09/11/2020

Παναθηναϊκός : Ευτυχώς που συμφώνησε με Nova

Γράφτηκε από: N.D

Σωστή αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, η επιλογή της διοίκησης του ΠΑΟ να προχωρήσει σε συμφωνία τον περασμένο Σεπτέμβρη με τη Nova, εξασφαλίζοντας τα σίγουρα χρήματα της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Σωστή αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, η επιλογή της διοίκησης του ΠΑΟ να προχωρήσει σε συμφωνία τον περασμένο Σεπτέμβρη με τη Nova, εξασφαλίζοντας τα σίγουρα χρήματα της συνδρομητικής πλατφόρμας. Αν είχε επιλέξει να “χαράξει τη δική του πορεία με το Panathinaikos TV” -όπως ακουγόταν τότε- είναι βέβαιο πως θα είχε μπει σε οικονομικές περιπέτειες. Πιστεύει μήπως κανείς πως ο κόσμος θα είχε διάθεση να βάλει το χέρι στην τσέπη μαζικά για συνδρομή στο Panathinaikos TV; Να δει τί;

Οι πράσινοι φέτος βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας, έχουν κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας τους και η απογοήτευση στον κόσμο του Παναθηναϊκού που αγαπά την ομάδα, ξεχειλίζει. Ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρά προβλήματα και δείχνει ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, χωρίς παίκτες που θα εμπνεύσουν, και καταλαβαίνει κανείς, ότι η έξοδος στην Ευρώπη απομακρύνεται. Είχαν άγιο λοιπόν που υπέγραψαν τελικά με τη Nova.

Κατηγορία Pay TV News

Η ΑΓΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο της ψηφιακής τηλεόρασης.