μεγαλειώδη συστήματα μεταφορών στον κόσμο;

Αυστραλοί κυνηγοί άγριων ταύρων
Πρεμιέρα Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 23:00
Κύκλος: 1
Αριθμός επεισοδίων: 10 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Aussie Bull Catchers
Έτος: 2020
Copyright © DCD Rights
Κάθε χρόνο, στη διάρκεια της ξηρασίας, κάποιοι γενναίοι άντρες και ριψοκίνδυνες γυναίκες προσπαθούν να εξασφαλίσουν χρήματα πιάνοντας ταύρους. Όλα ξεκινούν στον αέρα όταν οι κυνηγοί πετούν με ελικόπτερο πάνω από την ενδοχώρα αναζητώντας άγριους ταύρους και βούβαλους, και στη συνέχεια κλείνουν συμφωνία με τους ιδιοκτήτες των περιοχών όπου εντοπίζουν τα ζώα: σε αντάλλαγμα για την πρόσβαση στην εκάστοτε περιοχή, οι κυνηγοί μοιράζονται τα κέρδη τους από την πώληση των ταύρων στην αγορά ζώων.

Στην αυστραλιανή ενδοχώρα
Δευτέρα με Παρασκευή από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 22:45
Copyright © Beyond Entertainment
Στη στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα, αυτοί είναι οι αφοσιωμένοι, σκληρά εργαζόμενοι άντρες και γυναίκες της Ωκεανίας που κάνουν τη δουλειά που εμείς δεν θα μπορούσαμε ή δεν θα θέλαμε να κάνουμε. Ωστόσο, κάποιοι από εμάς θα θέλαμε να κλείσουμε ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή με προορισμό την Αυστραλία και να δοκιμάσουμε την τύχη μας στο Κυνήγι του Χρυσού, στο Ψάρεμα Αστακών κ.α..

Απόλυτη εμπειρία ψαρέματος
Πρεμιέρα Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 21:00
Κύκλος: 2
Αριθμός επεισοδίων: 7 x 60 λεπτά
Πρωτότυπος τίτλος: Fishing Impossible
Έτος: 2017
Copyright © BBC Studios
Τρεις φανατικοί ψαράδες ξεκινούν για το υπέρτατο ταξίδι ψαρέματος ανά την υφήλιο σε μια συναρπαστική και διασκεδαστική σειρά γεμάτη δράση, αδρεναλίνη, αστείες ή και κωμικές στιγμές, συντροφικότητα και μια υγιή δόση φιλικού ανταγωνισμού, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια τις μεγαλειώδεις τοποθεσίες που επισκέπτονται σε μοναδικά μέρη του κόσμου.
Κατηγορία Pay TV News

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.